Program Usahawan Venyss membantu sesiapa sahaja untuk tambah pendapatan dan bina kerjaya. Bagus kan, waktu-waktu macam ni, ramai kehilangan pekerjaan,

hai assalammualaikum
 
Jana Pendapatan Dan Bina Kerjaya Bersama Venyss Dalam Program Usahawan Venyss, Tak Perlu Modal, Pendaftaran Percuma - Sebelum ni, nad pernah belikan untuk Fariza rantai leher silver ukir nama bersadur emas dekat Asia Silver. Entry pun nad pernah kongsi dekat blog, boleh baca ( Hadiah untuk Fariza rantai leher ) . Lama dah nad belikan untuk dia, sekarang, nak cari untuk adik dia pulak, Farhanah, terus teringat Asia Silver ni.  Tengok punya tengok, patut rasa macam tak jumpa, rupanya Asia Silver dah rebrand nama kepada Venyss. Lagi sedap nama dia kan..hehe. 
 
Hah, nad dapat tau, Venys ada buat satu program, yang membantu sesiapa sahaja untuk jana pendapatan dan bina kerjaya. Bagus kan, waktu-waktu macam ni, ramai kehilangan pekerjaan, bila adanya program macam ni, sedikit sebanyak membantu mereka yang nak jana pendapatan untuk teruskan hidup.
 
 

Jana Pendapatan Dan Bina Kerjaya Bersama Venyss Dalam Program Usahawan Venyss, Tak Perlu Modal, Pendaftaran Percuma

Ok, Venyss ni mengeluarkan produk berasaskan perak, aksesori cincin, rantai, gelang, anting-anting dan banyak lagi dalam pelbagai jenis bentuk sama ada custome made dan ready made. Semua aksesori ni bukan bentuk biasa sahaja, malah ada ukiran nama, jadi, kalau korang nak buat dan mintak letak nama korang, boleh je. Memang lawa sangat. Mereka juga ada buat perkhidmatan baikpulih aksesori silver.






 
Lawa-lawa kan semua aksesorinya..Bling-bling je tengok.

Apa yang nad nak kongsi dengan korang, berkenaan Program Usahawan Venyss

Mana yang rasa terkesan dengan pandemik, dan tak tau macam mana nak menjana pendapatan, korang boleh join Program Usahawan Venyss ni. Program ni beri peluang sesiapa sahaja yang nak tambah pendapatan dan bina kerjaya. Tak kirala ibu tunggal, surirumah, yang hilang pekerjaan, yang nak cari duit lebih, atau pun pelajar atau graduan yang sedang mengganggur.
 
Masuk adalah percuma tanpa ada modal, dan diaorang akan ajar korang sampai berjaya. Banyak kelebihan menyertai Program Usahawan Venyss ni. 
 
 
 
Program ni sudah pun bermula pada penghujung Ogos dan ramai dropship yang dah sertai program ni. Boleh tengok feedback diaorang dalam video ni. 

Dropship dalam program ni digelar sebagai Venyss Jewelry consultant, sebab dropship ni lah yang akan memberi consultant, advice dan membantu pelanggan dalam proses membeli dan membuat tempahan aksesori Venyss. Tugas VJC hanya perlu promote sahaja, segala aktiviti postage diuruskan oleh pihak Venyss. VJC pun tak perlu simpan stok.
 


Dalam Program Usahawan Venyss, korang akan diajar menjadi dropship, satu persatu sampai berjaya. Korang takda pengalaman, jangan risau, sebab korang akan dibimbing oleh coach yang berpengalaman. Segala keperluan untuk berniaga seperti copywriting, flow, produk dan platform akan diajarkan dan disediakan oleh coach sendiri.
 
Pihak Venyss akan bimbing korang, tukar corak pemikiran, ajar cara dan betulkan skills menjual dengan menyediakan kelas sales closing, kelas marketing, kelas product knowledge dan banyak lagi. Diajar dari korang zero, sampaila korang mampu menjual dan buat sales sendiri.
 
Lagi yakin, bila ada group yang positif dan sokong antara satu sama lain kan. Barulah rasa bersemangat untuk buat sesuatu kerja dan menjual. Itula yang dibuat sekiranya korang sertai porgram ni. Semangat berpasukan, group yang positif dan bantu antara satu sama lain memberi semangat untuk mendapatkan target yang dikehendaki. 

Paling menarik, ada juga kelas untuk pengurusan emosi, guidance dari kerohanian. Takdela rasa nak pendam je kan.
 
Kalau korang berjaya capai tahap jualan minimum, korang akan dinaikkan pangkat dari drosphip boleh naik sampai menjadi stokis, seterusnya menjadi Master Stokis sampailah korang boleh ada kedai Venyss sendiri.  Ada juga komisyen dan bonus khas tu untuk setiap peningkatan prestasi yang baik. Fuh, menarik bukan.



