hai assalammualaikum

Agen hantar Lazz Susu Kambing yang kita order depan ruamh

Stok Lazz Susu Kambing Minuman Berkhasiat Sentiasa Ada Di Rumah, Mudah Dengan Lazzdelivery

Stok Lazz Susu Kambing Minuman Berkhasiat Sentiasa Ada Di Rumah, Mudah Dengan Lazzdelivery, Duduk Rumah, Pengedar Yang Hantar - Kalau korang nak tau, nad dari mengandung dah amalkan minum Lazz Susu Kambing ni. Pernah nad tulis entry dekat SINI ( klik nak tau lebih lanjut tentang kebaikan Lazz Susu Kambing Semasa Mengandung ). Nad sambung terus masa berpantang dan sampai sekarang sebagai milkbooster, tambah susu badan. Stok Lazz susu kambing memang sentiasa ada dekat rumah. Mudah sekarang nak dapatkan stok bila ada Lazzdelivery ni.

www.lazzdelivery.com

Lazz untuk milkbooster

Stok susu Lazz kena sentiasa ada dekat rumah. Bila tinggal sikit je, terus order cepat-cepat dekat website www.lazzdelivery.com. Isi borang dan nanti ada pengedar dia whatsup dan terus hantar dekat rumah. Cepat, tak perlu tunggu lama nak dapatkan stok susu Lazz, tak perlu ke kedai. Tunggu rumah sahaja, sama ada hari korang order dia akan sampai atau esoknya, waktu pagi dia hantar susu Lazz kambing ni...hehe..senang kerja nad kan. Macam nad, order petang, dia hantar esok pagi pukul 10 pagi dekat rumah. Agen pun ramah sangat, siap suggest susu mana yang bersesuaian  untuk nad , ibu menyusu ni. Tiada caj tambahan dikenakan.

Seisi Keluarga boleh minum Lazz susu kambing

Lazz Susu Kambing Sebagai Milkbooster Untuk Ibu Menyusu

Nad ambil susu Lazz sebagai milkbooster, nak tambah susu badan. Nad bukan susukan seorang anak tapi dua orang anak. Sebab tu kurus sangat haishh, anak duk sedut je..hahaha. Jadi nad kena minum susu berkhasiat untuk susu badan dan bagi nad bertenaga. Alhamdulillah, sedar tak sedar, si kakak sekarang dah usia 3 tahun, walaupun Fariza masih menyusu, si adik, Farhanah, masih kenyang menyusu badan. Tu maknanya, susu nad sentiasa ada dan penuh. Kadang boleh bengkak bila kakak tak menyusu.

Lagi satu, mak menyusu ni memang nak makan je kan, pulak tu makan apa sahaja sebab lapar. Kadang ibu menyusu ni termakan benda yang berangin atau sejuk, tapi bila minum susu kambing ni bantu kurangkan simptom angin dan sejuk. Bila minum, ia takkan beri kesan ekpada anak sebab susu kambing lazz ni bersifat alkali.

Pacakging baru

Semua orang tau berkenaan keenakan dan kebaikan susu kambing ni. Ia amat sesuai diminum seisi keluarga. Anak dan suami pun minum juga. Lagipun, Lazz susu kambing ni dah keluar dengan packaging baru. Packaging Omar dan Hana. Fariza tengok, lagila dia suka nak minu. Sikit-sikit, " mommy nak susu Omar Hana "..hahaha..jadi dah paham dah dia nak susu apa.

Sebab tu kadang stok cepat habis..ehhee. Pulak tu, Lazz susu kambing ada pelbagai perisa, Lazz Orgamilk, Lazz Kurma, Lazz Choco dan yang paling best, mereka yang suka minum kopi, Lazz ada keluarkan Lazz Cafe. Semua perisa memang sedap.

Susu Lazz Kurang manis, kurang gula

Susu kambing lazz punyai kandungan gula paling rendah (kategori less sugar below 5g) dan rasa tidak manis pun. Sesuai la untuk anak, lagipun susu Lazz, susu natural (hanya kandungan susu kambing yang kekalkan khasiat semulajadi susu kambing sebenar ). Jadi khasiat tu lebih pantas diserap oleh anak..

