hai assalammualaikum

Alamak, Kotor Dah Baju, Macam Mana Nak Buat!!, MistBreeze Magic Stain Remover Selesaikan Masalah Anda!!

MistBreeze Magic Stain Remover, Hilangkan Kotoran Dengan Pantas - Pernah tak terjadi dekat korang, tengah makan, tiba-tiba kuah terkena baju atau tudung, tengah suap anak, tertumpah pulak makanan. Lepas tu risau, kotoran tak hilang walaupun dah cuci guna sabun. Makin buat baju belang adalah. Lagi-lagi baju putih weii!!.. Ada tu pulak, karpet atau sofa, haish masalah betul. Kalau boleh, nak je ada produk yang boleh hilangkan kotoran dengan pantas. Yeszaa!! ada je you alls, produk yang boleh hilangkan kotoran degil tu dekat baju, tudung, carpet, rugs dan sofa, asalkan fabrik ni. MistBreeze Magic Stain Remover teman setia korang lepas ni. Mesti korang puas hati dengan keberkesanan dia menghilangkan kotoran.


Nad pernah je alami situasi macam nad cakap di atas, lagi makan dengan anak-anak. Budak-budak paham jela, kalau tak comot tak sah. Kalau basuh pun belum tentu hilang, kena rendam banyak kali, berus, baru hilang..Memang payah bila dah jadi macam tu. sampaila kawan kenalkan dengan MistBreeze Magic Stain Remover ni. Magic memang magic.

Mula, nad tak percaya sangat produk macam ni, betul ke boleh hilang sekelip mata. Hey, payahla. Sekali nad cubala dekat tudung putih. Ya, putih you alls, ank tunjukkan keberkesanan dia hilangkan kotoran. Nad tuang kicap dekat tudung ni..hahhaa..Kicap weii, hitam pekat tu kena dekat tudung putih atau baju putih..bayangkanla..hahaha..




Lepas tu nad spray dekat MistBreeze Magic Stain Remover ni. Lepas tu dap-dap kan dengan tisu basah..pergh hilang kau..putih seperti sediakala..suka giler..senang hati pasni tak risau denga kotoran bila ada MistBreeze Magic Strain Remover ni.


Korang boleh tengok video nad buat ni..


Ada juga nad buat dekat karpet..Bersih, kotoran hilang sekelip mata je.

MistBreeze Magic Strain Remover ni bukan sahaja boleh digunakan untuk baju, tudung dan karpet, malah boleh digunakan untuk sofa, rak, yang mana ia adalah kain fabrik..Ingat tau kain Fabrik je ..hehee..

Bahan yang digunakan pun baking soda, oxygen bleach, hydrogen proxid, lemon juice dan natural soap.


Harga untuk Magic Strain Remover ni cuma RM20 untik 30ml.

Sangat comel dan mudah dibawa ke mana sahaja. Wajib ada dalam beg ok.

Kalau rasa berkenan, nak order boleh whatsup 01151179905 .

Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

20 comments so far,Add yours

  1. mau menangis kalo kena kicap pada baju,tapi berkesan pula yea mistbreeze ni.Kecil molek pula pula tuu,memang boleh sangat bawa kemana saja..

    ReplyDelete
  2. looks like it's a great great product.. Would like to try to remove stain with this product.. looks great.

    ReplyDelete
  3. Amboi. Kemain lg letak kicap dekat kain putih. Menangis kalau tak hilang. Hahaha biasanya ssh nak hilangkan tp mistbreeze ni macam menarik sungguh.

    ReplyDelete
  4. bagus nya kalau ada benda ni siap-siap dekat rumah. tak payah risau nanti makananan tertumpah ke apa dah ada penyelamat

    ReplyDelete
  5. Nampak menarik la. Perlu ada 1 kat rumah ni sebab senang kalau ada kotoran degil terutamanya kalau baju berwarna putih. Kena cari jugalah satu mistbreeze ni.

    ReplyDelete
  6. BC mmg xboleh brain kalo baju ke tudung ke kena tumpahan kuah lauk....lagi2 kalo baju ank sekolah....boleh stress mikir nk putihkan semula mcm mana....tq atas infor...boleh juga nanti nk order...

    ReplyDelete
  7. Alaaa, kite tak suka pakai putih sebab kite ni comot sket kalau time makan. mesti terpercik kuah. Tapi bagus juga ada mistbreeze ni. senang sikit nak hilangkan kotoran esp kat baju putih. Lepas ni takyah la fobia dah kalau pakai baju putih, hehe

    ReplyDelete
  8. RM20 je sebotol? Memang kena beli satu nie - almaklum seorang yang kelam kabut macam Rawlins nie memang memerlukan bantuan untuk kekal indah hahaha

    ReplyDelete
  9. Homai! RM20 je sebotol? Apooo murah sangat nad,murah dan berkesan itulah pelanggan nakkan, sangat berbaloi la remover ni 👍🏻

    ReplyDelete
  10. produk bagus yang bisa dibawa dalam traveling nih, karena saya orangnya ceroboh kalau makan suka menumpahkan sayur di baju

    ReplyDelete
  11. Haaa ni mmg bagus utk mak-mak yg pening kepala baju anak-anak asyik kena makanan macam macam. pening kepala mak nak pikir macam mana nak hilangkan huhu

    ReplyDelete
  12. Senanglah kalau ada stain ni, biasanya ank2 lah, mmg ada stain kat baju. Harga pun berpatutan.

    ReplyDelete
  13. Yeah ! produk ni memang saya perlukan sangat. Senang nak urus masalah kotoran pada baju.

    ReplyDelete
  14. Wah memang betul Magic lah. Senang nak cuci kalau pakai kain putih selalu juga lekat benda2 berkuah kalau makan.

    ReplyDelete
  15. bagus ni, memang rasanya kena ada kat setiap rumah. Senang betul nak remove kotoran degil..kalau ada benda ni tak yah nak susah hati dah

    ReplyDelete
  16. wow bagusnye produk ni. mmg wajib ade lah bagi org perempuan lagi2 mak2 yang anak kecik2 ni ha. konfem comot lps makan. haha. Harga pon tak mahal sgt

    ReplyDelete
  17. oo!!! i need this! mmg mencari something mcm ni.. thanks for sharing!

    ReplyDelete
  18. wowwwww really??? is it really so effective? i would want one! especially on my white clothes, always so easy have those stains that hard to wash off.

    ReplyDelete
  19. RM20? Memang bagus dan kena grab 1 la camni heheh senang la

    ReplyDelete
  20. Ya Alllah rajin nya nad, i kalau dah kotor i masuk terus dalam mesin basuh letak sabun macam macam untuk buang semua kotoran kecuali kalau travel memang perlu ada lah produk ni kena bawa... nampak macam ringkas dan ringan and muat bag kalau bawa benda ni... bau dia mesti wangikan ? haih

    ReplyDelete