SANDISK ULTRA DUAL DRIVE 3.0 64GB, Kelebihan Sandisk Ultra Dual Drive 3.0 64GB, Cara Menggunakan Sandisk Ultra Dual Drive 3.0 64gb, Lazada, Lazada Online Revolution.

hai assalammualaikum

Ruang Telefon Besar Dengan Adanya Sandisk Ultra Drive 3.0 64gb - Dah lama nak beli pandrive yang boleh cucuk dekat telefon. Paham-paham jela, perempuan dengan telefon mesti penuh dengan gambar..hahaha. Lepas tu mula la, space telefon tinggal sikit gara-gara gambar sahaja. Nak transfer ke laptop kadang-kadang malas nak buka laptop, nak cucuk guna wayar USB. Lebih senang bila ada pandrive yang boleh cucuk dekat telefon.


Fuh nasib baik, pandrive jenis cucuk telefon ni termasuk dalam list Box Of Joy yang nad terima. Gembira bukan main kau. Satu-satu apa yang nad nak sangat, akhirnya dapat juga. Sandisk Ultra Dual Drive 3.0 64 gb..woww!!!..besar tu. Mudah bila ada sandisk ni. Cucuk je dekat telefon, transfer semua gambar atau file dekat sandisk ultra dual drive ni. Space telefon pun sentiasa ada, tak penuh macam selalu. ooyeaahhh!!!..Selamat dah nad transfer semua dekat sandisk ni..hehee..

- free up space on your OTG-enabled android devices
- Speed up to 150MB to transfer files from drive to computer.





Bukan sahaja boleh cucuk dekat telefon, tapi boleh cucuk dekat tab, dan laptop juga PC. Bila ada sandisk ni, bolehla backup gambar. Takdala bila teelfon rosak ke, gambar hilang sekali.


Reka bentuk yang kecik, jenis tolak tarik sahaja, dengan dua mikro-USB dan USB 3.0 penyambung.
kelajuan tinggi USB 3.0 prestasi dengan sehingga 150MB / s ** pemindahan fail dari cakera ke komputer [untuk 32GB - 128GB sahaja]
USB kelajuan tinggi 3,0 prestasi dengan sehingga 130MB / s ** pemindahan fail dari cakera ke komputer [untuk 16GB sahaja]

Kelebihan Sandisk Ultra Dual Drive 3.0 64GB

1) Mudah untuk memindahkan fail
The SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0 mempunyai penyambung mikro USB pada satu hujung, kelajuan tinggi USB 3.0 penyambung pada yang lain. Untuk memindahkan fail kegemaran anda, hanya plag penyambung mikro USB ke telefon pintar Android ™ anda atau tablet dan mula memindahkan muzik, video, gambar dan fail lain yang anda mahu untuk bergerak. Mudah berkongsi fail dari pemacu untuk peranti Android ™ OTG yang lain. Atau cepat menyalin fail dari cakera ke komputer dengan kelajuan tinggi USB 3.0 prestasi.

2) Kapasiti yang anda mahu
Jika anda mahu menyimpan fail, yang SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0 mempunyai banyak ruang, sehingga 64GB *, untuk beban gambar, lagu, video atau kerja walaupun besar fail sedia untuk menggunakan dan perkongsian.

3) Menguruskan kandungan anda
Dengan SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0, menjaga kandungan anda adalah mudah.

Cara Menggunakan Sandisk Ultra Dual Drive 3.0 64gb


Cara menggunakan boleh lihat di video di atas.
- Lepas cucukkan sandisk ultra dual drive ke telefon, akan keluar perkataan external storage inserted. Tekan.
- Akan keluar perkataan USBdisk1.Itu adalah pendrive sandisk yang dicucuk tadi.
- Buat folder bagi memudahkan memindah gambar ke tempat yang hendak diletak.
- Pergi ke Internal storage dan pilih gamabr yang hendak dipindah. Select semua gambar pun ok.
- Dah tekan select gambar yang nak dipindah,kemudian tekan move to
- Pilih USBdisk, pilih folder yang telah dibuat. Gambar akan berpindah ke situ.
- Nak tengok dekat laptop, cucuk macam biasa. Dan adala gambar tadi.

Barang ni korang boleh dapatkan di Lazada. Tekan link yang nad bagi ni www.lazada.com/sandisk ultra dual drive 3.0 64gb


Mudah kan..hah!!..sekarang dekat Lazada tengah sales untuk Teknologi dan gajet..Cepat-cepatla grab. Tekan banner tu oii..cepat..best sangat sandisk ni. #LZMDYRevolution

Ada lagi satu barang gajet korang patut beli..ni dia..sila baca http://miszrockers.blogspot.my/2016/11/lapan-kelebihan-logitech-x100-wireless.html serius best..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. so far masih x memerlukan space tambahn lagi.. hehehe.. nice share btw..

    ReplyDelete
  2. akak sayang nak guna, tengah dok cari filem best nak sumbat dalam tu nanti hehe :D

    ReplyDelete
  3. belum guna lagi...nak dowload banyak video untuk anak nanti

    ReplyDelete
  4. Baru je beli, tup2 dpt lagi dalam box lazada haritu..terus yang tu jadik en. suami punya sbb saya dah ada..pdhal en suami pun dah ada jugak tpi biasa la orang I.T..tamak..haha

    ReplyDelete
  5. baca ni lagi laaa nak android fon

    ReplyDelete