hai assalammualaikum..

yess..makan lagi..hahaha..mana yang boleh nad pegi..nad akan pegi..kalau tak boleh tu..im sorry dear..bukan taknak tapi masa tak menentu..banyak sangat jemputan open house ni..hhee..kali ni open house dekat rumah member sekolah..masa ni la dapat jumpa kawan sekolah balik..yela masing-masing dah keje kan..sibuk..no time to meet..bila ada peluang kita pegi..lagi pun dah lama tak jumpa dia..kawan daripada sekolah menengah lagi..hehe..lagi pun diala pemilik DHADA LITTLE BAKERY tu..

nama member nad ni huda, sampai rumah huda nad tengok dia lawa sesangat ok..mekap lain macam..setau nad kalau datang rumah die takdalah die mekap sangat, simple and mimple je..tapi kali ni..waaahhh..mungkin da apa-apa..dan nad terus cakap "tunang erk"..huda tersenyum dan dia cakap ahak..tahniah huda..hehe..you look gorgeous..



ni la owner DHADA LITTLE BAKERY..comey kan..pas makan je terus bergambar dengan dia..siap ada pelamin..nad dulu takde bajet nak buat pelamin..hehee..takpe..dah lepas pun..ok abaikan kaki tu..errr..yang bertuahnyer huda ni dapat laki yang sama minat dengan dia..tunang dia pun chef juga..so dah kawin bolehla diaorang buka kedai..best kan buat benda yang sama minat..msyukk..


ni kawan-kawan sekolah yang lain..apa-apa pun thanks makana sedap tu..dan tahniah sebab dah menjadi tunangan orang..hehe..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. tak ada alasan tak masak kalau macam tu, dah dua2 tukang masak tegar..kan nadia? hehe

    ReplyDelete
  2. Wah, pelamin, keap semua macam bersanding kawen lah. Kelass.

    ReplyDelete
  3. tahniah buat huda,,, moga mencurah rezeki lepas kawin nnti,, ps-takut nak kawin tengok pelamin besar2,, tkut lari bajet,, haha

    ReplyDelete
  4. wow...cantik pelamin...kawan nadia sudah...nadia bila pula?hahaha

    ReplyDelete
  5. bertunang sambil beraya... dua keberkatan...

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum..

    waaah..majlis bertunang pun ada buat pelamin eh...dasat..hehe

    ReplyDelete