hai assalammualaikum

Restoran Bikin Panas Di Puncak Alam - Selepas beberapa tempat kedai makanan dalam pilihan untuk sambut birthday Fariza nafisah, akhirnya kedai makanan sepupu menjadi pilihan..hehee. Ni pun pertama kali kitaorang keluarga datang ke restoran ni. Almaklumla, masing-masing sibuk dengan urusan sendiri, bila dah plan tu, baru dapat datang.



Restoran Bikin Panas, memang panas bila keluarga Johari datang..hahaa..Huru-hara jadinya weii restoran tu. Kesian kitaorang buat dekat pekerja situ jadi kelam kabut..hahaha..dah namanya Bikin Panas kan..ehhee..Sebelum datang, kitaorang dah booking dulu. Nah amik satu meja panjang kitaorang punya.


Boleh tengok suasana kedai dia. Besar dan selesa. memang setiap hari, sepupu cakap penuh orang..Perghh..

Menu yang ada dekat sini, macam-macam ada..Ada nasi putih dan lauk-lauk, makanan bergoreng tapi malam tu kitaorang semua pilih untuk makan western dan roti canai beserta satay.


Makanan western yang ada dekat sini, macam biasalah chicken chop, lamb chop dan meatball. Tapi malam tu meatball boleh takda pulak. Haishh baru nak merasa..sedihh..


Satay yang aumm..



Yang ni pulak, nad order roti nan cheese. Boleh tahan juga sedap dia. Macam baiasa kuah dia semestinya kuah keema..huhu..Maaf makanan dah direbut dahulu, jadi gambarr macam ni la. Biasalah orang dah kelaparan.



Yang ni pulak capati denagn roti apa tak ingat..ahhaa. Ada ayam tandoori. Ni ayah dengan kakak order.

Kalau korang nak cuba, bolehla datang ke Restoran Bikin Panas ni.
Lokasi :  Astana Alam,Fasa 3,BdrPuncak Alam,Selangor.
Facebook: Restoran Bikin Panas



Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours