Program Virtual Kuasai Marketing 2021 - Formula zero kos marketing untuk mereka yang berniaga dan ingin berjaya dalam perniagaan

 hai assalammualaikum
 
Program Virtual Online Kuasai Marketing 2021 - Formula Zero Kos Marketing Anjuran Richworks -  Tahun 2020, tahun paling mencabar dan memberi kesan dalam kehidupan kita. Ada hilang pendapatan dan dibuang kerja. Demi kelangsungan hidup, ada yang mencuba untuk berniaga. Berniaga itu nampak mudah, tapi, tak mudah tanpa ilmu. Semestinya, dalam berniaga kita mahukan hasil jualan yang lumayan kan. Bukan itu sahaja, dalam berniaga juga perlu ada keyakinan diri, membuatkan kita lebih bersemangat untuk berjaya. Jadi bagaimana? Korang boleh sertai Program Virtual Online Kuasai Marketing 2021 - Formula Zero Kos Marketing Anjuran Richworks ni.
 
 
RichWorks International Sdn Bhd adalah penganjur acara dan seminar terbesar di Malaysia dalam bidang pembangunan keusahawanan dan pemasaran yang membantu perusahaan kecil dan sederhana ( PKS ) dibawah kelolaan Master Coach, Dr Azizan Osman seorang World Class Business Educator dan Asia's No.1 Business, Marketing & Leadership Coachter. Pasti semua orang kenal dengan Dr Azizan ni kan. Sejak ditubuhkan 12 tahun lalu pada 2008, RichWorks telah melatih lebih 10,000 syarikat, yang menarik lebih daripada 1.1juta peserta dalam lebih 1,500 acara dan seminar.
 
Tahun 2020 sahaja, sebanyak 777 usahawan terdiri daripada perusahaan kecil & sederhana (PKS) dalam dan luar negara yang mengikuti Program Mentoring RichWorks telah menjana jualan lebih RM2 bilion. 
 

 
Daripada RM2 billion, mereka terdiri daripada Program Mentoring Spire dengan 466 usahawan  mencatatkan jualan sebanyak RM211 juta iaitu kenaikan 17.5 peratus pada tahun 2020 berbanding RM155 juta pada tahun 2019. dan Titanium dengan 311 usahawan mencatatkan kenaikan 9 peratus iaitu RM1.8 bilion jualan tahun ini berbanding RM1.5 bilion pada tahun 2019. Peningkatan keseluruhan nilai jualan sekitar 10 peratus berbanding tahun lalu. 

Menarik bukan, kerana peningkatan ini meningkat walaupun dalam keadaan krisis kesihatan dan ekonomi yang berlaku disebabkan pandemik covid 19. 
 
Terbukti kenaikan ini menunjukkan bahawa hasil latihan dan bimbingan disediakan RichWorks dapat membantu usahawan-usahawan agar bisnes terus berkembang dan menyaksikan peningkatan jualan walaupun dalam apa jua keadaan. 
 
Mentoring Spire selama 12 bulan ini merupakan program bimbingan usahawan untuk membantu mencapai jualan perniagaan sehingga RM1 juta dalam tempoh 6 bulan hingga 1 tahun. Apatah lagi, setakat hari ini saja seramai 207 usahawan yang menyertai Spire telah pun mencapai RM1 juta pertama mereka. 
 

 
Bagi Program Mentoring Titanium, ia juga selama 12 bulan yang mana mereka bukan saja mendapat ilmu dan bimbingan daripada MenThor, Datuk Wira Dr. Azizan Osman malah mendapatkan kepastian dalam membuat keputusan. 

Program Virtual Online Kuasai Marketing 2021 - Formula Zero Kos Marketing Anjuran Richworks

Jadi, untuk membantu lebih ramai lagi usahawan-usahawan atau bakal usahawan, lagi-lagi mereka yang terkesan dengan keadaan pandemik sekarang, RichWorks akan menganjurkan​ Program Virtual Online Kuasai Marketing 2021- Formula Zero Kos Marketing yang berlangsung selama 3 hari membantu ushawan step-up diri dengan strategi pemasaran dalam bisnes mereka untuk pembuka tahun 2021 yang luar biasa.
 
Selama 12 tahun RichWorks beroperasi, mereka telah membantu lebih 1,100,000 (1.1juta) usahawan untuk ubah hidup dan bisnes mereka dengan lebih baik, melatih dan membimbing PKS daripada Zero to Million! Mereka percaya peluang sentiasa ada untuk usahawan atau bakal usahawan di Malaysia untuk bangkit berniaga dan​ step-up​ untuk tahun 2021 dengan menggunakan teknik pemasaran yang betul dan seterusnya dapat lonjakan jualan dan bisnes mereka berkali-kali ganda. 
 
Sejak COVID-19 melanda, RichWorks sebagai syarikat peneraju dalam syarikat latihan dan bimbingan keusahawanan terbesar di Malaysia telah membantu lebih 400,000 ribu usahawan dengan penganjuran program keusahawanan secara virtual online dan percuma. 
 
Inisiatif ini untuk bantu mereka yang terkesan dengan krisis pandemik seperti COVID-19 serta sepanjang​ Pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) yang dijalankan oleh pihak kerajaan Malaysia tahun ini. 
 
Peluang terakhir sebelum tahun 2021, RichWorks akan menaja 3,000 pendaftaran terawal 100% secara PERCUMA! 



Nak Kuasai Marketing 2021?
Berapa banyak Zero ‘0’ yang nak di-GANDAKAN? 
Ingat lagi sales pernah RM0? 
Ingat lagi sales bila capai RM100 yang pertama? 
Ingat lagi perasaan capai sales RM1,000 yang pertama?
Dah lupa perasaan capai RM10,000 yang pertama?
Dah pernah capai RM100,000 pertama dan pernah jatuh? 
Dah capai RM 1 juta yang pertama?
What's Next? 
 
Apa tunggu lagi, boleh layari website www.zerokosmarketing.com untuk info lanjut mengenai Program Virtual Online Kuasai Marketing 2021 - Formula Zero Kos Marketing dan kongsikan peluang ini kepada 10 rakan-rakan yang lain
 

 
 
MAKLUMAT PROGRAM ​KUASAI MARKETING 2021 - FORMULA ZERO KOS MARKETING
Tarikh: 25 - 27 Disember 2020 (Jumaat - Ahad)
Masa: 9:00 pagi – 6:00 petang
Tempat: Aplikasi Zoom Webinar
 
Untuk tahu lebih lanjut, boleh layari:
Richworks International Sdn Bhd 
No. 77, Jalan Badminton13/29 Seksyen 13, 40100Shah Alam Selangor,MALAYSIA
Link Website: www.zerokosmarketing.com 
Facebook Page:https://www.facebook.com/azizanosmanofficial/
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. wow! membahang ni 2021. rugi tak bermula dari hari ni

    ReplyDelete
  2. Ya marketing kos ini memang boleh tetapi kena ada effort and dertermination. :)

    ReplyDelete