hai assalammualaikum



Inner Cotton Memberi Keselesaan - Cotton Inner ini memang special..sebab ape? kerana material cotton yang sememangnya agak tebal, sangat selesa dan yang penting sangat senang dibentuk. Sesuai dengan nad yang muka bulat dan inginkan tajam semasa memakai tudung atau shawl. Nad memang suka pakai shawl, tapi kalau pakai gitu sahaja muka nad nampak bulat dan rasa tak selesa sebab akan lari-lari shawl tu..kalau nad pakai tudung bawal pulak mesti tak tajam dan bulat je sentiasa..errr..geram je rasa..hahaha..sebab tu nad beli inner cotton ni.

Nad belajar guna inner masa study dekat UUM dulu. Bila dekat last sem dapat roomate yang suka bermekap..kihkih..nad pun belajarla..Nisa my roomate yang tolong ajar cara pakai inner ni..tapi masa ni pakai dia punyer inner..jenis inner yang lembik..sangat tak best..sebab inner die lembik..jadi ada expo masa tu dekat UUM terjumpe inner tu jenis cotton..first beli warna hitam..memang sangat selesa dan mudah dibentuk. Nak gosok pun sennag..sejak tu nad mula kumpul inner cotton ni..hehe



Inilah hasil kumpulan nad..semua warna ade..jadi senang nak padankan dengan apa-apa shawl pun..hehee..macam nak tambah lagi je..kihkihkih

Selain shawl nad pakai inner cotton ni dengan tudung bawal (tudung hijau)..sennag je tinggal sarung inner ni dan pakai.



Kenapa nad pakai nampak tajam?..hah tu yang bestnya..sebab Inner ini nad tetas die untuk lebih kelihatan bujur bergantung pada keselesaan masing-masing. ala tetas jangan over sampai rosak inner tu..tetas pun kat belakang..tak nampak pun..hehee..

Feveret shawl dan inner cotton sebab bila makan dan kene angin takdela terbang- terbang lagi dan melerot sana sini..hhahha..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. didiey pun buat syg sama. haha. tetas sbb nk muncungkan inner tu

    ReplyDelete
  2. Samalah kita, pakai inner tetas dulu..taknak muka bulat..hahaah

    ReplyDelete
  3. cantik dan kemas nad, singgah malam klik nuffnang utk nad

    ReplyDelete
  4. hehhe..zaza pun selesa pakai inner.. kumpul jgk..tp jrg pakai sbb jrg kluar.. hehe

    ReplyDelete
  5. hai salam perkenalan.. saya pun sebelum ni pakai inner.. pastu back to bawal.. hehe

    ReplyDelete
  6. Inner ni memang selesaaa sgt kak nad .. I loikeee ..

    ReplyDelete
  7. muja suka sangat inner cotton,,, nnti nak beli lagi lah,, hehe

    ReplyDelete
  8. Cantik. Adik beli kat mana

    ReplyDelete
  9. tak byk koleksi.
    sbb muka ciksu jenis bulat.

    ReplyDelete