U MOBILE PILIHAN TERBAIK

in , by Nadia Johari, 21:01:00
hai assalammualaikum


Sebelum nad beli smartphone nad terpikir nak pakai nombor apa untuk telefon smartphone tu nanti. Mula-mula nad nak pakai maxis sebab semua keluarga nad pakai maxis, tapi kalau untuk internet mesti mahal kan.Jadi kawan nad mengesyorkan nad dengan nombor U Mobile, dengan data plan yang sangat murah. Menjimatkan dan line dia pun sangat bagus. Jadi nad pun tak berpikir panjang, nad terus pergi kedai telefon dan beli simcard U Mobile. Nad beli pada harga RM18 dan dapat topup RM25 free..RM25 tu..mencukupi tak. So far nad guna memang sangat ok. 

Kenapa nad memilih U Mobile


1) U Mobile memberikan SMS dan panggilan percuma untuk mana-mana nombor U Mobile yang lain. Bila nad guna U Mobile ni memang menjimatkan dan memang boleh tahan selama sebulan. Takdela membazir asyik topup je kan.





2) Selain itu U Mobile menampilkan  promosi internet pra bayar menawarkan Unlimited Mobile Internet mampu milik pada harga serendah RM18 – RM28 sebulan untuk Bolehberhubung secara online dari peranti mudah alih dengan rakan-rakan juga ahli keluarga. Dapatkan kad sim U Mobile terlebih dahulu, masukkannya ke telefon pintar kemudian aktifkan Unlimited Mobile Internet. Setakat ni nad guna internet Unlimited 18. Walaupun hanya 250MB, tapi nad guna memang laju dan tahan sampai sebulan. Kadang-kadang dah sebulan pun still boleh gune lagi dalam 2-3 hari.amzing kan.



Jangan teragak-agak untuk menggunakan U Mobile..Langganla sekarang.








SHARE 6 comments

Add your comment

  1. hai akak...lama x dtg jenguk akk sbb lyeen cuti dr dunia blog..hahaa..skrg lyeen kembali sbb rindu akk..hehe..wah..untunglah ada sim bru..:)

    hehhe...

    ReplyDelete
  2. nak guna tapi da selesa dengan no skrg.. hehe nanty baru tukar^^

    ReplyDelete
  3. umobile memang terbaik setakat ni...

    singgah datang sini :
    http://mindakabur.blogspot.com/2013/10/windows-81-kini-boleh-di-muat-turun.html

    ReplyDelete
  4. tapi number dia mcm pelik sikitkan... mcm banyak number...

    ReplyDelete

© Ceritera Si Gadis Biru · THEME BY WATDESIGNEXPRESS