ANUGERAH SKRIN 2016 KURANG MENARIK KERANA PENGACARA, ANUGERAH SKRIN 2016

hai assalaammualaikum

Anugerah Skrin 2016 Kurang Menarik Kerana Pengacara - Pengacara diibaratkan sebagai nadi sesebuah majlis atau rancangan. Tanpa pengacara, sesebuah majlis atau rancangan menjadi hambar. Hal ini kerana fungsi utama seorang pengacara adalah untuk menghidupkan sesuatu majlis atau rancangan dan mengawal agar majlis atau rancangan berjalan dengan lancar tanpa sebarang gangguan. Memang bukan sesuatu yang mudah untuk menjadi seorang pengacara baik pengacara majlis atau pengacara rancangan yang baik tetapi bukan juga sesuatu yang mustahil.


Anugerah Skrin 2016 dah ditayangkan jumaat lepas, harini baru nak buat entry. Almaklumla, nad super duper sibuk. Nad bukan nak buat entry siapa pemenang, tapi nak cerita yang Anugerah Skrin kurang menarik bagi nad, dan sangat hambar. Takda yang menyeronokkan untuk tengok sampai habis. Selalunya, sesebuah rancangan tu best disebabkan hos dia. Hos perlu pandai bercakap dan membuat jenaka supaya rancangan tu tak membosankan. Tapi malam tu..ermm..

Nad tau Alif Satar, penyanyi, dan pelakon popular tu merupakan pengacara Anugerah Skrin 2016 dekat iklan. Masa tu nad dah cakap " La Alif Satar hos, mesti tak best "..haha memang terbukti, rancangan tu hambar. Walaupun ada Fiza Sabjahan, Sarimah Ibrahim, Haiza, Ajak Shiro, Mira Filzah, Ammar, Issey Fazlisham, Azrel Ismail dan Puteri Aishah tapi sikit je la terhiburnya. Nad bukan salahkan Alif Satar,  jadi hos, yela, dia buat ikut kehendak dan kepercayaan TV3 terhadap dia. Memang gerun mengendalikan Anugerah Skrin (ASK) 2016 majlis pengiktirafan berprestij, yang disaksikan berjuta-juta penonton.

Bagi nad, kalau rancangan seperti itu, perlu ada pengacara yang pandai menghiburkan orang. Jadi orang akan tengok sampai habis. Dalam masa yang sama, penonton yang tengok di televisyen pun terhibur, dan ketawa bersama. Baru seronok nak tengok. Ni kalau macam tu jeee..memang tak tengokla..huhu..walaipun memang kita nak tengok drama mana yang menang. Sudahnya, nad tau dari blog juga..huhhu..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. kna sorg erk pengacara dia? jimat kos ke?hehe

    ReplyDelete
  2. oh tak sempat tgk . thot pengacara zizan and lofa =)

    ReplyDelete
  3. Anchorman tak best terus jadi bosan

    ReplyDelete
  4. Patutnya zizan ke, johan ke, xpun bagi FB pn best. Awal pun okay

    ReplyDelete
  5. Kami adalah sebuah organisasi yang ditubuhkan untuk membantu orang yang memerlukan
    bantuan, seperti bantuan kewangan. Jadi, jika anda akan melalui kewangan
    masalah, jika anda mempunyai keadaan huru-hara kewangan dan anda memerlukan dana untuk
    memulakan perniagaan anda sendiri atau anda memerlukan pinjaman untuk membayar hutang atau membayar
    bil, memulakan perniagaan yang baik atau anda mendapati sukar
    mendapatkan pinjaman modal dari bank-bank tempatan, hubungi kami hari ini melalui e - mail
    rebeccawilliamsloanfirm@gmail.com

     "Jadi, jangan biarkan peluang ini berlalu begitu sahaja,
    Anda dinasihatkan untuk melengkapkan dan mengembalikan butiran di bawah ..

    Nama awak: ______________________
    Alamat anda: ____________________
    Negara awak: ____________________
    Tugas anda: __________________
    Jumlah pinjaman yang diperlukan: ______________
    Tempoh pinjaman: ____________________
    Pendapatan bulanan: __________________
    Nombor telefon: ________________
    Adakah anda memohon pinjaman sebelum: ________________
    Jika anda telah memfailkan pinjaman sebelumnya, di mana anda dirawat dengan jujur? ...

    Bertindak cepat dan keluar dari tekanan kewangan, keadaan huru-hara, dan cabaran
    hubungi REBECCA WILLIAMS LOAN FIRM hari ini melalui e - mail:
    rebeccawilliamsloanfirm@gmail.com

    ReplyDelete