hai assalammualaikum..

haish time-time ni la mula nak menaikkan badan..hahhaa..orang lain nak menurunkan berat badan tapi nad nak naikkan badan..yela kurus sangat..entah mana pegi semua makanan yang nad makan..pelik sokmo..tapi tengok macam pipi dah naik..nak kata simpan makanan dalam mulut takdola plak..hahaha...apa-apa pun bersyukur jela..sebab nad tak payah membazir duit beli produk kuruskan badan..hohoho..ok open house lagi..sukanyerrr..kali ni rumah cousin iaitu lina..kami ni satu tempat keje..dia buat open house tuk kawan-kawan pejabat..so nad ni kira kawan keje diala..datang jele makan.rumah pun dekat sebelah rumah nad je..haha..



lina buat open house hari sabtu..masa tu nad kene keje halfday..yang lain pun ada yang keje..so masing-masing plan lepas keje terus pegi rumah lina..semua naik kete..nad sorang naik moto..hahaa..ada gak yang sesat sebab tak biasa ke rumah kami..bagila direction..nad yang bawk moto ni tunggu mereka dekat satu dewan..pastu bawakla pegi rumah lina..sampai je kat rumah kitaorang..punyerla mereka excited..yela tak pernah duduk kampung..kat kampung ada ayam..rumah luas..keliling rumah ada pokok-pokok hijau..semua tempat diaorang survey..lagi-lagi kawasan rumah nad..kelilingnyer pokok bunga kantan...hehee..lepas makan rumah lina diaorang beraya rumah nad plak..kalau tak raya merajuk nad yela dah sebelah je kot dengan rumah lina..hahaa


dah kat rumah lina diaorang dah makan nasi..rumah nad diaorang makan kuih raya je..hahaa..selesai makan..balik la..pastu bagi duit raya kat anak-anak diaorang yang dah berkahwin..kopak duit nad..ok pasni sebu rumah john plak..yippi..


Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

0 comments so far,add yours