LEE KWANG SOO, BILA GUARD RAMPAS TELEFON AYDA JEBAT, LEE KWANG SOO BAIK HATI , BILA GUARD RAMPAS TELEFON AYDA JEBAT, LEE KWANG SOO DATANG MALAYSIA.

hai assalammualaikum

Lee Kwang Soo Di Paradigm Mall - Korang yang minat giler dengan Lee Kwang Soo mesti tau kan harini dia dekat Paradigm Mall sempena Running Man Challenge 100 plus yang nad pernah war-warkan dekat blog sebelum ni. Tak dapat la nak pergi sebab tau mesti ramai orang giler. Siapa tak minat lee Kwang Soo, walaupun dia suka membelot dalam cerita Running Man, tapi sebab muka dia yang manis, baik hati tu, semua orang minat..huaaa..Dahla tinggi oii..


Untung gila siapa yang dapat selfie. Antara Ajak dengan Kwang soo, nad tetap pilih Kwang soo..hahhaha. Hensem dowhh!!..Walaupun tak dapat tengok depan-depan, dapat tengok video orang pun jadila..hahaha. Terasa macam tengok depan-depan. Harini habiskan masa tengok video Lee Kwang Soo dekat Instagram, facebook..aduhh jeles tengoknya.. Lagi untung yang dapat masuk Running Man Challenge by 100 plus.

Bila nad tengok video tentang Lee Kwang Soo dekat Paradigm Mall, nad tengok dia ni memang rendah diri, baik, suka senyum dan lambai pada peminat. Dia sayang peminatnya, tak kisah dia pergi negara mana pun. Sama macam rakan-rakan Lee Kwang Soo yang main dalam Running Man. Memang diaorang akan layan peminatnya, senyum, lambai walaupun waktu tu beresak-esak orang nak serbu diaorang. Tu yang nad suka gilerr!!.. Tak macam sesetengah artis, tengok bawah jela bila peminat macam tu..huhuhu..

Guard Rampas Telefon Ayda Jebat, Lee Kwang Soo Baik Hati Ambil Semula




Harini kejadian tak disangka masa nak bergamabr bersama Lee Kwang Soo. Nad tengok video dekat facebook. Kawan nad yang post. Ni video dia amik. Nampak tak, Ayda Jebat nak berselfie dengan Lee Kwang Soo, tiba-tiba, guard datang main ambil je telefon. Pergh!!..tengok muka Ayda Jebat terkejut, tu klau takda orang mesti dia maki hamun guard tu..ahahha. Masa tu semau orang terkejut, tapi Lee Kwang Soo baik hati, ambil balik telefon tu dan berselfie. Nampak tak dia sayang giler dekat peminat dia..huhuhuhu..

Nad ada baca komen dekat fb dia, ade orang tu cakap "' Mmg laa xleh selfie..bintang korea kot..bukan kwang soo je...klu nk tgk korean fan meeting sbelom ni pon limited kan klu nk begambar...daa byk kn gmba diambik..nk lgi bselfie..kire untung kwang soo ni ambik blik telipon tu..
Jgn kecam laa...bende betol"

Sekali sekala..nak ambil gambar. huhuhu..bukannya orang yang berkerumun nak amik..Takpela..akhirnya dapat juga Ayda Jebat selfie..

Kwang Soo sangat sporting, gentleman dan baik hati..walaupun dibenci sebab selalu jadi pembelot, i tetap suka you tau..hahhaa..ok bye..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Baik betul guard tu ya. Rampas hp orang 😑

    ReplyDelete
  2. Bagi saya kalau ada rules x boleh bergambar dgn artis korea...in the first place...jgn bagi langsung artis bwk phone masa event...kan senang...and one more thing...tak boleh ke warning je...kenapa terus rampas mcm tu...atas pentas pulak tu...now dah viral...kalau guna logik akal utk bertindak mungkinkah lebih baik?

    ReplyDelete
  3. dah tengok kat fb vidoe tu..selamba je dia pegi rampas balik..hehe..kwn baik jong kook ni..tp gary xde dah dlm rm..rsa cam x best dah.

    ReplyDelete
  4. Klu x bleh nape time meeting pkul 6 pagi tu dya x bgi tau.. And bleh je ckap elok2.. X pyah la nak tros rmpas.. Mesti guard tu x fkir be4 buat.. Haishh.. Klu aq kaki dah reflect dah.. Hahahax..

    ReplyDelete
  5. nasib ayda jebat bukan awek abg.. kalau x mmg x balik korea la bodyguard tu

    ReplyDelete