Lazz cafe paling sedap..siapa addict minum kopi, better ambil ni..berkhasiat

Korang yang suka sangat minum nescafe atau seangkatan denganya, baik ambil je Lazzcafe ni sebab rendah cafein. Kali pertama nad jumpa susu kambing yang ada campuran kurma ni. Ya, ia ada campuran kurma ok..memang bagus sangat. Antara kebaikan yang ada dalam Lazzcafe ni memang sesuai untuk ibu hamil, berpantang, menyusu, juga lelaki dan warga emas. Rasanya memang sedap, lemakberkrim, tak terlalu kuat dan aromanya memang menyenangkan otak ni. Ia dapat memberi tenaga, dan menghilangkan kelesuan, terasa segar je bila minum. Bagi warga emas, Lazzcafe ni pilihan yang baik kerana ada kandungan kalsium dalam campuran ni.

Susu Lazz boleh diambil panas atau sejuk.


Lazz Susu Kambing Boleh Campur-Campur

Sejak ada Lazz Cafe ni, nad memang kerap la amalkan minum susu kambing ni. Sebab boleh campur-campur dengan Lazz Choco atau Lazz Kurma. Yela, selalu kita rasa satu perisa sahaja, kali ni boleh campur-campur. Itu pun agen yang hantar susu lazz ni yang cadangkan.

Lazzchoco+Lazzcafe

Kalau nak rasa mocha, boleh campur satu paket Lazz Cafe dengan dua skop Lazz Choco.

Lazz Kurma + Lazz Cafe

Kalau nak rasa Latte, boleh campur satu paket Lazz Cafe dengan dua skop Lazz Kurma. Serius, sedap sangat.


senang dalam bentuk sachet

Lazz Ada Dalam Bentuk Sachet

Senang bila ada dalam bentuk sachet ni kan. Kalau sebelum ni, memang Lazz Cafe dalm bentuk sachet, tapi sekarang Lazz Orgamilk pun ada dalam bentuk sachet.

Standby susu dimana-mana sahaja

Lazz Orgamilk atau susu kambing pracampuran kurma dalam bentuk sachet, mudah di simpan dan di bawa ke mana sahaja. Boleh standby, bawa Lazz sachet dalam beg. Nak minum, senang, koyak, bancuh dan minum.

Mudah disediakan:
- Untuk Stok susu anak semasa travel
- Untuk ibu menyusu yang kelaparan
- Untuk yang nak elak godaan minum manis di restauran..ehehe
.
Hah!!, bagus kan Lazz susu kambing ni. Dahla sesuai untuk seisi keluarga, mempunyai pelbagai perisa, dalam bentuk sachet yang mudah dibawa ke mana sahaja dan boleh dicampur bagi menikmati rasa susu yang berbeza.

Order sekarang

Nak order boleh ke
Website : http://www.lazzdelivery.com/
Facebook : https://www.facebook.com/lazzsusukambing/
Instagram : https://www.instagram.com/lazzsusukambinghq/




Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

32 comments so far,Add yours

  1. Amboiii banyak betul dia buat stok susu ye. Hehe. Emi dah lama tak amalkan minum apa-apa susu. Kena amalkan balik ni.

    ReplyDelete
  2. Sekarang ni semua dah senang.. Duduk je dalam rumah tunggu sampai barang sampai.. Haha.. Akak xpnh try lagi lazz ni. Nanti nk cuba

    ReplyDelete
  3. Wah macam sedap je tgok susu lazz ni.. boleh try jgk ni nanti

    ReplyDelete
  4. waa..dalam bentuk sachet pun ade..bestnye

    ReplyDelete
  5. Nak cubalah nanti.. Macam best jer Susu ni

    ReplyDelete
  6. sedapnya lazzcafe. terus rasa teringin sebab dah lama stok habis tsktsk. kena call lazzdelivery ni. stok dekat rumah semua dah habis

    ReplyDelete
  7. Alangkah hebatnya kalau Lazz boleh didapati di Tesco atau NSK. Saya old school, tak main online2 shopping ni.

