hai assalammualaikum..

Nad ada kenal seorang blogger ni..nad kenal die masa dekat Perasmian Video Brosur di Khadijahs Kitchen..seorang yang cantik, tinggi dan pandai berposing bila di depan kamera..hhehee..Blogger retis ni, jangan main-main..hehe..nama blogger ni Kak Nur Misnan. Kalau dah kenal mestilah add kat facebook untuk mengeratkan lagi silaturrahim antara blogger. Bila nad tengok gambar dia..eh ada satu yang nak berkenan...apakah dia..hehehe

Inilah yang nad nampak..kucing peliharaan Kak Nur..nampak tak..nampak tak..Kak Nur nad curi gambar jap..hehe...nama kucing ni kopi tak silap..yeke..ke nad yang salah..hahaa..nak tau kenapa nak tertarik sebab dia sama macam Molly nad..hitam, gelap dan muka penyek..hahaha...Kalau tak silap nad kucing Kak Nur ni jantan..hahhhh dah ok la tu..kucing nad pulak betina..hhahaa...Tapi Molly jual mahal..die bukan betina murahan..hahaa..kucing jantan dekat rumah nad semua nak ngorat Molly..tapi Molly tunjuk garang..tak bagi dekat..agak-agak kalau Kopi dekat Molly nak tau..auummmmm..miaauuuuwww...hahaha...yela sama spesis..sama warna pulak tu..


agak-agak korangla..kalau kucing ni bersatu..buat ehem-ehem...anaknyer hitam gak ke..hahahha...habislaaaa..sekadar hiburan..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. HAHAHA senaman ketawa hari ni :)

    ReplyDelete
  2. Tak kisalah anak dia hitam ke kopi ke.... Terima je la....hhheee...

    ReplyDelete
  3. salam dear..dua dua comellll...:) grrraaam tgk kucin

    ReplyDelete
  4. Lawa ah bulu diorang. Nampak shiny & sihat. Makan apa ni kak Nadia?

    ReplyDelete
  5. bila lyeen balik sabah kan kak nad..tetiba rumah lyeen ada kucing hitam..nama dia Black..heheheh...:) tpi dia kurus..;p

    ReplyDelete
  6. hahaha, lawak entri ni :D lol. molly bukan jual mahal, tapi dia merendah diri, dia tahu dia hitam...wakaka

    ReplyDelete