hai assalammualaikum

Dhada Little Bakery - kalau korang perasan, semua benda yang kita nak mesti dah ada depan mata kan dan kalau nak lagi banyak pilihan ada di internet seperti pakaian.., lagi2 musim perayaan ni..macam-macam baju diaorang jual. barang kesihatan dan kecantikan..memang dah macam-macam produk ada, kek untuk harijadi..perkahwinan, butik pengantin untuk mereka yang ingin melangsungkan perkahwinan..sekarang semua jual dengan menggunakan internet..yela dengan internet la kita boleh meluaskan perniagaan kita kan..macam nad jugak la..jual tudung melalui internet...( jemput datang..nak beli pun boleh..DIAF ANGGUN )..hehehe.oopsss terpromote plak..hehe


ok-ok..kembali kepada tajuk entry ok..nad nak cerita mengenai kek dan biskut..kalau korang tengah mencari kek untuk birthday, untuk perkahwinan ataupun untuk tunang ataupun untuk biskut raya kat sinilah korang boleh tengok..memang semua apa yang kita nak semuanya ada..lagi satu ia  mengikut kehendak kita dan harganya yang murah..orangnya buat pun menarik..dia sebenarnya kawan nad sendiri..hehehe..memang mudah berurusan dengan orang yang kita dah kenal kan..so sape2 yang nak tempah kek atau biskut raya atau event yang apa-apa..dia boleh buat..jom jemput ke page dia DHADA LITTLE BAKERY ..kek kat atas tu adalah kek nad masa tunang..tengok nama i ade dalam tu..hehehhe...harganyer RM 80

ni lagi satu nad beli..cake dalam botol..yang ni nad beli 10 botol tak silap..nad pun lupa la..harganya dalam RM 50 ..so jumlah semuanya RM 130..tengok murah kan..walaupun nad tak dapat rasa kek-kek ni tapi bila cakap tunang nad..dia cakap sedap..ok..memang sedap la tu kan...=)

sekarang DHADA LITLLE BAKERY tengah buat  untuk raya cookies..sape-sape yang nak jemput ke page dan ownernyer akan melayan anda dengan baik..hhehe..



Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. ya ALLAH,, kek yang ada nama nad tu cantik tak menahan!!! grrr,, nak kawain,, -.-

    ReplyDelete
  2. muja..hahaha..boleh je muja..tempah je kat dia..boleh tempah untuk birthdy muja sekali..hehe

    ReplyDelete
  3. salam... sedap tu..nanti nak order la... done follow here...tq.

    ReplyDelete
  4. takleh tgok entry makanan... kureng pahala.. hahahaha

    ReplyDelete
  5. Teringin aa nak makan cake dalam jar tu. Hukhuk~

    ReplyDelete