    ReplyDelete
  8. senang boleh delivery terus sampai rumah kan. mudah nak restock lepas ni

    ReplyDelete
  9. Selalu tengok iklan Lazz nie dalam video Kokom, hehe. Baguslah ada alternatif susu kambing selain dari susu lembu di pasaran kan. Lazz ada banyak perisa rupanya, budak-budak of course suka!

    ReplyDelete
  10. Nampak sedap juga air ni ek?. Tak pernah cuba lagi cuma pernah la nampak iklan kat TV. Ibu nak Lazz. hehehe.....Lazz ni kalau perisa lain best kot.

    ReplyDelete
  11. Pernah rasa...memang sedap susu lazz ni.. Skg dhbada delivery ke rmh terus.. Lg mudah ya

    ReplyDelete
  12. Senang kan. Cuba perlu pesan dan minuman kegemaran anda akan dihantar ke rumah. :D

    ReplyDelete
  13. Eh. Ada sachet ek? Macam boleh je Rawlins nak try out kan. Teringin gak nak minum susu kambing tapi tak suka yang original susu hehe....

    ReplyDelete
  14. ada sachet, senang nak bawa gi office.. memang dok usha. macam nak try yang coklat

    ReplyDelete
  15. Lazzcafe tu mcm best jer..campuran kopi susu kambing n kurma wahhhh...lain dr yg lain ni

    ReplyDelete
  16. Selalu dengat pasal susu ni. Tak pernah cuba pun. But selalu dengar positive review. Next time mesti nak try. Susu kambing ni sangat berkhasiat.

    ReplyDelete
  17. Ramai kata lazz ni sedap dan bgus.. Lagi2 utk ikhtiar hamil pon boleh kan...

    ReplyDelete
  18. Kita slalu dgr psl Lazz ni kat radio tapi x pernah try. Sedap tak? Sbb husband xleh bau susu, so kalau try yg cokelat ok kot kan. Anak pun mst suka sbb chocolate.

    ReplyDelete
  19. Senanglah kalau ada Lazzdelivery. Tak putus stok kat rumah nanti kan

    ReplyDelete
  20. produk susu ni ramai yg bagi feedback positif..lebih khasiat dan sedap..klu org alah dengan susu biasa ramai juga yang rekomen susu ni..lagi bagus katanya

    ReplyDelete
  21. Lazz Susu kambing memang sedap! Anak-anak pun suka. Kka Nina paling suka LazzCafe. Aduyai... Sedap dia tu setiap pagi wajib minum secawan baru rasa lengkap hidup. Lazz delivery dia terbaik! Cepat dan mudah berurusan

    ReplyDelete
  22. Nampak sedap! Nak try jugak la susu ini. Susu kambing memang sangat berkhasiat untuk badan.

    ReplyDelete
  23. Ooo milkbooster, boleh syor pada adik ipar ni

    ReplyDelete
  24. Produk susu Lazz nie semakin mendapat tempat di hati masyarakat. Ramai sy tgok minum susu Lazz. Sven my cousin pon minum susu nie. Budak2 suka dgn susu Lazzz. Padanlh selalu stok ada j kt tumah mereka

    ReplyDelete
  25. lazz susu kambing la la la la ..lazzz susu kambing....memang suka minum terutamanya lazzcafe..bukan setakat khasiat bagus tapi rasanya pun sedap bancuh pulak lazzcafe dengan lazz choco...double sedap jadinya

    ReplyDelete
  26. susu kambing? wow i dont think i have ever drink it before. how does it taste like? does it have the gamey smell? anyway now they make it into powder form, i supposed it makes it easy for ppl to buy and keep.

    How to deal with markets ups and downs?

    ReplyDelete
  27. first time hearing this brand, interesting that they have almost everything we need in daily life! time to try it out myself hehe

    ReplyDelete
  28. eh.. dah ada lazzdelivery.. senangnyaa.. kalau habis stok dah boleh order dan tunggu depan pintu rumah je kan.. suka susa kambing Lazz ni.. dha try ritu.. sedap!

    ReplyDelete
  29. Wah!!! I nak cuba kopi susu kambing dan kurma tu, nampak sedap sangat.

    ReplyDelete
  30. Susu kambing memang bagus untuk tubuh kita

    ReplyDelete
  31. Tak minum lagi susu kambing lazz ni

    ReplyDelete