hai assalammualaikum

Mr Diy Boleh Shopping Online dah - Hah!!, tempat yang selalu nad pergi kalau nak cari barang atau dekorasi rumah dengan barang murah, mana lagi kalau bukan Mr Diy. Salah satu tempat yang memang akan masuk selain Kaison. Macam-macam ada dekat situ, dari barang perkakasan rumah, dekorasi, perlatan kereta,eh macam-macam la. Kalau masuk dalam tu, memang akan lama, sebab tengok macam banyak yang berkenan kan..hahaha.


Hah!!, lepas ni, korang boleh duduk berjam-jam depan laptop..hahaa..Takdela suami, kawan atau sesiapa sahaja bising, korang duduk lama dekat kedai Mr Diy tu. Sekarang Mr Diy dah boleh beli barang shopping secara online..yuhu..Nad pun teruja ok!..Tak perlu susah payah pergi kedai lagi, boleh pilih barang mana korang nak lama-lama. Dah pilih bayar lepas tu tunggu jela barang korang sampai depan rumah..hehee. Tak pun kalau nak keluar juga pergi kedai Mr Diy pun boleh, tapi lepas korang dah order siap-siap dekat online. Datang kedai, tinggal ambil je..senang weii..

Buat pengetahuan korang setiap kedai MR. DIY mempunyai lebih daripada 20,000 jenis produk yang terdiri daripada Perkakas, Barangan Rumah, Barangan Elektrik,  Aksesori Kereta,Alat Tulis,Mainan,Hadiah,Sukan, Perhiasan & Kosmetik. Banyak kan!!, lengkap ok..


Slogan mereka, “Always Low Prices“, memang murah pun..hahaha. MR.D.I.Y., sebuah syarikat perkakas rumah yang mempunyai lebih dari 550 kedai di seluruh Malaysia, Thailand, Brunei dan Indonesia, terus berkembang pesat di Asia-Pasifik.


Dari bulan July hingga Ogos, beli banyak mana oiii..penghantaran percuma,..Bestnya lagi, korang shopping, ada hadiah menanti..malas nak cakap banyak, korang boleh terjah www.mrdiy.com.my
Facebook: https://www.facebook.com/mrdiy2u
Instagram: https://www.instagram.com/mrdiy2u
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. wow!! bestnya Mrdiy dah ada online. Senang lah lepas ni nak shopping kat Mr.Diy, dah tak perlu bersusah-payah cari parking lagi.

    ReplyDelete
  2. tak ada lagi akaun dengan diy hehe

    ReplyDelete
  3. Dah intai - intai tapi tak terbeli lagi haha

    ReplyDelete