hai assalammualaikum


Aku Jiran dengan Blogger Hebat - Nad pun tak sangka boleh berjiran dengan blogegr ni. Kenal denagn blogger ni pun lepas nad kawin dan pindah ke Kuala Lumpur. Tu pun lepas kawan dia dekat facebook. Nad ni memang jenis pemalu nak berkawan dengan blogger lelaki..hahahaha. Ntah tak ingat, nad add dia atau dia add nad..hahaha..lupa lah..

Masa tu pulak dia ada post kot dekat facebook, pasal siapa nak masuk dalam group whatsup. Kita pun beria la nak komen cakap nak..hahaha. Lepas tu dia massage dekat facebook tak silap. Lepas tu entah macam mana sebut pasal tempat tingal..ok semua dah lupa..hahaha. lepas sebut nama tempat dan taman, dia cakap rumah dia dekat belakang je..hahaa..gitu rupanya


hah!!, ni la orangnya..Kenal takk...hahaha. Feroz owner jiwarosak..rosak betul jiwa dia..hahaha. Seorang teruna..sedang mencari kekasih..hahaha..Hari-hari status nak bini..hah, den promote sekali..hahaa.

Walaupun tinggal berjiran, nad takdalah jumpa dia selalu. Oii nad dah bini orang. Lainla single, boleh hari-hari pergi rumah dia..hahaa. Baik hati sangat dia ni, kalau nad nak tau pasal macam mana nak dapat duit dengan blog dia la ajar. Ajar dengan whatsup jela. Macam-macam la dia ajar. Hoii!!..jangan puji lebih-lebih, kembang semangku dia nanti. Dahla mok..hahaha..

Kitaorang jarang pergi event sama. Tak pernah kot. yang gambar tu jela satu gambar event bersama. Dia pun memang jarang pergi event, busy dengan kerja..huhuhu..

Rumah kitaorang kat Pandan Jaya..Taman..takyahla bagitau..ahaha..k bai..selamat malam.
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Jiranku tak ada yg blogger hehehe

    ReplyDelete
  2. Bagus ada jiran blogger...sis juju tak ada sebab kebanyakkan jiran foreigner...hehe

    ReplyDelete
  3. Boleh buat tajuk drama "Jiranku Seorang Blogger". hehehe...

    ReplyDelete
  4. blobger sekarang ramai. Budak2 pun ada jad blogger tapi entah apa2.

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum nad..seronok ada jiran blogger kalau perempuan lg seronokkn..:)

    ReplyDelete
  6. wahh untung larrr..
    eh tkpe, suh tguu fariza bsar, leh jadi menantu nad..ekekek

    ReplyDelete
  7. oh single lagi, mila pun dah lama folo blog dia.tapi pegi event mana-mana tak pernah jumpa dia.

    ReplyDelete