hai assalammualaikum

Lihat Hasil Hiruscar Anti Acne Spot Gel Pada Jerawat Dalam 2 Hari - Kebanyakan orang, pernah mengalami masalah jerawat di muka. Masalah jerawat yang serius mampu memberikan tekanan perasaan dan mental kepada mereka yang menghadapinya.

Lagi sedih bila muka yang teruk berbintik-bintik seperti " pizza"..dijadikan bahan tawa dan ejekan

Jerawat memberi kesan kepada rupa paras serta keterampilan seseorang kerana ia dapat dilihat dengan jelas dan boleh meninggalkan kesan parut kekal di kulit muka jika tidak dirawat dengan segera.Individu yang mempunyai masalah ini selalunya akan merasa diri mereka tidak cantik untuk dipandang.

 HIRUSCAR ANTI ACNE

 HIRUSCAR ANTI ACNE

Masalah jerawat terjadi bukan sahaja kepada kaum wanita, malah kaum lelaki juga ada. Dari satu jerawat, akan timbul jerawat lain dekat muka. Bagaimana boleh terjadi?? Macam mana nak atasi masalah jerawat ni dalam masa yang singkat. Hah!! Semua jawapan ni ada masa nad hadiri Media Launch Hiruscar Anti Acne oleh Unit Perniagaan Penjagaan Kesihatan DKSH yang merupakan rakan niaga terkemuka bagi syarikat-syarikat penjagaan kesihatan yang ingin mengembangkan perniagaan di rantau Asia di Le Meridian Kuala Lumpur.

 HIRUSCAR ANTI ACNE

Rawat Jerawat Dengan Hiruscar Anti Acne 

Produk-produk Hiruscar Anti Acne merupakan produk khusus untuk mereka yang mempunyai masalah jerawat. Ia mempunyai tiga jenis iaitu Pore Purifying Cleanser, Pore Purifying Serum dan Spot Gel mampu menghilangkan jerawat ringan atau sederhana, bintik hitam, bintik putih, papul dan pustul.

Jadi siapa yang ada masalah jerawat tu, tak perlu risau, kerana produk terlaris mereka iaitu Hiruscar Anti Acne Spot Gel boleh bantu korang atasi mengurangkan jerawat dalam masa dua hari sekurang-kurangnya.

Dua hari sahaja!! Kenapa terkejut!!..jangan terkejut sebab nad sendiri dah cuba produk Hiruscar Anti Acne Spot Gel ni,memang puas hati.

 HIRUSCAR ANTI ACNE

Spot Gel ni mudah je digunakan. Picit sedikit, sapu di bahagian yang ada jerawat. Jerawat akan kecut dan hilang. Spot gel, jenis gel dan tidak berminyak. Ia mengandungi asid salicylic untuk merawat jerawat dan membantu mengurangkan jerawat, dan menyembuhkan dengan lebih cepat. Mengekalkan kelembapan kulit, dengan tambahan Vitamin c, ia membantu mencegah bintik hitam jerawat. Selain itu, kandungannya termasuk ekstrak bahan semulajadi untuk mengelakkan anti radang pada kulit. Guna Spot Gel memang best untuk hilangkan kesan jerawat.

 HIRUSCAR ANTI ACNE

Rumusan unik Hiruscar Anti-Acne mengawal secara efektif pengeluaran sebum, mengurangkan bakteria dan sel kulit mati di samping menyeimbangkan paras kelembapan kulit dan mengurangkan perulangan akne.

Menurut satu kaji selidik terkini yang dijalankan oleh Hiruscar, kira-kira 90% rakyat Malaysia pernah mengalami atau sedang menghadapi masalah jerawat. Jerawat yang biasanya dianggap sejenis masalah kulit yang berlaku ketika usia akil baligh ini sebenarnya boleh dialami sesiapa sahaja tanpa mengira usia.

Dan daripada kaji selidik kepuasan pelanggan menunjukkan hasil yang positif apabila menggunakan penjagaan kulit Hiruscar Anti-Acne Spot Gel di mana 85% pengguna melaporkan perkembangan yang baik dalam masa dua hari.

98% berpuas hati selepas seminggu menggunakan Hiruscar Anti Acne.

Selain itu,93% yang mencubanya melaporkan perubahan pada keadaan jerawat secara keseluruhan selepas menggunakan Pore Purifying Serum dengan kerap.

Punca Sebenar Jerawat Terjadi

Selalunya kita berfikir bahawa, jerawat terjadi disebabkan kesan daripada tidak membersihkan kulit dengan betul dan pengambilan makanan berminyak dan coklat. Jadi, kita pun cucila muka dengan kerap. Uish jangan..sebenarnya c uci muka kerap boleh akibatkan jerawat.

