Kokojar shake saiz besar, harga murah. Kokojar shake ada perisa baru, strawberry yogurt dan manggo yogurt. Nak jana pendapatan boleh hubungi

 hai assalammualaikum

Perisa Baru kokojar Shake, Strawberry Yogurt dan Manggo Yogurt - Hah kuih raya dah habis, jadi kita cari kudapan lain untuk mulut ni mengunyah. Teringat dengan Kokojar Shake, terus tengok instagramnya. Wow, nampak Kokojar Shake ada perisa baru, lagi unik, perisa Strawberry yogurt dan Manggo yogurt. Kita cubala..hehehe.

Sebelum ni nad pernah rasa perisa original dan mocha, serius sedap dan puas hati. Harga pun murah, cuma RM18 sahaja dengan saiz balang yang besar iaitu 340g. Mana ada kokojar lain dengan harga dan saiz macam ni. 


Perisa Baru kokojar Shake, Strawberry Yogurt dan Manggo Yogurt

Kokojar Shake ni campuran bubble rice dan mini white crunch dengan disaluti coklat cair yang premium. Even kau letak luar lama pun, coklat dia masih smooth, tak keras dan campuran dalam tu tak melekat-lekat. Bila nak makan tu, kena shake dulu, kemudian boleh terus makan. 


Perisa baru Kokojar Shake Strawberry Yogurt dan Manggo Yogurt, tengok packaging menarik kan. Rasanya macam mana pulak.

Kalau tengok botol dah nampak sikit, sebab nad dengan anak-anak dah bedal dulu baru ambik gambar.. Hahahaa.. Tak sabar nak tau rasa dia. 



Perisa baru Kokojar Shake strawberry yogurt, gabungan strawberry dan yogurt. Rasa dia memang ada rasa strawberry, rasa masam manis dia. Serius lain dari lain, sedap, korang kene cuba tau.
 

Bagi peminat mangga, hah, ni ada Kokojar Shake perisa Manggo yogurt. Buka je penutup memnag bau dia semerbak bau mangga. Paling terkejut, rasa dia macam mangga harum manis.. Hah, tak caya, cubala beli.

Banyak cara boleh makan Kokojar Shake ni. boleh je makan macam tu je atau nak kelainan boleh je makan dengan roti, atau  tuang dalam mangkuk, kemudian letak susu, macam makan cereal tu, fuh sedap.


Haritu anak kita yang sulung, Fariza jadi kreatif, bila dia suruh letak Kokojar Shake ni dekat atas pancake dia..hehee. Makan Kokojar Shake ni memang takkan sedar, sambil kau layan tengok tv ke, buat kerja ke, makan la dekat mana-mana, tengok-tengok dah separuh. Dhla rangup, krup krap krup krap bunyi dia..ehehe.
 
Kokojar Shake ni dijamin halal, adunan dan bahan bersih dan selamat. Menggunakan bahan yang berkuliti dan terbaik. Pemilihan bahan yang terperinci mampu buat anda kecur air liur dan puas dengan setiap suapan. Semua perisa Kokojar Shake. Smeua perisa Kokojar shake ni menetapi citarasa semua orang dan akan buat korang nak lagi dan lagi, macam nad ni la..ehehe.

Alang-alang sekarang pun tengah " total lockdown ", mesti mulut asyik nak mengunyah je, perut asyik berbunyi, nak cari benda mengunyah yang murah, boleh cari Kokojar Shake ni.
 
 
Jana Pendapatan Dengan Menjual Kokojar Shake

Mungkin waktu sekarang ada yang nak cari duit sampingan, atau ada yang terkesan sebab pandemik ni, nak cari duit, boleh jadi agent Kokojar Shake ni. Kokojar shake ni mesti orang cari, orang kan asyik cepat lapar je, lagi bila duduk rumah ni..hheehe.

Kalau berminat korang boleh hubungi no +60 11-6292 1562

Untuk ketahui lebih lanjut boleh layari;
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Aduhai. Yang mango tu memang menyebabkan kecur liur betul ye sebab Rawlins memang sejenis suka mangga. Boleh try nie.

    ReplyDelete
  2. Wow........sedap jer nampak coco jar strawberry and mango nie. Tengok gamba yg you share buat I rasa macam nak try juga. Heheheheheheh...........

    ReplyDelete
  3. Wow.. Ada mcm2 perisa ya.. Sedap nyaa.. Anak kita mesti suka yg stobery tu

    ReplyDelete
  4. dua2 buah pun saya suka. sure sedap kan. saya kurang sikit manis2 ni tapiiiii yang mango tu macam nak try je

    ReplyDelete
  5. waH... dengan harga sebegitu... berbaloi baloi lah.

    ReplyDelete
  6. Aritu first time cuba kokojar ni sbb tgk anak sedara makan mcm sedap je, pau sikit dia punya hahaha. Mmg berhantu, xleh stop.

    ReplyDelete
  7. Coco jar ni memang kegilaan lah sekarang kan. Coco crunch tu pun dah ada warna memacam. Setakat ni ruby pernah cuba coklat dan putih. Nanti nak try la salutan strawberry dan manggo ni. Besar botol dia.

    ReplyDelete
  8. Fuhh.. bermacam-macam dah perisa kokojar ni.. Patut tukar nama dah jangan kokojar. strojar, manjar. hehehe

    ReplyDelete
  9. Dah rasa dah anak beli.. cuma tu lee satu, botol dia tinggi nau kan Nad, nak ceduk time dah habis tu, kemain menjolok hahahahha

    ReplyDelete
  10. Wahhh seriously? terliur tengok kokojar ni... siap ada Strawberry and Mango flavor... menarik ni.. boleh try la, tengok Netflix sambil munch ni.. best betul..

    ReplyDelete
  11. bebudak memang suka perisa macam ni..esp yg rasa strawberi tu..mesti ras amanis2 masam hehehe

    ReplyDelete