hai assalammualaikum..

selalunyer dalam family..ank permpuan rapat dengan mak..dan anak lelaki rapat dengan bapak..tapi ade gak yang anka lelaki rapat dengan mak..sebb mak adelah permpuan..so ape2 hal senng nak bercerita..yela sifat permpuan..lagi2 mak..nak tau apa masalah anaknyer..kire nak jadi teman gembira dan duka..tapi bagi miszrockers..ayah adelah segalanya...hehe..mcm die je yang memahami anak permpuannyer ni..walaupun ayah garang..mmg kecik2 tkut la..tapi ade stu sebb knp aq lebh suke dengan ayah aq ni..hahhaa..ayah aq syg kan ank-anaknyer..aritu die ckp yang die nak anak-anaknyer dekat dengan die smpai nak offer aq suh wat rumah dekt2 ngn umahnyer..tapi nak wat mcm ne..kalo dah jd istri org mesti ikut suami kan..hehe..tapi xpe...ayah jgn risau..anak ayah yang nakal dan ganas ni akan balik jenguk ayah..ayah segalanya bg aq..mse study dulu die gak banyak keluarkn duit..hhuhu..sedih2..ayah kje kuat nak bagi ank-anaknyer selesa..aq banyak susahkan ayah..insyallah..miszrockers akn berjaya suatu hari gak..cayok2..huhuhu...

MY HERO YANG HANDSOME LAGI MACHO...JOHARI

AYAH AKU SUSAH NAK TENGOK KAMERA..MMG X SUKA LA..NTAH HARI MSE AQ KONVO SUKA PLAK DIE BERGMBR..HEHE..DIE HAPPY TGK ANKNYER BERJY..TAPI AQ LUM BERJAYA SEPNUHNYER...SMOGA BISNES AQ MAJU

SAYANG DIA..HEHEE

Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. manjenyaaa sis dengan daddy sis.. hikhik.. ena dua2 rapat... dlu mse kecik2 takut dengan my dad, tpi bila dah besar.. ena suka kacau dia, bergurau dgn dia... hehe btw, ur dad sporting! ngeeeeeee

    ReplyDelete
  2. yup..sebb die mnjakn ank-anknyer..kalo kuar die suke blnje anknyer minum..die tau anknyer kuat makan..hahaha...mmg mse kesik pun saya takut dengn ayha..garg...tpi dh besr lain dh..hehe..mkin rpt ngn ayah...hehee...die mmg sporting

    ReplyDelete