hai assalammulaikum

Perfume Far Away Glamour Dari Avon - Ya, nad masih lagi manggunakan produk Avon. Baru-baru ni, Avon ade keluarkan perfume terbaru, yang lebih glamour, wangi dan cantik design dia. Muka dah lawa, baju dah cantik, mestilah nak bau harum kan. Demi melihatkan anda nampak anggun, dengan bauan yang menarik  Avon memperkenalkan Perfume Far Away Glamour.


Nampak tak bentuk botol dia..menarik bukan..Bauan dia jangan cakapla, memang wangi..

Bauan harum Far Away Glamour ni adalah daripada bauan kehebatan Vanilla Madagascar bersama kesegaran bungaan floriental, haruman glamor ini turut mengetengahkan sentuhan akkord anggur hitam dan kesturi yang mendakapmu penuh keayuan serba glamor setiap kali menyemburkannya.

Amat sesuai untuk momen glamor anda, ia juga boleh digunakan saat bercuti atau ke majlis malam hari. Wangian ini turut tersedia dalam bekas Purse Spray 10ml supaya anda kekal harum, ke mana sahaja, bila-bila masa.

Far Away Glamour Eau de Parfum Spray oleh Avon
•Wangian anggun yang kekal lama ini meraikan gaya hidup glamor
•Sebahagian dari rangkaian haruman Avon Far Away
•Dilancarkan pada 1 September 2019
•RM69.00 WM/ RM79.35 EM










Sebelum ni,  Far Away hanya ada tiga jenis bauan sahaja dan Far Away Glamour (warna hitam)  merupakan edisi baru dari jenama haruman Avon #1 dunia, Far Away.

Bestnya, sempena pelancaran baru ini, Avon turut memperkenalkan wajah baru yang lebih moden buat koleksi ini iaitu Far Away Classic, Far Away Gold dan Far Away Infinity. 

Siapa yang menggunakan perfume Far away ni,  taula wajah dia sebelum ni macam mana,  nampak biasa sahaja. Sekarang nampak elegant,  dan moden.

Hiduplah penuh glamor. Far Away Glamour Eau de Parfum Spray 50ml dan Far Away Glamour Purse Spray 10ml . Dapatkannya dari mana-mana Wakil Avon, Butik Kecantikan AVON atau menerusi atas talian di shop.avon.my. Untuk maklumat lanjut, hubungi talian bebas tol AVON di 1-800-18-AVON (2866).

Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

33 comments so far,Add yours

  1. far away tu mmg dari dlu famous. kalau zmn sek dpt beli perfume ni dh kira kaya..hahaha

    ReplyDelete
  2. suatu masa dahulu kak ana pengguna tegar Avon ni Nad, sekarang susah nak jumpa dealer dah kat area kak ana ni, Far Away memang wangi dari dulu lagi :)

    ReplyDelete
  3. Jenama Avon antara janama yang tahan lama..
    Perfume Far Away LZ pernah guna.. LZ akan beli perfume ni untuk koleksi..

    ReplyDelete
  4. Lama dah tak tgk catalogue Avon...
    ammi tak pernah lagi guna perfume Avon tp dulu mama ammi punyalah suka bau "Butterfly" tu.

    ReplyDelete
  5. wowwww lain dah far away skrg,zaman sekolah ni lah minyak wangi pilihan,zaman2 jd agen agen avon hehehhe

    ReplyDelete
  6. Mmg sis pun suka bauan dr far away ni..start remaja lg dah pakai perfume ni..

    ReplyDelete
  7. Tengok botol perfume ni teringat zaman kerja dulu. Memang tetiap bulan beli perfume avon.

    ReplyDelete
  8. Lama dah Kak Sue tak beli perfume dari Avon nie.. nanti nak pi tengok lah..

    ReplyDelete
  9. Cantiknya perfume Far Away ni..lama dah x beli..botol dia makin exclusive la..dah banyak variant erk..sebelum ni satu je kalau tak salah..akak pun dah lama x beli Avon..rasanya dulu pernah jadi ahli

    ReplyDelete
  10. far away ni dah berzaman lama oiiii wujud..dari saya kecik sampai nak masuk middle 30 pun masih bertahan produk dia..

