hai assalammualaikum

Mood Dekorasi, Tiga Barang Dari Shopee Dah Sampai

Setiap kali masuk group dekorasi, tengok diaorang dekorasi rumah, cantiknya la. Bersih, kemas, ish geram je rasa. Bila dah masuk group tu, memang membuak-buak hati kita nak mendekorasi rumah jugak. Tapi duit tak mencukupi. Nasib baik jumpa shoping online Shopee. Walaupun banyak laman web shoping murah-murah, tapi nad rasa shopee la jual barang dari RM1 weii..hahaa..Tapi kene tengok juga barang tu.

Ingat tak entry nad pasal Shopee..hah!! kalau tak ingat meh nad ingatkan balik..hahaa.. pergi ke link yang nad bagi ni http://miszrockers.blogspot.my/2017/05/shoping-online-raya-di-shopee-murah-je.html..semua kat situ ada jawapannya. Shopee ni bukan sahaja tempat membeli malah untuk korang jual barang pun boleh.

Nad memang tengah mood nak mendekorasi ni. Tapi buat masa ni nad nak dekorasi ruang meja nad..hehee. spesis nad memang tak boleh tengok ruang kerja macam kosong je, lepas tu bersepah. Mesti nak nampak kemas. Nak buat kerja pun bersemangat. Lagi dengan barang review, kalau main letak je, ish rimas tau tak..hahaa.


Dari dulu memang teringin sangat karpet bulu-bulu tu. Punyala cari tapi tak tau dekat mana. Lepas tu jumpa dekat ikea, mahal bebenor. Last-last nampak dekat Shopee, beli terus..hahaa. Harga pun murah weiii..

Dah alang-alang nak beli tu dekat Shopee, beli sekali tiga barang. Dua carpet dan satu tempat bekas makeup. Ketiga-tiga barang ni memang tengah cari. Jumlah ketiga barang ni tak sampai RM100 pun. Jumlah semua RM 99.27..berapa sen je lagi nak RM100..hehe..tapi ok la ..kalau beli karpet ni dekat luar, lebih RM50, lagi-lagi yang besar tu. 

Ni link untuk drawer cosmetic https://shp.ee/m42z4q7

Link carpet berbulu kecil :  https://shp.ee/mvsjkyp

 
Dua karpet ni dari luar negara. Yang karpet kecik tu, harganya RM30 free shipping. Yang karpet besar tu harganya RM9.47, tapi ade shipping RM11 lebih je macam tu..total RM21.27..murah weii..Karpet besar tu ada saiz..Boleh klik https://shp.ee/m32cgep
 
Ikut kesesuaian korang  nak letak karpet ni dekat mana. Untuk box makeup memang sampai awal sebab dari Kuala Lumpur. Dua karpet tu dari luar negara. Sebelum ni dia tulis bulan 6 baru sampai..adoii lamanya..takpe sabar..hahaa..tapi tup-tup dala seminggu gitu , sampai karpet ni..wah seronok. Karpet kecil datang dulu kemudian baru karpet besar datang..gembira..berbulu-bulu weii..hahaha..

Ruang meja kerja kita berbulu-bulu kau..haaha..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. eh murahnya carpet.. nak jugak bulu bulu mcm ni.. murah sgt ni

    ReplyDelete
  2. mcm best je karpet bulu2. kalau umah ade aircond syok ah. hehehe sejuk je

    ReplyDelete
  3. Murah giler harga...ishh ni yg nak skodeng Shopee lagi ni...adehhh hahhhaa

    ReplyDelete