 
Dropship ni, duduk rumah je pun boleh buat ni. Ambil apa yang diajar, buat dan usaha, capai apa yang nak diimpikan. Hah, apa lagi, apply la sebagai dropship Venyss.
 
Korang takkan rugi apa kalau join Program Usahawan Venyss ni. Dahla masuk percuma, modal RM0 weii!!. Nad yang kongsi ni pun rasa nak join je. Mungkin ada kawan korang, saudara korang, jiran atau sesiapa sahaja, atau korang sendiri nak join program ni, dialukan. Siapa cepat dia dapat.
 
 
Jangan tunggu lagi, peluang untuk korang bina kerjaya telah dibuka. Untuk daftar klik
 
PENDAFTARAN PERCUMA UNTUK 100 ORANG TERAWAL
 
Untuk ketahui lebih lanjut berkenaan Venyss, boleh layari: 
Fb Group Usahawan: https://bit.ly/fbgroupVJC
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

37 comments so far,Add yours

  1. Lawa plak tgk design gelang tu. Bagus program ni, ada laa peluang nak jana pendapatan sampingan.

    ReplyDelete
  2. Nampak sama macam emas..ukiran pun cantik.

    ReplyDelete
  3. lawo lawo kan design dia.. cik en pun tertarik dan aim tuk next target.. anyway cik en gtau adik cik en pasal program ini.. dia nk daftar.. free plk tu.. bukan senang kan

    ReplyDelete
  4. Wow cantik lar semua. Nak beli bagi wife. Ha :D

    Bahan posting pun telah disediakan? Bagus ni.

    ReplyDelete
  5. Cantinya necklace tu. Macam nak join . Hehehe.

    ReplyDelete
  6. bgsnya venyss nie buka peluang pekerjaan untuk org

    ReplyDelete
  7. bagus kalau orang nak buat duit sampingan kan .. tq nad sharing

    ReplyDelete
  8. Minat sungguhlah design yang ada ukir nama kite... siapa nak tambah site income bolehlah focus marketing buat ni.

    ReplyDelete
  9. Pernah ada cincin ukiran ni..dulu asia silver skg dh venyss...mmg cntik2.. btw nice jgk dia open agent tu..

    ReplyDelete
  10. Bagus Program ni pada sesiapa yg nak cari income pada masa2 kritikal mcm skrg ni.

    ReplyDelete
  11. Boleh bantu mereka yg sedang mencari income lebih.. nk buat sepenuh masa pun okay jugak nie.. mmg cantik silver dia.. nama yg ukir pun mmg lawo

    ReplyDelete
  12. Bagus juga idea jana pendapatan bersama Venyss ni ye... Cantik2 plak design dia ukir..

    ReplyDelete
  13. Lawa-lawa jewellery dia Nad...akak pun terpesona

    ReplyDelete
  14. alahai cantiknya..kalau ada anak perempuan best la bagi hadiah rantai nama mcam ni. wah..acik tak kalau buat untuk diri sendiri..hehe

    ReplyDelete
  15. menarik gak kan jadi dropshipper. design pun cantik2 ada yang terbeli untuk diri sendiri ni kang haha

    ReplyDelete
  16. Wahhh menarik jugak untuk tambah pendapatan!

    ReplyDelete
  17. lawa betul founder venyss ni ye, baik pulak tu galakkan orang bekerja dengan dia tak perlu modal pun. Semoga bisnes dia makin bertambah maju

    ReplyDelete
  18. wah cantik-cantiknya! founder dia pun memang cantik no wonder lah. btw yang ni memang trusted kan? sebab sekarang tengah panas isu scam ni kan

    ReplyDelete
  19. Cantiknya nya design dia. Berkenan dengan rantai ukir nama tu. membantu juga kalau join dropship sekarang kan boleh tambah pendapatan

    ReplyDelete
  20. Cantiknya products dia.. kilau2an sesuai sangat dijadikan hadiah buat orang tersayang bah.. yang penting part dapat jana pendapatan tue.. very attractive...

    ReplyDelete
  21. aiseh berkenan pulak dengan cincin2 dia ...memang boleh buat duit sangat sebab dah memang sifat wanita sukakan barang perhiasan yang cantik2....yang bakal jadi usahawan all the best diucapkan ....

    ReplyDelete
  22. Bagus ni utk suri2 rumah. Yang bekerja pun boleh juga buat pendapatan sampingan.

