hai assalammualiakum..

Taman Di Dalam Shoping Mall - bak kata jejaka mafia " killing time "..maksudnya menghabiskan masa yang ada dengan benda-benda yang berfaedah..hehe..so masa sebelum tengok wayang Percy tu, nad dengan dia jalan-jalan shoping mall..pergi isi perut yang berbunyi..bukan nad la..nad dah kenyang dengan makan open house..hehe..so sambil beli makanan pilih tempat yang sesuai..sedang makan tengok-tengok sebelah rupanyer ada taman..ingat taman biasa je yang just ade tempat duduk, pokok-pokok sikit..rupanya ia adalah sebuah taman yang ada air, ada ikan dan air terjun yang tak berapa terjun..taman ni ada dekat shoping mall One Utama..

ni kawasan terbuka..takde bumbung atas tu..kalau hujan memang basah..time ni hujan dah berenti dah..tu p keluar..dan yang menggembirakan hati adalah jejaka mafia sebab dia boleh merokok..grrrrr

ok ni laluan nak p ke taman tu..yang gambar atas tu bahagian atas sekali..ni nad dah turun bawah...leh la jenjalan jap dalam taman ni

see cantikkan...model tak berbayar

dalam taman ni ade itik yang disumpah jadi batu..hahaa..perhiasan je..ada ikan lagi..ikan kat sini gemuk-gemuk gila...kalau goreng pun sodap...hahhaha
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Siaplah ko nad kena asap rokok balok ko... Cayolah... Hahahahahaha...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum nad! hehe lama gak tak jalan ou. haritu lepas raya baru dapat jejak sini. hihihi

    ReplyDelete
  3. Hi...saya blogwalking kt sini....jemput masuk ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. wah uniknya! :)

    http://www.dayangdeno.com/2013/03/tempahan-doodle.html

    ReplyDelete
  5. sheila...hhee..nad pun jarang..ni pun sebb nak tgk wayang

    rose..thnks..

    deno..tau takpe..

    ReplyDelete
  6. muja setahun je kat kl,, n tak penah jejak ou,, sobss,, lawanya gambar!!! hehe,, moga tunang nad akan berenti merokok sebab dia kena tahu muja sayang nad, :D

    ReplyDelete
  7. Easy get money, just register will get 25dolar, try it now :)

    Mari buat duit mudah saja, mula2 register dah dapat 25dolar, cuba la

    http://stayreward.com/index.php?share=114766

    My Blog
    http://gsiym.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. aik liz slelu g one utama tk tahu lak ada taman perhh sadis nye

    ReplyDelete