hai assalammualaikum..

amik masa sekejap nak update entry..sekejap je ye bos..tak lama pun...ni pun entry khas untuk bos..hehehhe...dah 4 bulan nad bekerja di KAIFAH SDN BHD ni..walaupun baru tapi banyak ilmu dah nad dapat..mulanyer memang susah nak cari keje ni..memang bukan senang..syukur alhamdulillah..dalam kesulitan mencari kerja..akak ipar datang membantu..akak ipar ternampak kawan facebook die post untuk jawatan kosong..nad cuba nasib bersama kawan nad...cuba menghantar email..masa tu tak kisah dengan gaji..dalam pikiran nad, nad nak cari pengalaman..

syukur alhamdulillah..nad dan kawan nad dipanggil untuk interview dan diterima bekerja..Bos kami Mr por..memang baik orangnya..dia layan semua staff macam keluarga die..trademark company 1 KAIFAH 1 FAMILY..hehehe...best kan..memang semua staff pun best seh..tak pernah pikir pangkat tinggi ke rendah..semua sama je..keje tak boleh stress..kene happy..baru best keje...hohohoho...

hari tu bos nad pergi oversea bercuti 3 hari..nad menjadi pekerja cemerlang..hahaa..(ini semua poyo)...baru tadi bos balik datang ofis..dan dia keluarkan keychain yang dia beli..itulah bos, tak pernah lupakan staffnya..hehe..walaupun keychain, ia sangat berharga..nad dahla suka kumpul benda-benda macam ni..hehehe...pe lagi and amikla warna biru..biru tetap dihati..lalaa

MACAU OLE-OLE...



Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Assalamualaikum nad. bestnya dapat bos baik camtu :)

    ReplyDelete
  2. sheila...waalikumsalam...tau xpe sheila..

    ReplyDelete
  3. Salam nad...

    Wahh best la....pemotong kuku tukan..dpt dua plak tu..biru n merah..satu utk boboy satu utk gugurl..hehe..tahniah jd pekerja cemerlang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owhhh..suka biru rupanya nad ni..hehehe

      Delete
  4. ok.. hari ni gak apply jadi officemate nad,, hehe

    ReplyDelete
  5. lepas ni bolehlah ketip kuku hari2.. wakakakakakaka.. XD

    ReplyDelete
  6. Seronok bekerja jika boss sentiasa menghargai pekerja..

    ReplyDelete
  7. WIRDA..I LIKE BLUE..HEHEHE..BUKANLA WIRDA..TU MEN2 JE..SY PEKERJA PEMALAS..HAHA..

    MUJA:..MEH2 CEPAT

    AINA...HAHA TAU XPE ..PASNI KUKU PENDEK JE..

    SALMI..TAU XPE KAK..BEST DPT BOS MCM NI

    ReplyDelete
  8. comelnya ole-ole dia.. =)

    *bila boss pergi bercuti, balik belikan ole-oleh, terus rasa semangat nak kerja lama kat situ kan.. :)

    ReplyDelete
  9. ole2 jauh ni.

    *dik, kerisik tu ta payah letak air. kerisik kaan dibuat dari kelapa parut.otomatik dia akan keluarkan minyak dengan sendirinya bila kita tumbuk.

    ReplyDelete