hai assalammualaikum

Bawak Anak Buah Jalan Shopping Mall KL - Hah, haritu nad ada bagitau, yang anak buah nad ada duduk dengan nad dekat KL. Sambil tu mintakla dia jaga anak nad masa nad ada event..hehee. Jadi, dah alang-alang dia duduk dekat KL ni, nad ada la peneman nak pergi jalan-jalan hari minggu. KAlau nak tunggu mr mafia bawa keluar memang tak tau labila..huhu. Memang sentaisa jumpa client. Takpe, paham dia cari duit untuk keluarga. Jadi bila anak buah ada, ada kawan la nak keluar.

Nad ingat nak mintak dia stay sampai akhir bulan ni, lepas tu hantar dia balik kampung semula. Tapi sebab dia nak masuk sekolah, nak uruskan baju, buku sekolah lagi, dia pun nak balik awal. Jadi sbeelum di abalik tu, nad bawakla shopping mall area kl ni..

Memang fikir nak baak dia jalan-jalan KL ni, macm pergi KLCC, KL Tower, taman yang ada dekat KL ni, tapi tak sempatla nak pergi semua. Sebab dia pun tak lama dekat sini. Jadi pergi mana yang ada jela..huhu..



Bawak pergi Times Square dengan Ikea jela sempat. Times Square tu sajalah jalan-jalan, nad pun dah lama tak jalan Times Square. Pulak tu time tu tengah ada sale pulak. Apa lagi, beli baju la..Dia pun siap bagitau mak dia, baju dekat Times Square ni murah..hahaha. Nad beli seluar jeans sekali. Dah lama tak shopping baju ni..





Lepas tu bawak pergi Ikea. Saje bagi dia tengok barang-barang dalam tu. Yela, rumah dia pun tengah di reno, man atau dia tunjuk dekat mak dia, maknya berkenan, hah, bawak pergi Ikea..hahaa. Bagi tengok rupa Ikea macam mana..kihkih..Nad memang macam ni, jangan pelikla, datang ikea mesti ambil gambr..berangan jap..hahaa




Oh malam sebelum esoknya dia balik tu, mr mafia ajak makan dekat luar. Makan dekat Dagang Avenue Food Court Ampang. Nak bagi dia rasa Burger Abang Burn..Hah Rasalah kau ye sepuasnya..hahaa..



Nad makan Char Kew Teow dengan Takoyaki.

Dekat situ memnag banyak pilihan makanan. Kedai makanan pun banyak.

Kalau dia duduk KL lagi, nanti boleh bawak tempat lain pulak.
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. hihi acik ngan anak buah cem sebaya ni ? hehe cer share rahsiaaa keremajaan anda hihi..

    ReplyDelete
  2. Walaupun bawa anak jalan jalan di shopping mall saja pun anak dah happy kan. Amboi makanan bukan meriah lagi .Nak nak burger tu bukan main lagi tingginya .Melelwh air liur tengok

    ReplyDelete