Rapunzel, Tangled Rapunzel

hai assalammualaikum

HADIAH ISTIMEWA UNTUK FARIZA DARI RAPUNZEL
Special delivery From Rapunzel. Mak yang excited

Hadiah Istimewa Untuk Fariza Dari Rapunzel - Harijadi Fariza lambat lagi, tapi dah dapat hadiah dah..hehehe. Comel sangat hadiah dia. Dapat hadiah daripada Rapunzel..hehhee. Dapat sebuah beg tote, beg porch, botol air dan paling disukai anak patung Rapunzel..anak kita perempuan, mestila kena main anak patung..hehehe.

HADIAH ISTIMEWA UNTUK FARIZA DARI RAPUNZEL
Kotaknya besar..barangnya pun besar

Sebenarnya Fariza dapat ni sebab job nad buat..hehehe. Ingat suka-suka dapat ke. Kene buat kerja dulu, baru dapat hadiah ni. Suka sangat dapat job parenting ni, sebab apa kita dapat, nanti bagi kat anak. Dah besar nanti bolehla dia main.

HADIAH ISTIMEWA UNTUK FARIZA DARI RAPUNZEL
Tadaa..ni la dia.. Boleh simpan sampai anak besar

Tak pernah belikan Fariza anak patung lagi. Sebab takut dia kerjakan anak patung tu..hahaha. Ni bila dah dapat anak patung Rapunzel, Fariza pun dah besar, dia dah pandai main dengan anak patung. Siap belai-belai rambut anak patung tu. Okla, dah besar anak dara kita..hahaha.

Korang suka tengok cerita Rapunzel. Nad suka tengok, dia geng dengan Cinderella, puteri dengan tujuh kerdil, dan lain-lain puteri tu la. Tak kisahla cerita kartun atau dia buat movie ke,buat cerita dalam orang putih, memang nad layan. Walaupun dah jadi mak orang ni, tetap la layan cerita-cerita macam ni.

Cerita Rapunzel ni ada dekat astro. Ada nad buat entry berkenaan  Rapunzel buat kemunculan menerusi "Tangled: The Series" . Masa ni nad siap buat ada contest. Siapa yang join dapat la hadiah macam nad dapat..hehhee..tahniah kepada pemenang. Terima kasih join. Lain kali korang join ok..heheh.


Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. wahh anak kita pun mesti suka..hadiah untuk anak2.
    termenang pula contest nad..hehe
    barang pun dah sampai..tq nad:)

    ReplyDelete
  2. Wahhh untungla fariza comel dapat hadiah laaa..

    ReplyDelete