hai assalammualaikum

Happy Life Foot Patch - Aritu nad dengan jejaka mafia jalan-jalan ke GM klang. Kalau orang duk klang mesti tau berkenaan GM Klang iaitu tempat memborong barang-barang murah. Masa tu nad memang nak cari foot patch ni dan akhirnya jumpa jugak dekat GM ni. Harga yang murah berbanding dekat butik dan dalamnya yang banyak. Kenapa perlu kia gune Foot Patch ni?.. Apa yang kita tau Foot Patch ialah untuk membuang toksin dalam badan dengan cara melekat di kaki dan biarkan semalaman.

Apa itu toksin?
Toksin adalah zat atau bahan sisa pembuangan beracun yang terdapat di dalam tubuh kita. Toksin tidak hanya dihasilkan daripada makanan yang kita makan, akan tetapi juga berasal daripada pencemaran udara, ubat-ubatan kimia, dan lain-lain. Bahkan jika kita sedang emosi juga dapat menimbulkan racun bagi sel-sel tubuh kita. Semua toksin tersebut akan tersimpan di dalam tubuh dan menyebabkan berbagai jenis pernyakit . Dalam keadaan normal, setiap hari tubuh akan membuang toksin-toksin tersebut ketika kita membuang air besar. Pernyakit terjadi apabila proses pembuangan tidak optimal dan toksin yang mengendap di dalam tubuh akan mulai rosak 


JOM BUANG TOKSIN ANDA DENGAN HAPPY LIFE FOOT PATCH

Happy Life Foot Patch detox dibuat dari pati tumbuhan melepaskan kelembapan dan toksin dari NTK dalaman melalui titik akupuntur. Ia telah menjadi salah satu daripada detox dan penjagaan kesihatan produk yang paling popular dan terkenal di seluruh Korea Selatan dan Jepun. Bahan utama foot patch ini adalah buluh asli cuka pati yang mempunyai fungsi super penyusupan dan menghapuskan toksin. Kesannya boleh bertahan selagi 8 jam.

Bahan-bahannya ialah:

Chitosan - Polimer semulajadi mesra alam yang boleh dihadam dalam bentuk tumbuhan dan tisu haiwan
Vitamin c - sejenis vitamin yang larut air yang mempunyai bilangan fungsi biologi
Tourmaline - Digunakan secara semulajadi untuk mengubah air kepada air alkali yang sederhana dan mempunyai anti bacteria dan mempunyai kualiti deodoran
Cornstarch - bahan daripada endosperm putih
Wood and Bamboo - Cuka buluh adalah sejenis cecair yang keluar daripada kayu dan buluh.



Kegunaan Happy Life Foot Patch :

- Membuang toksin (racun) di dalam tubuh, air yang berlebihan dan mencegah bau kaki. 
- Membuat badan lebih bertenaga 
- Mengurangi alergi dan nyeri sendi 
- Mengurangi sakit kepala 
- Menormalkan tekanan dan aliran darah 
- Menguatkan sistem imun di dalam badan 
- Melegakan sakit tumit dan telapak kaki 
- Melancarkan buang air besar dan masalah perut kembung 
- Membantu masalah jerawat / resdung 
- Mengatasi masalah diabetes dan berat badan yang berlebihan 
- Mengatasi masalah susah tidur 
- Penggunaan obat dalam jangka waktu yang lama 
- Cocok untuk pekerja yang menggunakan bahan kimia seperti cat, cairan pembersih, dll. 
- Menyegarkan badan ketika bangun tidur 
- Mengurangi sakit reumatik, sendi, dan juga sangat baik untuk mereka yang banyak merokok 



Petunjuk Cara Menggunakan Happy Life Foot Patch : 



1. Tarik bagian kertas yang besar pada plester 
2. Tempelkan Foot Patch Koyo Kaki pada bagian tengah plester dan pastikan bagian yang ada tulisan menghadap / menempel pada plester 
3. Tempelkan plester pada telapak kaki. Untuk hasil terbaik, gunakan sebelum tidur. Anda juga bisa memakainya di dalam rumah jika waktu tidur Anda kurang dari 8 jam 
4. Jangka waktu yang baik untuk memakai Foot Patch Koyo Kaki adalah antara 8-12 jam sebelum Anda membukanya. Foot Patch Koyo Kaki ini juga bisa digunakan pada bagian-bagian tubuh lain yang merasa sakit selain dari telapak kaki. Selama Anda memakai Foot Patch Koyo Kaki ini, bagian yang menempel pada telapak kaki kita akan berubah menjadi hitam. Ini karena Foot Patch Koyo Kaki ini sudah menarik toksin (racun) dan darah kotor dari dalam tubuh kita. Foot Patch Koyo Kaki ini juga akan menjadi lengket jika jumlah toksin (racun) di dalam tubuh kita berada dalam jumlah yang banyak. 


Nad selalu guna seminggu sekali sebab foot patch ni tak boleh guna selalu sebab takut die menguruskan badan nad..haha..jadi seminggu sekali sudah memadai untuk membuang toksin daripada pemakanan. Nad akan guna  waktu malam sampaila keesokan harinya. Memang banyakla toksin keluar. Tengok aje gambar dekat ats tu..maafla kalau geli ye nak tunjukkan benda betul selepas kita guna..hehee..bangun-bangun je terus snap..hahahaha...
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. sha pun guna detox juga..:)btw done digi

    ReplyDelete
  2. DAPAT RINGANKAN bdn skli ek?iman nk try la..

    ReplyDelete
  3. pernah guna, tak ingat jenama apa, meamng dapat rasa kebaikannya tu.

    ReplyDelete
  4. Ada banyak jugak kat rumah ni. Rajin jugak pakai.

    Tapi still byk gak penyakit...ummm mayb banyak sangat toksin kat tubuh yang maha gebu dan montok ni kot..hehehe

    ReplyDelete
  5. guna benda ni boleh kuruskan badan? boleh tak nad belikan untuk muja?

    ReplyDelete
  6. sy penah pakai banyak betol toxic kat kaki

    ReplyDelete
  7. Hi mana boleh beli happy patch?

    ReplyDelete
  8. I know your expertise on this. I must say we should have an online discussion on this. Writing only comments will close the discussion straight away! And will restrict the benefits from this information. detoxification

    ReplyDelete
  9. I got to thank thisonline brand and product namingcourse and Alexandra for filling up the gap I needed to make my business as it it right now! My target market was hit accurately and results were visible the same week I had my business name changed! childcare photography in Sydney.

    ReplyDelete