Shopong Lazada, Lazada Online Revolution, Lazada Online, Shoping Online Lazada, Lazada.

hai assalammualaikum

Dua Barang Shoping Sales Di Lazada - Hah!!, korang tau kan, sekarang Lazada tengah buat sales gila-gila, dan nad tak terkecuali untuk bershoping dekat situ. Lazada Online Revolution Sales mula pada 11 November haritu, dan nad shoping hari pertama dia buat..hehehe. Kaki shoping online macam ni, pulak tu barang tengah murah giler. Tapi yang penting, korang kena tengok betul-betul barang tu, baca betul-betul supaya perbelanjaan korang tak terlebih. Jangan ikut nafsu ok..hehhe.

LAZADA ONLINE REVOLUTION 11.11 : DUA BARANG DAH SAMPAI


Macam nad, nad memang dah lama nak sangat dua barang ni. Sebab nak bagi nampak tersusun dan kemas, lepas tu nak bagi ruang tu nampak luas. Nad beli dua barang je, sebab memang perlu barang ni. Apa nad beli?? Nd beli penggantung besi ( [12Hook] Convenient Hanging Steel Pole Rack for Clothes & Bags) warna pink.  tu dengan tempat simpan beg (SOKANO Dust Proof Handbag Rack Organizer) warna purple. Paham-paham jela, perempuan kalau dah banyak beg, tak tau dah nak simpan mana. Dah susun pun macam tak tersusun je..


Kenapa tak beli warna putih ke, atau warna biru...hahaha. Memang nad dah pilih hanging steel tu warna putih, sebab nampak lagi lawa, tapi nad cek balik hanging steel lain, ternampak warna pink. Kenapa nad pilih warna pink??, sebabnya warna putih ada cas penghantaran yang warna pink takde cas penghantaran. Hah!! nampak tak dekat situ. Sebab tu kena tengok betul-betul. Nak taknak amik jela warna pink..hehhee..


Tempat simpan beg tu pulak, sebab warna ungu tu la paling murah walaupun ada yang lagi cantik designnya, tapi nad pilih yang murah..ahhaa. Budget kena tengok weeii..Nad pilih simpan beg macam ni sebab dia ada 6 tempat. Beg tangan nad bukan besar-besar, jadi satu tempat boleh isi dua beg tangan.



- Material: Non-woven+PVC
- Color: RoseRed, SkyBlue,RoyalBlue, Green, Purple
- Size: 90x35x35cm
- Conversion: 1inch=2.54cm
- Package content:
- 1x hanging handbag organizer


Bila dah siap pilih dan dah bayar, terus dapat email pasal shipping. Jadi kita tunggu jela. Memang tengok harga murah gak la dari harag asal. Lagi-lagi pengangtung besi tu, selalu tengok harga RM100 jugakla..Hah!! masa tu tengah sales, grab je..okla dua barang RM52.80.

Dan semalam barang pun sampai, Dua-dua sampai tapi lain waktu. Malam tu juga nad terus pasang penganntung besi tu..hahaa..




Gigih pasang sorang-sorang, dengan Fariza kacau lagi..aishh..sabar je. Ala benda senang, takkan nak panggil suami juga pasang. Malam tu juga siap..Dua -dua ni nad letak dekat bilik.


Harini dah siap kemas letak beg semua, tersusun dah. Hah ni nad tunjuk dah siap susun, nanti nad buat entry lain wajah sebelumnya ye..hehee. Ok dah taknak shoping lagi..tergugat weii..

http://ho.lazada.com.my/SHJOYu

Kalau korang nak shoping tekan banner tu..


Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Betul2..pompuan byk betul koleksi beg beg beg dan beg..haha..memang perlukan tempat nak letak beg kat satu tempat supaya nmpk tersusun...kalau tak bersepah sana sini beg..masa nk guna, mmg jenuh cari..yang jumpa hat lain...so nampak tak disitu, pentingnya tmpt gantung beg macamni..haha..motip sangat sebenarnya nak ckp, wajib beli..dalam erti kata lain, wajib shopping...

    ReplyDelete
  2. Menarik ni...boleh jimat space. Eh..kenapa lah sebelum ni x pernah terpikir hehehe.

    Nk p shopping terus la...☺

    ReplyDelete
  3. Akak ada 4 brg beli kat lazada.. tak dpt lagi lambat pulak.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Ehh murahlah penggangtung besi tu, rugi tak beli huhu

    ReplyDelete
  5. bestnya tempat gantung bag tu... ni yg nak beli gak kt lazada ni. thanks for sharing dear! ^_^

    ReplyDelete
  6. Cikna sempat shopping kat "Pearl Houbour" je, tu pun sbb dh lama aim siap dpt extra point, diskaun 50%&free shipping lg, tahun depan kat Lazada pulak,huhuu...;-)

    ReplyDelete
  7. kite salu tengok benda alah ni kat lazada tapi takut nak beli sebab takut tak kukuh...hihi..tengok kak nad ni beli, rasa ada keberanian la sikit nak beli..hiihi

    ReplyDelete
  8. Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com, Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

    pengkhususan Syarikat.
    1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
    2) Kami juga boleh membeli sebuah rumah pilihan anda dalam mana-mana lokasi pilihan anda

    ReplyDelete
  9. Hai semua,

    Saya seorang pemberi pinjaman pinjaman mencatat swasta, saya menawarkan pinjaman pada kadar 2% ia adalah sebuah syarikat yang sah dengan
    kehormatan dan perbezaan kami bersedia untuk membantu anda dalam apa-apa masalah kewangan
    bahawa anda, kami menawarkan semua jenis pinjaman jadi jika anda berminat dalam tawaran pinjaman ini sila hubungi kami di e-mel kami: rolandfredrickloaninsuranceplc@hotmail.com
    Juga menyediakan data di bawah supaya kami boleh meneruskan pinjaman dengan segera.

    Nama:
    Jumlah yang diperlukan:
    jangka masa:
    country:
    Tujuan pinjaman:
    Pendapatan bulanan:
    Nombor telefon:

    Hubungi kami dengan data yang disebutkan di atas ke email kami: rolandfredrickloaninsuranceplc@hotmail.com

    Mr Roland Fredrick

    ReplyDelete
  10. We offer certified and verifiable bank instruments via Swift Transmission from a genuine provider capable
    of taking up time bound transactions.

    FOR LEASING OF BG/SBLC
    MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M
    LEASING FEE = 4%+1%

    FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC
    PRICE = 32%+1%
    MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M

    Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, loan financing by providing you with yearly
    renewable leased bank instruments. We work directly with issuing bank lease providers, this Instrument can be monetized on your behalf for 100% funding: For further details contact us with the below information.

    Contact name: Azra Ishaque

    Email : lintel.financialservicesplc@gmail.com

    Skype : lintel.financialservicesplc

    ReplyDelete
  11. Name : Abban Kangan
    E-mail : abbankangan@gmail.com
    Skype id :abbankangan@gmail.com

    ReplyDelete