Kek Combo Mamasab jadi pilihan dijadikan kek harijadi

 hai assalammualaikum

Kek Mamasab Combo Jadi Pilihan Dijadikan Kek Harijadi - Kek harijadi untuk tahun ni bagi birthday February, kita beli kek mamasab je..hehehee. 
 
Kenapa beli kek mamasab, kenapa tak beli kek harijadi yang cantik-cantik tu? 

 
Haha, sebabnya, pernah beli kek harijadi satu perisa tu, sudahnya tak habis, sebab tak semua dalam rumah ni suka perisa tu. 
 
Kek mamasab ada ke perisa campur-campur? 
 
Ya Ada, sebab tu terfikir, tahun ni kek harijadi beli kek mamasab combo je..hehehe.

Kita support kakak sayang kita Julia Johari, dia agen mamasab. Terus whatsup dia cakap nak kek mamasab, terus dia bagi katalog. Bila dah bagi katalog memang rambang mata la, susah juga nak pilih ni..hahahha.

Kek Mamasab Combo Jadi Pilihan Dijadikan Kek Harijadi

Sebenarnya nad teringin sangat nak makan nutella tart mamasab tu, tapi tangguhkan dulu sebab fikir, dalam rumah ni tak semua suka coklat. Scroll punya scroll nampak kek mamasab combo ni. Hah, terus cakap, baik order kek ni ada 4 jenis perisa. Semua boleh makan.
 
Kek combo mamasab ni ada perisa Kuih Pandan Gula Melaka, Pecan Butterscotch, Kek Coklat Devil Food Tanpa Keju dan Red Velvet Standard. Bentuk segiempat.

Terus cakap dengan kak Julia Johari, nak kek combo mamasab ni, pada tarikh 12hb. Siap suruh letak perkataan Happy Birthday Daddy dan Farhanah..ehhee.

Terus kak Julia uruskan, bayar apa semua dan tunggulah 12hb.


Hari yang ditiba pun sampai, runner pun sampai petang. Okla, sebab nak sambut pun malam, jadi kita masukkan dalam peti ais dulu. Dibungkus macam dalam gambar tu..ehehe. Siap ade tulisan Happy Birthday.


Malam tu buka, wow kotak dia unicorn. Suka la budak-budak, tengok kotak pun dah lawa..hahaa.





Alhamdulillah, kek dalam keadaan baik, nampak sedap ye, sama macam dalam gambar.

Kasi close up sikit, aummm sedap kan. Cream di atu, cantik je bentuk.

Sebelum-sebelum ni takut nak beli, sebab ramai cakap kek mamasab ni tak sedap. Yela, dah keluarkan banyak-banayka jadi kualiti kek tu kurang. Tapi, tu la, tekak orang lain-lain, kene cuba sendiri baru tau sedap ke tak.

Bagi nad sedap kek mamasab combo ni. Lembut je kek dia. Macam suami dan anak-anak diaorang suka tiga perisa tu, pandan, butterscoth dan red velvet. Coklat kurang sikit bagi diaorang sebab rasa betul coklat, rasa pekat, ada rasa pahit coklat. Kira okla kek mamasab ni, takdela tak sedap sangat macam orang cakap tu.

Sama je macam kain Norwex, nampak mahal, taknak beli, membazir katanya, tapi cuba try dulu, baru tau kenapa dia mahal. Kain bukan sebarang kain, kain tahan lama, tak berkulat, tak amcam kain biasa cepat kotor, berbau tu. Hah!, kalau korang bermiant dengan kain Norwex, boleh whatsup nad https://nrwexnad.wasap.my/ .Eh terpromote pulak..hehehee..

Korang kalau nak cuba kek mamasab ni, boleh je contact kak Julia Johari  contact +60 13-632 7333
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. To be honest, I have tried mamasab cake before and it does leave a lot to be desired.

    ReplyDelete
  2. Yes, this cakes look so tempting. Especially for those who love sweet treats. Thank you for sharing your review on this bakery company.

    ReplyDelete
  3. Menarik apabila ada kombo sebegini. Takde la kita nak habiskan seketul kek dengan rasa yang sama kan. Boleh campur pelbagai rasa lagi la meriah ye tak

    ReplyDelete
  4. Pernah rasa pandan gula melaka mamasab. Sedap! Tapi bagus kan dorang buat kombo mcm ni? Customer pun suka sbb dapat rasa 4 flavour yg berbeza tp harga mampu milik

    ReplyDelete
  5. Mudah sekarang ni kalau nak makan kek. Call ejen MamaSab terus sampai depan rumah kan. Nampak sedap la Nad. K.Sal tak pernah try lagi

    ReplyDelete
  6. Rumah Sis selalu beli Nad, sampai anak dah surrender dah hahahaha..
    Now gile biskut Mamasab pulak hahaha ...

    ReplyDelete
  7. Comel jer packaging dia ni.. pergh! the cakes nampak sangat menyelerakan dan sedap! boleh la try order ni nanti for any celebration (Y)

    ReplyDelete
  8. Best juga KEK MAMASAB COMBO ni boleh lah rasa 4 types of flavours in one time.

    ReplyDelete
  9. Tak pernah lagi makan kek mamasab ni. Terliur tengok kek dia

    ReplyDelete
  10. loving this cake so much. simple but so sedap, reminds me of all the times i celebrated birthdays as a child!

    ReplyDelete
  11. Geram pulak dgr yg pecan butterscotch tu. Sebab jarang jumpa flavor tu kat kedai.

    ReplyDelete
  12. wah menariknya kek boleh campur campur..takde la muak makan satu flavour je kan. iena tak pernah cuba lagi kek mamasab ni..nanti boleh la cuba :)

    ReplyDelete
  13. ohh woow...am so so tempting to try the chocolate one, so so rich & yummy looking. I love all things chocolate. cheers, siennylovesdrawing

    ReplyDelete
  14. tak pernah cuba lagi order kek mamasab ni. berbaloi lah bei 1 kotak ada 4 pilihan kek. semua nampak sedap

    ReplyDelete
  15. Suka dengan kek mamasab... Pernah try sekali ms jamuan kat rumah kawan.. nanti bokeh tryla beli sendiri

    ReplyDelete
  16. kek mamasab mmg sedap.. kat opis pun ada sorg tu ejen,bila birthday mmg merasa la kami org makan kek mamasab

    ReplyDelete
  17. Sedapnya!! Will have the chance to try it out~ But they look so tempting!

    ReplyDelete