Garnier, Garnier Micellar Cleansing Water, Penanggal Makeup Jenis Air Garnier, Tips Kebersihan Muka,

hai assalammualaikum

Bukan Duta Produk - Haritu ada seorang kawan blogger bagitau nampak nad dekat Watson. Siap bagi gambar lagi..hehee. Terkejut kita, bila dia bagi gambar tu..hehe. Sebab nad tau, memang muka nad akan dipaparkan dekat produk tu. Tapi tak tau bila. Bila kawan tag, eh dah keluar erk..hehe. Walaupun ada gambar nad dekat produk tu, tapi nad bukannya duta produk tapi nad pengguna produk tersebut. Nad tersenyum bila kawan nampak gambar kita dekat produk tu, macam duta pulak..eh..berangan takpe..hehehe.

Rakan blogger pertama Mieza S  yang nampak dulu

Hah!!, nak tau gambar apa yang diaorang nampak dekat produk tu. Hah!!, tu la dia, gambar nad sebagai pengguna memberi pendapat tentang Garnier Micellar Cleansing Water. Kawan nad ni nampak dekat Watson. Jadi korang boleh beli Garnier Micellar Cleansing Water ni dekat Watson, dapatkan sekarang ye..hehee. Bukan seorang yang nampak gambar nad dekat produk ni, ada kawan nad lain dah nampak. Cuma nad sendiri je belum nampak muka nad sendiri dekat produk ni..hahaha. Nak juga kan tengok muka kita, terpampang dekat produk ni. Tersengih bila tengoknya. Memang best pakai Garnier Micellar  Cleansing Water ni. Terbaik..Muka nad elok je pakai pencuci makeup Garnier ni.

Rakan blogger kedua yang nampak Auni Afiqah

Adik Farah pun ada nampak

Untuk kebersihan muka, nad memang titiberatkan. Sekarang muka dah elok daripada jerawat dan pulih sedikit demi sedikit. Nak tumbuh pun dah takda sangat. Sebab tu sebelum cuci muka, nad akan bersihkan dulu dengan pencuci muka. Sebab muka ni sentiasa penuh dengan habuk. Kalau pakai makeup, bukan 100% hilang aklau cuci terus. Wajib pakai pencuci makeup dulu, baru basuh dengan pencuci muka. Pastikan muka sentiasa bersih-sebersihnya.

Sebelum dapat sponsor produk Garnier Micellar Cleansing Water ni, nad memang dah beli sendiri dan dah guna penanggal makeup Garnier ni. Sebab terpengaruh dengan kawan-kawan yang dah promote. Ada nad buat entry dekat link nad bagi ni. Korang boleh baca PENANGGAL MAKEUP GARNIER JENIS AIR. Lagipun Garnier ni jenis air, jadi kalau malas nak cuci muka pun boleh je cuci dengan ni sahaja.

Lepas tu rezeki dapat sponsor produk Garnier Micellar Cleansing Water ni. Syukur sangat. Disuruhnya buat video menggunakan Garnier Micellar Cleansing Water ni. Nad pun buatla sebaik mungkin. Ramai yang suka pakai penanggal makeup Garnier ni. Dan dia cakap, muka nad akan dipampang di setiap produk Garnier Micellar Cleansing Water ni. Tu la yang diaorang nampak muka nad..hehee. Sejak jadi blogger ni banyakla pengalaman manis yang nad lalui, yang nad sendiri tak sangka. Tapi bukan senang nak jadi blogger sampai ke tahap yang kita sendiri tak sangka akan capai. Kena usaha ok. Bertahun juga nad usahakan blog bagi orang nampak.

Sebagai blogger, nad akan kongsi apa yang nad guna dengan sebaik mungkin. Nad nak pengguna baca dan rasai apa yang nad rasa. Bagus produk tu, memang bagusla ia. Dari dulu dah suka menulis dan buat diari dekat buku. Sekarang, nad buat cerita dan berkongsi dengan pembaca di luar sana. Bangga bila jadi blogger ni. Banyak benda nad belajar, dari zero ok. Sekarang masih lagi belajar dalam dunia blog.


Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Replies
    1. wah nampak juga ye..kita pun tak nampak lagi

      Delete
  2. kite guna ni jugak start dari tahun lepas pas try anak sedara punye..sbb x keringkan kulit, tu yg terus lekat sampai sekarang... mmg bestttttt.hiihi

    ReplyDelete
  3. seriously Garnier Micellar Cleansing Water memnag terbaik. wajib ada dalam beg ke mana pegi. Tahniah Nad !!

    ReplyDelete