 HIRUSCAR ANTI ACNE

 HIRUSCAR ANTI ACNE

Dr. Ch’ng Chin Chwen, Pakar Perunding Dermatologi di Pusat Perubatan Universiti Malaya berkata " sebenarnya, jerawat disebabkan oleh bakteria P.acne yang membiak di dalam minyak berlebihan yang terperangkap di dalam liang roma kita. Menggosok kulit secara berlebihan akan hanya menyebabkan kulit menjadikan kering dan merengsa.  Ini boleh menyebabkan lebih banyak keradangan dan juga parut. Oleh itu, adalah penting untuk mendidik pengguna tentang cara yang betul untuk menangani masalah jerawat".

 HIRUSCAR ANTI ACNE

Club Spotless Bantu Mereka Mempunyai Masalah Kulit

Jadi, kenala guna produk Hiruscar ni. Sempena pelancaran produk, Hiruscar Anti-Acne juga memperkenalkan Club Spotless, sebuah komuniti yang disasarkan pada orang yang mengalami masalah jerawat dan ingin mengetahui cara untuk merawat masalah jerawat.

 HIRUSCAR ANTI ACNE

 HIRUSCAR ANTI ACNE

Menurut Pang Koon Yin, Pengurus Senior, Ketua Kesihatan Pengguna, Pengurusan Pemasaran, Kesihatan Pengguna, DKSH Malaysia, Hiruscar Anti-Acne akan memberikan Spotless Kit yang mengandungi Hiruscar Anti-Acne Pore Purifying Cleanser dan Hiruscar Anti-Acne Spot Gel untuk menggalakkan para peserta menggunakan Club Spotless platform ini bagi berkongsi kisah kecantikan mereka dengan Hiruscar Anti-Acne di laman sosial media dengan #clubspotless dan #hiruscarantiacnemy.

 HIRUSCAR ANTI ACNE

Hah, bestnya, kepada pelajar-pelajar universiti, siap sedia tau, sebab produk Hiruscar Anti Acne akan diperkenalkan di enam universiti terpilih di Lembah Klang iaitu UKM, UIAM, UM, UPM, UITM, TAR UC, supaya pelajar-pelajar boleh mendapatkan nasihat pakar dan sampel produk-produk penjagaan Hiruscar Anti-Acne. Korang jangan lepaskan peluang tau.

 HIRUSCAR ANTI ACNE


Tiga Jenis Produk Hiruscar Anti Acne

Seperti nad bagitau tadi, Hiruscar Anti Acne mempunyai tiga jenis produk iaitu Pore Purifying Cleanser, Pore Purifying Serum dan Sot Gel. Tiga cara nak hilangkan jerawat di muka, membersih, menjaga dan merawat.

 HIRUSCAR ANTI ACNE

Pertama sekali mestilah mencuci muka dengan Pore Purifying Cleanser. Hiruscar Anti Acne Pore Purifying Cleanser adalah gel pembersih lembut yang diformulasi untuk membersih kulit secara mendalam, menganggalkan kotoran dan minyaj berlebihan tanpa mengeringkan kulit.
Harga untuk pencuci RM 27.80 ( 100 ml )

 HIRUSCAR ANTI ACNE

Selepas itu pakai Pore Purifying Serum. Ia merupakan oelembap berformula ringan, tidak berminyak dengan penyerapan pantas dan penghidratan berpanjangan yang membantu merapatkan liang roma dan memperbaiki masalah jerawat. Untuk serum RM 75.00 ( 50 ml )

 HIRUSCAR ANTI ACNE

Dan akhir sekali guna Spot Gel. Hiruscar Anti Acne Gel pula adalah lutsinar yang ringan dan tidak berminyak dengan formulasi antibakteria yang merawat dan memudarkan parut jerawat tanpa menyebabkan kulit mengelupas. Spot Gel antara produk kegemaran yang disukai orang ramai. Yela, orang kan suka cari, gel-gel yang jenis letak dekat jerawat, kecut lepas tu hilang jerawat. Bentuknya pun kecil dan mudah dibawa kemana sahaja. Harga Spot Gel pula ialah RM 26.80 ( 10 ml )

Hah ada masalah jerawat, cubalah produk Hiruscar ni. Produk-produk penjagaan kulit Hiruscar Anti-Acne boleh didapati di semua outlet Watsons Malaysia.

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai rangkaian produk Hiruscar Anti-Acne, layari laman sesawang rasmi Hiruscar www.hiruscar.com.my

Kepada pembaca blog, atau kawan di facebook dan instagram, nad akan buat giveaway nanti diah facebook,. Korang sentiasa alert ye apa yang nad nak post. Takut korang terlepas giveaway ni nanti. Nad akanbaca cari 5 pemenang bertuah yang mempunyaj masalah kulit muka untum beri hafiah satu setset Hiruscar Anti Acne ni. Tunggu ye.











