Skiinz Advanced Triple Stemcell Bb Cushion, Muka Glowing, BB Cushion Merawat Wajah, BB Cushion, Kecantikan, Makeup Cushion, Barang Makeup, Skiinz BB Cushion,

hai assalammualaikum

Salah satu barang makeup nad yang paling nad suka, iaitu BB Cushion. Yup, sebelum ni nad pernah pakai BB Cushion, dan nad sukainya. Kali ni, nad tambah lagi koleksi BB Cushion daripada jenama Skiinz.

Apa itu BB Cushion??

BB Cushion ni berbentuk seperti bedak compact tapi dalam isinya bukan powder. Sebaliknya di dalam BB Cushion ni ada alas coklat, dan di dalamnya ada sejenis liquid seperti foundation. Kiranya, ia adalah foundation dalam bentuk bedak compact yang mana nampak kemas daripada foundation yang dalam botol dan tube tu. Hanya perlu tekan menggunakan span khas yang diberi, lepas tu, akan keluar foundation dalam tu. Cuma dap, dap atau gosok dekat muka macam korang pakai bedak compact.

Suka sangat dengan BB Cushion dari Skiinz ni

BB Cushion ni dah banyak keluar sebenarnya. Tapi kita pilih mengikut harga la kan. Macam ada setengah BB Cushion, kawan nad pakai, harga mahal, tapi muka berminyak..taknak la macam tu kan. BB Cuschion dari Skiinz ni memang best..Suka giler, Best memang best..haish tak tau nak cakap.

Skiinz Advanced Triple Stemcell BB Cushion Buat Muka Jadi Glowing

Kenapa nad suka dengan BB Cushion Skiinz ni?? Hah, nad ni suka nampak cantik bila keluar..Sebelum nad kenal BB Cushion, nad pakai bedak compact je dekat muka, muka kasar je, nak pakai foundation malas. Bila dah ada BB Cushion Skiinz ni mudah je, cuma dap, dap terus, dah cantik. Licin je muka. Muka pun nampak natural.

Skiinz Advanced Triple Stemcell BB Cushion 

Pergi event, majlis kawin, nak cepat siap pakai je BB Cushion Skiinz ni. Memang suka sangat, muka nampak bermaya dan glowing gitu. Nad sapu mula-mula lembap, tapi tak sampai beberapa saat dia kering, dan glowing muka. Bersinar,memancar gitu. Muka pun lembap je..lahai bertambah suka..Muka pun tak berminyak walaupun pakai dari pagi sampaila ke malam. Tak bercapuk walaupun muka berpeluh. Lagi peluh lagi glowing kau..


Teksturnya nipis, ringan dan lembut

Korang takyah risau, BB Cushion Skiinz Advanced Triple Stemcell ni teksturnya lembut dan tak pekat. Jadi boleh sapu berapa banyak korang nak..haha. Janganla banyak-banyak, melampau, kang putih bebenor. Cukup la sekadar menutup segala cela..Dengan hanya satu sapuan pun dah cantik ok. Kalau tengok dari dekat, warna liquid foundation ni macam warna purple, pink gitu. Tapi bila sapu dekat muka akan jadi natural je. Teksturnya nipis, tapi full coverage..fuh..best..




Video sikit nad bagi menggunaka Skiinz BB Cushion ni..

Benda ni wajib ada dalam beg. Lepas solat boleh pakai. Tak perlu kelam kabut nak bersiap. Dahla mesra wudhuk, mudah dicuci.

Kelebihan Skiinz Advanced Triple Stemcell  BB Cushion 

Ni nak bagitau, Skiinz BB Cushion ni bukan sahaja dapat melawa kan korang, malah dapat membantu menyelesaikan masalah kulit korang..Nampak tak, bagusnya BB Cushion ni. Antara kelebihan Skiinz Advanced Triple Stemcell Bb Cushion yang perlu korang tau:

- Membantu dlm penjagaan kulit dan berikan kesan AWET MUDA
- Membantu merawat kulit bermasalah seperti JERAWAT & JERAGAT
- Menegang serta melembapkan kulit
- Menganjalkan kulit, mengurangkan kedutan & garis halus
- Membantu mengurangkan keradangan & inflamasi kulit
- Memperbaiki sel yang rosak akibat sinaran UV matahari
- Mempunyai SPF 35 sesuai utk org Asia dan dapat melindungi kulit daripada sinaran UV
- Memberi effect GLOWING & FLAWLESS pada kulit wajah
- Mesra WUDHU – aqua based, mudah & pantas utk dibersihkan
- Tidak MELEKIT & BERMINYAK
- Warna NATURAL, sesuai utk semua jenis kulit
- Tekstur yg HALUS dan SGT RINGAN…

BB Cushion terbaik

Dah tengok video nad kan..takkan la tak puas hati lagi..hehee. Korang tu yang nak cepat siap, yang nak nampak lawa, nak nampak natural, simple, makeup cepat, bolehla pakai BB Cushion ni. Cepat-cepat grab. Kalau rasa-rasa nak beli, boleh pm nad..hehee..

Untuk tau lebih lajut berkenaan Skiinz Advanced Triple Stemcell BB Cushion ni korang boleh layari

Website: www.skiinz.com.my
Facebook Page: Skiinz BB Cushion
Instagram : Skiinz.Official
Harga : RM89

Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. murah juga hrga tu . senang compact mcm ni nk bawa pi mana2

    ReplyDelete
  2. Lelaki boleh pakai ke ni? Nak juga muka macam korea2.. :3

    ReplyDelete
  3. Bagus erk dia punya BB Cushion. Saya punya kena tekan kuat-kuat dulu baru nampak ada isi.

    Jom exchange blog link, http://lynk.my/w1cm

    ReplyDelete
  4. Macam best je, mcm senang nak pakai

    ReplyDelete