    ReplyDelete
  23. thanks for sharing about this, a good idea to start a small business without investment required, gonna check out for more. cheers, siennylovesdrawing

    ReplyDelete
  24. Cantik rantaibkat simi suka tgk.. bagus ni sambil2 boleh Jana pendapatan

    ReplyDelete
  25. Bagus kan? Ini la masanya utk kte bangkit dan perbaiki ekonomi keluarga..nak join la program ni

    ReplyDelete
  26. cantiknya boleh custom nama dekat jewellery sendiri sambil-sambil tu boleh jana income sekali

    ReplyDelete
  27. cantik la semua design aksesori ni. nak try join dropship lah, boleh cari side income kan. pastu ada untung bole beli utk diri sendiri pulak

    ReplyDelete
  28. wow zero modal ke..Bagus la sapa minat menjana pendapatan lebih yang takde modal boleh la join prgram ni

    ReplyDelete
  29. Menarik.... barang kemasnya boleh letak nama macam ni best sangat. Boleh promosi untuk jualan hadiah birthday, anniversary, etc... mesti ramai yang jana pendapatan dengan program ni...

    ReplyDelete
  30. Aksesori ni, mmg permintaan sangat tinggi. Bg yg berminat ptt grab ni.

    ReplyDelete
  31. wah! free join jadi team venyss

    ReplyDelete
  32. wow menarik sangat nihh...musim2 skrg kena rajin tambah pendapatan

    ReplyDelete
  33. Cantik plakk design dia laaa.. simple tapi menarik pehatian.. kalau nak buat hadiah pun okay sangat..nak share kat adik laaa.. kotlah dia minat nak buat biz ni..

    ReplyDelete
  34. Kontak saya.
    Nama: Hadi Queen Rosanah 
    Email: rosanahhadi@gmail.com
    Negara: Indonesia
     WA: +6288263264080


    Nama saya HADI QUEEN ROSANAH, 60 tahun, seorang Ibu dan seorang wanita bisnis selama 20 tahun sekarang, Saya baru-baru ini mengalami kemunduran besar dalam bisnis saya dan membutuhkan dukungan keuangan, saya mendekati 4 bank di Indonesia untuk mendapatkan pinjaman, persyaratan bank untuk pinjaman besar sangat tidak mungkin terpenuhi, jadi saya pergi online untuk mencari pinjaman dan dalam prosesnya saya ditipu 100 juta oleh pendarat palsu sampai saya menemukan  FEMI OTEDOLA LOAN FIRM, pertama saya takut melamar karena saya sebelumnya pengalaman, tapi akhirnya saya mengajukan pinjaman 900 juta dan setelah menyelesaikan semua prosedur dan mengirimkan detail rekening saya pinjaman saya ditransfer dalam waktu 2 jam saya sangat senang atas kebaikan dari FEMI OTEDOLA LOAN FIRM ini dan atas kejujuran mereka. jika Anda memiliki pertanyaan atau ingin tahu lebih banyak tentang perusahaan, hubungi saya.

    Hubungi FEMI OTEDOLA LOAN FIRM dengan
    WA: +1 (386) 628 3904
    Email: femiotedolaloanfirm@gmail.com 
    Perusahaan: Femi Otedola Loan Firm 

    ReplyDelete
  35. Halo semuanya! Bantu saya berterima kasih kepada Bunda Esther

    Saya Widodo saya tinggal di Medan di Indonesia, saya telah mencari pinjaman selama beberapa tahun. Saya 6 kali menjadi korban penipuan dengan pemberi pinjaman palsu yang telah menghancurkan hidup saya, saya memang mencoba bunuh diri karena mereka. Karena saya punya hutang dan tagihan yang harus dibayar. Saya pikir ini sudah berakhir untuk saya, saya tidak lagi memiliki perasaan hidup. Saya hampir menyerah, tidak sampai saya mencari saran dari teman SISKA WIBOWO (siskawibowo71@gmail.com) yang kemudian mengarahkan saya ke pemberi pinjaman yang sangat andal, Ny. ESTHER PATRICK yang meminjamkan pinjaman tanpa jaminan sebesar 150 juta Rupiah dalam waktu kurang dari 24 jam tanpa tekanan atau tekanan pada tingkat bunga lebih rendah dari 2%. (estherpatrick83@gmail.com)

    Saya sangat terkejut ketika saya memeriksa rekening bank saya dan menemukan bahwa jumlah pinjaman yang saya terapkan langsung ditransfer ke rekening bank saya tanpa penundaan atau kekecewaan, karena saya berjanji akan membagikan kabar baik sehingga orang bisa mendapatkan pinjaman dengan mudah tanpa stres . silakan hubungi ibu sekarang estherpatrick83@gmail.com

    Dan saya tahu sebagian besar dari Anda juga telah menjadi korban penipuan, Anda tidak perlu repot lagi karena saya harus menyampaikan kabar baik dan satu-satunya pemberi pinjaman yang dapat Anda percayai, Jadi saya tidak dapat menyimpan ini untuk diri saya sendiri sehingga saya harus mulai dengan membagikan kesaksian tentang mengubah hidup ini bahwa Anda dapat menghubungi saya melalui email (widodocepi@gmail.com) Ny. Esther Patrick Saya selamanya Bersyukur atas Segala yang telah Anda lakukan untuk saya.

    ReplyDelete