hai assalammualaikum

Blog Berubah Direka Oleh Blogger Sheda Ucu - Alamak terlambat pulak nak buat entry blog nad dah berubah.. hehehe..maaf ye pereka designer blog nad, lambat wat review..kihkihkih.. Kalau korang tau blog nad dah nampak perubahan kan. Tapi yang samanya ialah warna dia iaitu biru..hehe..sebab tu aku bubuh Title " Ceritera Si Gadis Biru "..sebelum ni Come to My World tapi nad rasa macam tak best, member pun ada tegur..jadi nad tukarla..


http://www.shedaucu.com/

Blog ni telah diubah untuk lebih mesra dengan pembaca. Kalau sebelum ni mesra la jugak tapi nad nak lagi mesra..hahhaa..Ramai pereka blog sekarang ni tapi nad still pilih yang seorang ni. Macam biasalah pereka designer blog aku siapa tak kenal Blogger Sheda Ucu. Kerja dia memang fulltime designer.Bukan setakat design blog tapi buat cover facebook pun boleh dan macam-macam lagi la. Masuk ni dah dua kali nad guna perkhidmatan dia. Memang amat menakjubkan. Apa yang nad nak pasti dia akan lakukan sampai nad puas hati. Ini yang bagusnya tentang sheda..hehee.. 




Sebagai pelanggan dia, nad tau kerja designer ni bukan senang. Nak kene pikir bentuk macam mana pelanggan nak, nak pikir warna, nak pikir apa yang perlu letak..semua nak pikirla. Sampai tido pun tak cukup. Paling susah dalam designer blog ni kene tengok coding. Hah!!! part tu yang paling susah. Nad tau la sebab dulu masa mula-mula buat blog nad penah main coding ni. Berpinar mata. Bagi memudahkan sheda dan memuaskan hati nad sendiri, Nad akan lukis dulu lakaran blog yang nad nak. Cara ni memudahkan sheda dan memahami apa yang nak. Kalau setakat taip-taip nak itu nak ini takut satu hapak pun sheda tak paham..hahhahaa...see nampak tak kerjsama kami. Nad lukis sheda design..hahahaa..



Ini la hasilnya selepas sheda design. Semua yang nad nak semua ada. Sheda akan bagitau dulu ok ke tak design ni, lepas tu cek satu-satu mana yang tertinggal. Selagi pelanggan tak puas hati selagi tu dia akan buat sampai pelanggan puas hati. Tapi sebagai pelanggan pun korang jangan push dia sangat dia dan korang kene banyak bersabar, sebab bukan korang punya blog je dia buat, ramai lagi blog lain dia nak design...hehe..ok paham..hehehe.. Sheda pun ade life die, nak makan, minum tidur, pergi shoping, pergi honeymoon bersama keluarga,..hehe



Banyak lagi design menarik yang korang boleh  tengok sendiri di blog Sheda Ucu. Harga yang diberikan memang sangat berpatutan dan memang korang berpuas hati sangat dengan harga dia. Kalau nak tempah pergi terjah cepatt..

Faceobook: Sheda Ucu
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Akak..ade yg xkena arr dgn header nie..cepat tuka baru!!!! Hehehe..Comes To MiszRocker World tu tuka ar jadi Ceritera Si Gadis Biru bru sma..hehe

    ReplyDelete
  2. siyesly,, lawa and kemas,, untunglah ada sheda,, huhuu

    ReplyDelete
  3. wah boleh tak tahu macam mana nak printscreen satu page? hehehe

    ReplyDelete
  4. tenkiu sayammm hihihihi

    ReplyDelete