hai assalammualaikum

Mytoys, Kedai mainan Murah - Tesco Ampang, tempat nad sekeluarga shopping barang keperluan, tak kisah, shopping barang anak, shopping barang dapur, dan macam-macam la. Ibarat Tesco macam rumah kedua..hahhaa, sebabnya nad kan surirumah, Tesco ampang la paling dekat dengan rumah, dan tak perlu nak tempuh jem bagai. Dah tau dah apa yang ada dekat Tesco tu, kedai apa yang ada dekat dalam tu. Bila buka kedai baru ni, kita perasan, dan nak tau apa dalam kedai tu. Salah satu kedai, mungkin baru buka, sebab tengok-tengok dah ada dah kedai mainan Mytoys ni. Sebelum ni kedai sofa, kerusi, pastu kedai dekorasi party, sekarang kedai mainan.


Bila kedai mainan ni, siapa lagi suka masuk, mestilah Fariza. Tapi bukan dia je, daddy dia pun masuk sana. Daddy dia yang ajak masuk. Kalau kedai mainan ni, selalu mak bapak takut nak masuk, ni mr mafia masuk siap ajak Fariza lagi..untung sangat budak tu. Mestila Fariza suka habis. Tapi dia ni jenis, takkan pilih yang mahal, murah-murah je dia amik..hahaa.

Selalunya mr mafia yang belikan mainan ni untuk Fariza. Pilih mana yang sesuai. Masa masuk dalam ni, memang macam-macam jenis mainan ada. Dari kecik sampaila ke besar. Dah banyak juga kitaorang belikan mainan Fariza dekat sini.







Ni, karpet jalan ni beli dekat Mytows, pastu keretapi, keretapi murah dalam RM8 lebih, tapi kualiti bukan untuk jangka masa panjang. Untuk Fariza ok lagi. Ada juga kenderaan lain. Ada lagi mainan dia yang beli dekat sini.











Korang boleh tengok, macam-macam jenis mainan ada ni ha..Nad pun boleh terpengaruh nak beli semua..hahaa..


Fariza pun dah dapat barang dia..hah ape lagi..bayarla..hehee..


Layan video dia bayar part last sekali..heehe
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

19 comments so far,Add yours

  1. waahh! bahagianya tempat ni. nak pergi lah nanti. TQ Nad sebab share info berharga ni

    ReplyDelete
  2. nampak menarik, boleh beli kat anak buah Tarot

    ReplyDelete
  3. serius murah kan.Kalau kat Johor ni pun ada,dah lama bawak budak² ni.Selalunya jarang beli mainan yang mahal untuk diorang ni.sebab tau jenis anak² ni kalau dengan mainan macam mana.Selalu masuk DIY atau nak lagi murah dekat ECO jelah..

    ReplyDelete
  4. Aduhai. Heaven utk anak-anak :-)
    Seram nak masok ha ha ha...
    Semlm br beli kan Izzat mainan. Aida suka belikan mainan murah2 aje, Nad.
    Izzat agak x cermat :-) ha ha ha
    Kejap aje hancur mainan nyer.
    Kalau beli pedang ke, pistol ke, dijadikan pengetuk dinding lah, meja lah.
    Dulubkala time Nurin & Syuhada, ok. Cermat. Sebakul mainan elok2. Pompuan kan.

    ReplyDelete
  5. Lego inspired dekat situ murah murah tak? Fadzi sekarang tengah gilanak belikan aneeq lego. tapi lego ori mahal uih

    ReplyDelete
  6. Bahaya masuk tempat ni..siyesly bahaya...anak- anak boleh meroyan selagi tak dapat apa barang yang berkenan di hati..mak pak sure berangin satu badan

    ReplyDelete
  7. Kiddo heaven! Mak Pak seharusnye tutup mata anak anak masa lalu kedai ni. hahaha. Kalau tak memang tak nampak jalan balik rumah.

    ReplyDelete
  8. Ni kalau anak masuk dah x nampak jalan keluar dah, hahahah. Best sebab banyak pilihan mainan dan harganya tidak terlalu mahal

    ReplyDelete
  9. Huwaaa.. Kalau kedai RM 2 boleh terbabas shopping ini kan pula kedai MyToys. Habis lah mama dia.. Sorang lego, sorg hotwheel. Hopefulky harga dia x mahal cam kat tmpt lain

    ReplyDelete
  10. Wow..kalau my niece nampak ni pasti berabis nak pujuk suruh beli toys tu.

    ReplyDelete
  11. Sel otak anak laju berhungung kalau masuk kedai yoys mcm ni... macam-macam mainan ada seronoklah fazira shopping mainan

    ReplyDelete
  12. syurga mainan kanak-kanak! Fuh nasib baik jauh. kalau tak, rabak poket aku ni

    ReplyDelete
  13. Kedai ni di akui memang murah banding beli dekat tempat lain. Sebab maznee dah survey. Berbaloilah. Pilihan pun ada banyak.

    ReplyDelete
  14. Kalau zaman kita dulu, gedung mainan yang ada toys r us je. Harga mahal sungguh. Sekarang ni dah ada banyak gedung mainan dari cina. Memang murah sangat.

    ReplyDelete
  15. Untungnya sis review kedai ni percuma, tak perlu pun kedai bayar harga marketing. Kalau hati dah suka kan. Anak anak pun gembira dapat mainan baru. Ibu selalu juga singgah di tesco setia alam. Ada juga kedai mainan yang sama

    ReplyDelete
  16. mytoys ni kalau budak2 masuk mmg taknak keluar. haha. tapi berbaloi beli sbb barang berkualiti dan tahan lama. mak2 pun boleh join sekali

    ReplyDelete
  17. Wow lol tu fav anak akak..dia suka sangat mainan tu..duk mnta nk beli kt toys r us ..memang tak la beli kt situ..dah ka mahai kedaung

    ReplyDelete
  18. Abby paling senang antar anak anak ke toko mainan. Ini sangat menyenangkan. Rasanya ikut bahagia melihat anak anak senang. Semoga tokonya laris manis dan banyak pengunjungnya ya

    ReplyDelete
  19. Dearest Esteems,

    We are Offering best Global Financial Service rendered to the general public with maximum satisfaction,maximum risk free. Do not miss this opportunity. Join the most trusted financial institution and secure a legitimate financial empowerment to add meaning to your life/business.

    Contact Dr. James Eric Firm via
    Email: fastloanoffer34@gmail.com
    Best Regards,
    Dr. James Eric.
    Executive Investment
    Consultant./Mediator/Facilitator

    ReplyDelete