    ReplyDelete
  11. I used to like avon's rose water! If i am not mistaken there is this product!
    Never tried their perfume , but how is it smells like ?

    ReplyDelete
  12. tak pernah guna tau produk avon..hehe. Nak satu nad, ada byk tu perfume..hihi
    Avon ni jenama legend kan, ingat dulu2 masa sekolah kawan2 pun jual bawa katalog g sekolah

    ReplyDelete
  13. Bonde dah lama tak terjah Butik Avon, Parfum Far Away tu antara fav Bonde juga. Nanti nak pergi belilah.

    ReplyDelete
  14. Jenama avon nie dari dlu lg da ada..far away perfume nie pn salah satu mnyak wngi pebereet nad..dah ade perfume baru lg far away glamour..nk try la nnt..

    ReplyDelete
  15. Aduh rindu plak dengan produk avon. Dulu suka beli tengok katalog kan

    ReplyDelete
  16. Makin suka tengok packaging Avon sekarang - dah serupa jenama hi-end dah. Memang chic dan wangian dia pun wangi serta tahan lama. Rawlins dah siap belikan untuk hadiah kat kawan dah haha

    ReplyDelete
  17. Lama tak dgr nama Avon. Dulu Avon la paling famous utk barang cosmetic kan. Skrg sbb byk sgt produk muncul mcm cendawan lepas hujan.

    ReplyDelete
  18. Perfuma far away avon memang wangi tau. Suka sangat. Dah lama tak shopping dekat avon

    ReplyDelete
  19. Ala miss lak event ni... sis memang suka parfum... tak kira lah jenama apa janji baunya menawan ...

    ReplyDelete
  20. Lama dah tak beli. Dulu selalu juga beli sebab maksu agen Avon. Barangan Avon best, harga pun berpatutan kan. Lagi lagi perfume macam ni

    ReplyDelete
  21. Far Away ni antara perfume avon yang glemer dan lama...best bau dia kan Nad.

    ReplyDelete
  22. dah lama dah purfume away ni.. zaman2 study dulu suka beli purfume avon ni.. masih ada lagi purfume ni rupanya..

    ReplyDelete
  23. Far away perfume ni dah memang tahu avon punya. Tapi tak pernah beli lagi

    ReplyDelete
  24. Perfume nimmg wangi. And sangat best sbb dia tahan lama. Fav lerfume sejak zaman uni lagi

    ReplyDelete
  25. Jenama yang established ni, mesti wangi sangat. Lagipun jenamanya tak perlu diperkenalkan lagi. semua orang kenal.

    ReplyDelete
  26. Wow!!! Memang minat dengan Far Away ni dari zaman remaja lagi... memang dah selalu guna jenama Avon ni... almaklumla, zaman dolu-dolu mana ada banyak jenama macam sekarang kan... sementelah pula, my mom merupakan seorang pengedar tegar Avon masa zaman tu... wangi dan sweet je bau Far Away ni... start dengan tester pastu terus jadi pengguna tegar gitu...

    ReplyDelete
  27. mak saya antara pengguna tegar avon. bolehlah saya share berita ni dengan mak saya, memang dari dulu smpai sekarang gunakan barangan daripada avon. terima kasih share ya ;)

    ReplyDelete
  28. Masa belajar dulu suka sangat dengan avon..wangi ja perfume dia

    ReplyDelete
  29. Comelnyaaaa botol dia! Kita tak suka perfume tapi suka collect botol perfume hehehe. Sbb lawa. Yg black and gold lawaaaa! But okay lah kalau harga 69 ringgit tapi pakai tahan lama why not. Jimat jugak tu sbb tengok ada pakai sampai berbulan-bulan.

    Kalau atas RM 100 berkira lah jugak kot.

    ReplyDelete
  30. My mum use to shop for Avon perfume! This series of the design looks so pretty! All the design super classy lah.

    ReplyDelete