SHARE 14 comments

Add your comment

  1. pernah jugak ternampak jenama ni kat farmasi . bagus jugak rupanya produk ni

    ReplyDelete
  2. Bagusnya Hiruscar ini. Boleh cuba sebab kulit muka berjerawat sekarang

    ReplyDelete
  3. Tak pernah lagi pakai jenama ni.. jerseat pun shy shy . Just blan lepas je la.. bnyk jerawat kt muka sbb pndah tmpat keje. Huhu .nak nak..nak hadiah

    ReplyDelete
  4. zaza pun ada pakai krim mcm ni tapi jenama lain lah..mmg amat2 bkesan bantu pulihkan jerawat zaza...

    ReplyDelete
  5. yang ada jerawat memang kena guna produk ni , info macam bagus hihi nasib baik jerawat segan nak naik kat muka

    ReplyDelete
  6. jerawat dah naik seketol!
    jadinya dah boleh dapatkan produk ni..

    ReplyDelete
  7. wah...produk baru eh...macam best je ni

    ReplyDelete
  8. Tak pernah lagi mama dengar produk ni. Hmm

    ReplyDelete
  9. waa.. macam best.. macam benda - kena - ada jek ni.. hee~

    ReplyDelete
  10. bagus ni bantu hapuskan jerawat

    ReplyDelete
  11. menarik ni nad. lin bila terlalu busy.. jerawat suka keluar... uhuhuh

    ReplyDelete
  12. Halo semuanya, saya Rika Nadia, saat ini tinggal orang Indonesia dan saya warga negara, saya tinggal di JL. Baru II Gg. Jaman Keb. Lama Utara RT.004 RW.002 No. 26. Saya ingin menggunakan media ini untuk memberikan saran nyata kepada semua warga negara Indonesia yang mencari pinjaman online untuk berhati-hati karena internet penuh dengan penipuan, kadang-kadang saya benar-benar membutuhkan pinjaman , karena keuangan saya buruk. statusnya tidak begitu baik dan saya sangat ingin mendapatkan pinjaman, jadi saya jatuh ke tangan pemberi pinjaman palsu, dari Nigeria dan Singapura dan Ghana. Saya hampir mati, sampai seorang teman saya bernama EWITA YUDA (ewitayuda1@gmail.com) memberi tahu saya tentang pemberi pinjaman yang sangat andal bernama Ny. ESTHER PATRICK Manajer cabang dari Access loan Firm, Dia adalah pemberi pinjaman global; yang saya hubungi dan dia meminjamkan saya pinjaman Rp600.000.000 dalam waktu kurang dari 12 jam dengan tingkat bunga 2% dan itu mengubah kehidupan seluruh keluarga saya.

    Saya menerima pinjaman saya di rekening bank saya setelah Nyonya. LADY ESTHER telah mentransfer pinjaman kepada saya, ketika saya memeriksa saldo rekening bank saya dan menemukan bahwa jumlah Rp600.000.000 yang saya terapkan telah dikreditkan ke rekening bank saya. dan saya punya buktinya dengan saya, karena saya masih terkejut, emailnya adalah (ESTHERPATRICK83@GMAIL.COM)

    Jadi untuk pekerjaan yang baik, LADY ESTHER telah melakukannya dalam hidup saya dan keluarga saya, saya memutuskan untuk memberi tahu dan membagikan kesaksian saya tentang LADY ESTHER, sehingga orang-orang dari negara saya dan kota saya dapat memperoleh pinjaman dengan mudah tanpa stres. Jadi, jika Anda memerlukan pinjaman, hubungi LADY ESTHER melalui email: (estherpatrick83@gmail.com) silakan hubungi LADY ESTHER Dia tidak tahu bahwa saya melakukan ini tetapi saya sangat senang sekarang dan saya memutuskan untuk memberi tahu orang lain tentang dia, Dia menawarkan semua jenis pinjaman baik untuk perorangan maupun perusahaan dan juga saya ingin Tuhan memberkati dia lebih banyak,

    Anda juga dapat menghubungi saya di email saya: (rikanadia6@gmail.com). Sekarang, saya adalah pemilik bangga seorang wanita bisnis yang baik dan besar di kota saya, Semoga Tuhan Yang Mahakuasa terus memberkati LADY ESTHER atas pekerjaannya yang baik dalam hidup dan keluarga saya.
    Tolong lakukan dengan baik untuk meminta saya untuk rincian lebih lanjut tentang Ibu dan saya akan menginstruksikan, dan ada bukti pinjaman, hubungi LADY ESTHER melalui email: (estherpatrick83@gmail.com) Terima kasih semua

    ReplyDelete
  13. Boleh hlg ke? Parut hitam pstu bla tekan berdarah.. mohon jwb😔😔😔

    ReplyDelete

© Ceritera Si Gadis Biru · THEME BY WATDESIGNEXPRESS