hai assalammualaikum

Lampu Viral Tiktok, Kerlipan Yang Mencantikkan Ruang Dari Sparkly Aurora - Suka tengok lampu bilik yang berlampu space, lampu warna warni, lampu yang mendamaikan. Lampu jenis macam ni kebanyakannya yang suka bertiktok pakai. Lampu macam ni sesuai untuk sesiapa pun, kalau ada anak-anak lagi la diaorang suka. 

Nad duk usha lampu ni, nampak instagram Sparkly Aurora. Lawa sangat, ada macam-macam jenis lampu tau, siap boleh pasang lagu dekat lampu tu. Apa lagi terus nad dapatkan, tu pun sebab fikir anak-anak je..hehee.



Lampu Viral Tiktok, Kerlipan Yang Mencantikkan Ruang Dari Sparkly Aurora

Pergh tengokla bila pasang, seluruh ruang tamu lampu dia terbias. Anak-anak punya la seronok bila pasang lampu dari sparkle aurora ni. Bukan anak-anak je seronok, mommy daddy pun enjoy..hehehe.




Nak feeling romantik, feeling ala party, feeling dekat galaxy, pantai, semua pun boleh. Anak-anak siap berimaginasi bila pasang lampu ni tau. 


Comel je bentuk lampu ni, bentuk space macam tu.. Hehehhe. Lampu ni pun bukan setakat satu warna, tapi macam-macam warna ada. 






Paling bestnya, lampu ni ada bluetooth, ada speaker, siap ada remote. Jadi bila nak pasang lagu, atau tengah tengok cerita, on bluetooth connect dengan speaker lampu ni, suara akan keluar dekat speaker ni. Jadi syok bila dengar lagu dan tengok cerita suara keluar dan lampu terpasang. 


Lagi syok lampu ni akan ikut rentak muzik yang korang pasang. Kalau perlahan, lampu akan bergerak perlahan, kalau rentak rock, hah pergerakan lampu ikut sekali rentak rock tu.. Heehe. 

Lampu ni guna powerbank je. Boleh letak dekat mana-mana ruang yang korang suka. Dalam bilik, ruang tamu, dalam kereta pun boleh. Nad letak dekat ruang tamu pun dah tersebar luas lampu dia, kalau letak dalam bilik lagi la lawa kan. 

Korang nak lampu macam ni, nak meriahkan suasana, nak romantik, bolehla dapatkan lampu viral tiktok ni dekat instagram Sparkly Aurora. Harga berpatutan dengan fungsi yang ada dekat lampu ni. 




Dah nak new year ni, bolehla sambut dengan lampu ni.. Hehehee



Boleh dapatkan di
SHARE 4 comments

Add your comment

© Ceritera Si Gadis Biru · THEME BY WATDESIGNEXPRESS