Echanteur, Wangian baru Enchanteur, Perfume berpanjangan Enchanteur

hai assalammualaikum

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM
Enchanteur Paris Petite Parfum

Enchanteur Paris Petite Parfum - Baru-baru ni nad dapat perfume baru daripada Enchanteur. Dengan rupa yang kecil molek, didatangkan dengan 4 jenis perfume yang semuanya berlainan wangian. Perfume terbaru Enchanteur Paris petite parfum. Suka giler weii..

Enchanteur memang best dengan wangian yang harum yang berpanjangan. Perempuan memamg suka mewangi, tak kira di rumah atau di luar. Kebiasaan hari seorang wanita bermula dengan semburan wangian pada nadi, rambutnya dirapi dan membuat kemasan terakhir pada pakaian dan solekan di hadapan cermin. Kalau keluar, mesti ada sebotol minyak wangi, untuk semburan supaya sentiasa wangi. Wangian itu memberi bau yang menyenangkan dan dapat mencipta daya tarikan penuh “scent-sasi” dan memberi impresi yang berkekalan.

Cipta Detik “Scent-sasi” Di Mana-mana Sahaja Dengan Enchanteur Paris Petite Parfum

ENCHANTEUR memperkenalkan wangian Perancis yang memahami keperluan dandanan wanita dan sentiasa berusaha untuk mencipta inovasi bagi menghasilkan produk yang relevan.

Disebabkan wanita memang suka membawa minyak wangi ke mana sahaja, jadi ENCHANTEUR memperkenalkan wangian terbaharu mesra beg tangan iaitu ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM dalam bentuk bebuli – yang boleh didapati dalam saiz padat 9ml. Rangkaian ini merupakan inspirasi personaliti gadis-gadis Paris yang feminin namun penuh dengan tenaga dan sentiasa menyerlah.

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM
4 variasi wangian dengan dua wangian baru

Dengan usaha sama bersama pencipta wangian Perancis, ENCHANTEUR menterjemahkan personafikasi keempat empat gadis ini pada pakej pembungkusan yang menarik. Dilancarkan dalam empat variasi wangian, para gadis kini mempunyai dua pilihan dari 2 aroma paling laris dari rangkaian ENCHANTEUR PARIS, iaitu Belle Amour dan Adore; serta wangian baharu iaitu Cheri dan Jolie yang lahir dari inspirasi trend bunga semasa.

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM dirumus khas tanpa alkohol, menjadikannya pilihan yang sesuai untuk pengguna beragama Islam kerana sesuai dibawa sembahyang tanpa perlu mencuci wangian. Tambahan pula, formulasi berasaskan minyak ini membolehkan aromanya bertahan lebih lama.

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM
wangi betul la

Direka dengan aplikasi bebuli membolehkan pengaplikasian menjadi lebih pantas dan mudah pada bila-bila masa sepanjang hari. Cara penggunaan yang mudah dapat membangkitkan deria seseorang secara halus disulami sentuhan keajaiban.

Dengan ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM yang baharu, akan sentiasa bersedia untuk mencipta saat penuh sensasi, di mana sahaja. Pembungkusan berbentuk kompak dan mudah ini cukup kecil untuk dimuatkan di dalam tas tangan anda – direka untuk kelihatan hampir sama dengan saiz gincu, menjadikannya benda penting yang perlu ada sebelum meninggalkan rumah. Rekaannya juga mesra pesawat dan mudah dimuatkan di dalam beg kosmetik atau bagasi bimbit sebagai penambah wangian yang lebih mudah. Kini, para wanita boleh membawa pelbagai wangian di dalam tas tangan tanpa perlu bimbang tentang lebihan ruang atau muatan.

Rangkaian ini membolehkan wanita meneroka kreativiti yang sememangnya ada pada diri mereka! Mereka boleh suai padankan mana mana wangian untuk mencipta wangian tersendiri yang menjadi ‘signature’ si pemakai.

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM
Enchanteur Jolie

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM – Jolie (Lovely)
Kombinasi keanggunan Rose, Honey dan Pear amat sepadan dengan personaliti santai bersahaja yang gemar meluangkan masa dengan rakan-rakan, atau insan instimewa. Aroma lembut dengan bauan bunga amat sesuai digunakan untuk memberikan ‘mood’ tenang ketika bersama pasangan. Kemasan biru denim menjadikan anda kekal anggun di pandangan dan tetap disukai.

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM
Enchanteur Cheri

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM – Cheri (Darling)
Buat yang berhati muda remaja, kami persembahkan bauan yang enak dan manis untuk memastikan anda tersenyum sepanjang hari. Bagi si gadis yang gemar menyebarkan kegembiraan kepada orang-orang sekelilingnya, aroma Apple, Cherry Blossom dan Vanilla yang lazat bakal mencuri hati dan mendapat perhatian ramai.

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM
Enchanteur Belle Amour

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM – Belle Amour (Beautiful Love)
Ciptaan dari aroma yang menawan yang mampu membuat jantungmu berdegup dan meransang deria. Pembungkusan merah jambu ini bakal mengimbau memori si gadis pada saat temujanji pertama manakala campuran Apple Melon, Blackcurrant dan Pink Rose Paris amat sesuai dengan gadis berpersonaliti romantis dan menawan. Belle Amour membolehkan anda menikmati setiap kenangan manis dengan yang tersayang, dan menjadikanmu teman istimewanya selamanya.

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM
Enchanteur Adore

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM – Adore (Adorable)
Haruman ‘signature’ ini mencetuskan kegembiraan, keyakinan dan daya tarikan yang abadi. Rona pembungkusan ungu ini mengandungi sensasi aroma Wild Jasmine, Pink Mimosa dan Golden Pear sepadan dengan si gadis yang elegan, anggun dan manis pada malam temujanji romantisnya. Cipta kesan berpanjangan pada temujanji anda dah penuhi hatinya dengan dambaan kasih padamu.

Dengan ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM, anda akan sentiasa bersedia. Hanya perlu diaplikasikan ke nadi bila bila masa yang anda inginkan dan anda akan sentiasa bersedia untuk mencetuskan saat romantis bersamanya.

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM
Haruman berpanjangan dengan Enchanteur

ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM boleh didapati pada harga RM9.90 (Semenanjung) dan RM10.40 (Sabah Sarawak), di Watsons, Guadian, AEON Wellness, Mydin, The Store serta pasaraya dan pasar mini di seluruh negara. 

Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Waalaikumussalam,
    ENCHANTEUR PARIS PETITE PARFUM tu nampak comel sangat! Lama dah tak pakai wangian jenama ini.

    ReplyDelete
  2. wangi kan .. senang pack kecik mcm ni . senang bawa dalam beg or poket

    ReplyDelete
  3. suka beli barang yang jenis kecil gini..cam set travel sebab boleh bau semua ...

    ReplyDelete
  4. comelnyaaaa senang nak bawa gi mana2

    ReplyDelete
  5. Comelnya botol dia, senang nak bawak ke mana² ni.

    ReplyDelete
  6. Akak suka kalau Jenison botol kecil gini,cepat habis cepat boleh beli baru

    ReplyDelete
  7. Comel jer kecik molek gini.senang nak bawa kalau nak keluar ke mana mana..

    ReplyDelete
  8. The idea is that the perfume is evenly distributed all over your body and clothes. Then again, if you are perfume-shy you could always just do a half-spray on one of your wrists and simply dab the perfume onto your other pressure points, thereby spreading a smaller amount of perfume. Parfum Tiffany & co


    ReplyDelete