CHICKEN CHOP YANG DI IDAMKAN

in , by Nadia Johari, 22:31:00
hai assalammualaikum

aritu nad meroyan pepagi buat status nak makan chicken chop..tak tau la nape tetibe ngidam sangat nak makan chicken chop..nak kata mengandung takdela pulak..tapi "anak" dalam perut menendang-nendang kata nak chicken chop..hahaa..anak mana pulak..anak cacing ade ler..setiap hari den koba dekat jejaka mafia..nak chicken chop..nak chicken chop..sampai la die naik jemu..hahhaa..dan hari sewaktu den poie kenduri kawin..balik tu den samo jejaka mafia p sacc mall..semata-mata nak makan chicken chop..kihkihkih..sayang jugak nor..

oopss..kereta tu bukan den punyo..hak orang lain punya..hehehe...macam cantik pulak warna dia..muka orang dah lapar dan excited nak makan chicken chop

akhirnyer menu yang ditunggu dah sampai..excited nak ngunyah tapi jejaka mafia suh tunggu nak amik gambar sat..ok..tunggu lagi sambil on9..perut dah berbunyi waktu ni..tunggu depan mata dah ni chicken chop ni..alahai..bila nak ngunyah ni.

ok..Orange Lemonade..air oren beserta soda.. Nampak sedap dan menghilangkan tekak yang sedang kehausan

yang ni pulak namanyer Manggo Snow. Air yang dibuat daripada mangga betul dan dicampur dengan buah-buah yang fresh

Lamb Shoulder Chop..pergh daging dia besar gedabak..memang tak habis kalau makan sorang..melainkan korang lapar..masa ni memang nad mintak sikit la makanan jejaka mafia ni..hahhaa..takut die tak habis..kan membazir namanyer..haha..

aku tau korang akan rasa lapor bila nampak makanan ni malam ni..haha
aku pun makan dah tak pandang orang...hehe
SHARE 2 comments

Add your comment

  1. Hehe baca entry ni terus mengidam!

    ReplyDelete
  2. pasal 28 n 29 tu terbuka. semua boleh dtg tgk. leeza ada di sana nnt. sbb salah satu event yg kena reciew.

    2. dah order catering utk bln 3?

    ReplyDelete

© Ceritera Si Gadis Biru · THEME BY WATDESIGNEXPRESS