hai assalammualaikum

hah bab-bab makan ni memang nad nombor satu..hehehe...kalau dah namanyer hari aray mesti akan buat open house..bahasa malaysianyer rumah terbuka..rumah yang dibuka untuk para tetamu hadir dan makan juadah yang disediakan..boleh mengeratkan silaturrahim antara sesama manusia..masa ni la nak melantak..masa ni la ko nak menaikkan badan..bagi yang terlalu kurus macam nad ok..hehe..masa ni la kawan-kawn kerja ajak datang rumah beraya..ofkosla kita nak pegi kan..orang dah jemput..

hah ni la rumah kak ellia..mana satu erk orangnyer..tu ha yang duduk kat kerusi yang rambut mengurai bak mop..hehe..jangan marah kak..mintak maaf...hehe...masa ni nak pegi nad dengan hamsa naik kete john..yang lain-lain naik kereta sendiri..berpusing jugakla cari rumah akak ni..rumah dia kat kampung delek...sape tinggal area klang taula dekat mana kampung delek tu...

lauk yang disediakan..ayam rendang, nasi impit, mee goreng, kuah kacang dan sayur lemak..yang lain ada kuih muih..memang sedap kak ellia buat lagi-lagi ayam rendangnyer..memang nad bajet tak makan dulu sebab nak balun habis makanan ni..tapi tak dapat habiskn sebab perut dah penuh..haha..kang meletup tak pasal-pasal..nyum-nyum....

terima kak sebab menjemput
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. amboi.. suruh keje nak malas ni... suruh beraya laju je.. hahaahha...

    ye la kan mood raya masih kuat... rayakan sebulan... setengah tempat tu... terlajak pun ade.. hehehe

    ReplyDelete