hai assalammualaikum

Supercube Soothe Mist Natural Therapy, Minyak Moden Bantu Legakan Lenguh Badan Dan Pening Kepala - Kalau dulu, minyak urut paling popular minyak gamat, sekarang pun orang ada guna juga, jenis minyak urut yang warna hitam tu untuk urut badan yang lenguh-lenguh. Minyak tu kan jenis melekit dan tak rasa apa sangat. 

Dulu takde pilihan sangat minyak urut, lama-lama orang pun keluarkan macam-macam jenis minyak. Macam nad, suka jenis minyak yang panas, memang sedap kalau pakai bila badan lenguh, pening kepala ke. Lagi best pakai bila masa period, hah paham-paham jela perempuan kalau period, perlukan sesuatu yang hangat. 

Tapi kebanyakan minyat urut jenis melekit. Tu kadang tak best tu. Bau pun tak berapa sedap. Tapi, nad dah jumpa minyak urut yang panas, tak melekit dan bau pun sedap. Best gila, nad pun dah pakai minyak ni. Nak tau minyak apa? Minyak dari Supercube, Soothe Mist Natural Therapy, minyak moden yang bantu legakan badan yang lenguh dan pening kepala. 




Supercube Soothe Mist Natural Therapy, Minyak Moden Bantu Legakan Lenguh Badan Dan Pening Kepala


Bila supercube keluarkan produk baru, terus nad dapatkan dan cuba. Nad memang amalkan minuman supercube sampai sekarang, the best air herba yang nad jumpa. Soothe Mist Natural Therapy ni baru je dikeluarkan 25hb. Memang masih fresh lagi, hehehe. 

Apa nad rasa bila nad pakai Soothe Mist Natural Therapy ni? 

Best sangat. Minyak yang nad dah jatuh cinta. Minyak ni panas, tapi panas yang berangin. Sedap sangat oiii.. Bila sapu dekat bahagian yang sakit, lenguh, memang rasa lega badan ni. Lagi kalau sapu dekat kepala, bila migrain, terus rasa kurang sakit. Bau dahla sedap, takda bau busuk pun. Kadang, nad sedut bau tu yang ada dekat tangan. Yela, bau tu melekat kat tangan, jadi kita bau la.. Hehehe. Lega betul. 



Lagi bila masa period, datang bulan. Nad masih ada rasa sakit kat perut. Nad memang tak ambil ubat apa sejak dulu. Nad lebih suka minum air panas dan sapu minyak panas. Pakai Soothe Mist ni, memang lega perut, takda rasa sakit sangat. Tambah dengan minum red dates goji berry Supercube. 



Sebenarnya kawan baik Soothe mist ni supercube Ginger dan Lavender. Memang best bila sakit-skait, sapu Soothe Mist, lepas tu minum sueprcube Ginger Lavender. 

Ni la nad rasa. Dah jumpa pasangan terbaik, minyak moden dan minuman herba yang best. Tak tukar lain dah. 



Tengok la packaging Soothe Mist ni, lawa, warna pink lagi. Ada botol simpanan jenis bulat dalam minyak tu. 

Lepas tu botol jenis spray. Memang senang nak guna dan tak tertumpah atau terlebih tuang. Kalau selalu kene tuang kadang tertumpah la apa la. Soothe Mist ni spray je. 



Cara guna pun senang. Spray je kat tangan dan sapu terus dekat bahagian yang lenguh, yang sakit. 

Kalau migrain, mual, boleh gosok-gosok dekat tangan dan sedut.



Bahan dalam Soothe Mist Supercube

Bahan yang digunakan premium dan semulajadi. Antara bahan dalam Soothe Mist Minyak Bidara, Minyak Habbatus Sauda, Minyak Kayu Putih, Minyak Kelapa Dara, Daun Pudina, Serai,Minyak Zaitun, Limau Purut, Halia Bara, dan Bunga Saffron.



Kebaikan Soothe Mist Supercube
- Melegakan rasa lenguh-lenguh dan ketegangan otot
- Melegakan sakit kepala
- Melegakan selsema
- Melegakan rasa angin dalam badan
- Melegakan rasa mual ketika hamil
- Melegakan senggugut

Memang tak rugi kalau korang dapatkan supercube ni. Ramai dah cuba. Memang berangin, sejuk, lega sangat badan ni tau. 

Beli Soothe Mist dengan minuman supercube percumamug lawa tu. Kotak dia pun lawa kan. Boleh bagi hadiah dekat mak ayah, kawan-kawan, saudara, yang mana tengah mengandung, berpantang, boleh bagi ni. Mesti diaorang suka. 

Lagi best percuma penghantaran ( Free Postage). 




Korang kalau nak Supercube Soothe Mist ni boleh contact www.wasap.my/60176127097/Supercube

Nak jana pendapatan tanpa keluarkan modal, daftar secara percuma, semua bahan marketing diberi, team yang supportive, boleh income 4 angka,

Jom join buat business Supercube. Jangan tunggu lagi, peluang terbuka untuk semua menjadi usahawan!! Untuk keterangan lanjut boleh
SHARE 1 comment

Add your comment

  1. I must say that the packaging is super attractive. This alone will entice a lot of buyers.

    ReplyDelete

© Ceritera Si Gadis Biru · THEME BY WATDESIGNEXPRESS