hai assalammualaikum

Belanja Makan Di Secret Recipe Sempena Hari Lahir - Hari Raya dah puas makan rendang, lontong, ayam, nasi semua. Lepas tu tetiba ngidam spagetti pulak..hahaha..dasyat betul ngidam nad oii..nak western sahaja. Ada isi ke dalam perut tu??? Fariza nak dapat adik erk??..oitt22..takda ok..Tak boleh sekarang, Fariza baru 8 bulan nak masuk 9 bulan. Tunggu dia setahun dua baru leh bagi "kawan" dekat dia..Kalau tak nanti mommy haru biru..hehee..Mungkin sebab dah lama tak makan spagetti, jadi tekak ni manja sikit la nak makan, sebab teringatkan kuah merah pekat dia tu dengan meatball..hehee..Jadi haritu birthday nad, mr mafia ajak makan luar. Yeahh happy giler, sebab mood masak takda la gi masa tu..hahaa..

Disebabkan ngidam spagetti, pilihan nad, Secret Recipe la. Pergi dekat Tesco Ampang je. Tak jauh pun. Sebenarnya teringin jugak nak makan chicken chop, lamb chop, tengok macam tak menarik je, pilih jela spagetti. Lain hari la kita pergi makan chop-chop tu.



Nad memang suka makan dekat Secret Recipe, sebab tau spagetti dia sedap. Lagi ditambah dengan meatball yang besar-besar ni. Puas makan. Kuah dia pun sedap dan pekat. Tapi kalau pedas sikit mesti lagi sedap. Air nad pilih chocolette vanila mocha..hahaha..Orang nak belanja makan, kita pilihla yang sedap dan mahal..kihkihkih..sekali sekala..kata sayang isteri kan..cewahhh..


Dah alang-alang dekat Secret Recipe, mestilah pilih kek untuk Hari Lahir kita. Nad pilih kek coklat dalamnya ada blurberry atas ada cerry. Ala sepotong je, beli besar-besar kang tak habis. Si kecik ni pun nak makan jugak.


Terima kasih mr mafia dan Fariza, selalu buat mommy gembira.
Mommy: Fariza sayang mommy sikit
Fariza: Fariza sayang mommy ketat-ketat..hehee..



Ni kejutan, ingatkan mr mafia tak beli kek besar untuk nad, rupanya dalam diam dia dah beli kek tu. Ala sweetnya dia. Dah pandai wat kejutan walaupun sikit-sikit..hehee..takpe..ok la tu..Sayang abang sangat-sangat..muah banyak..


Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. sweet jugak mr.mafia nie..
    muka nampak tegas je :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhahaa..tau takpe..yang bengis tu lalovely and caring..hahaha

      Delete
  2. alahai sweetnyee mr. mafia..harapnye nanti hubby kite pun gini jugak laa,..ehh..hihi

    ReplyDelete