hai assalammualaikum



Cara Mengenalpasti Produk Legacy Secret Original Melalui Holo QR - Masalah berat badan!! Masalah keintiman..!! Susah nak mencari produk yang berkualiti..hah jawapanya ada di Legacy Secret. Apa tu Legacy Secret nama produk ka?...LEGACY SECRET merupakan salah sebuah syarikat yang mengeluarkan produk  penjagaan kesihatan yang terlaris di pasaran Malaysia. Banyak produk yang telah dibangunkan oleh Legacy Secret seperti produk kelansingan badan,  produk putihkan kulit dan juga produk pewangi rambut.

SECRET LAXING Produk Melangsingkan Badan




Salah satu produk keluaran Legacy Secret iaitu Secret Laxing yang membantu anda memberikan bentuk badan ideal untuk tampil lebih anggun, menawan dan bergaya. Tidak kira lelaki atau perempuan yang mengalami masalah berat badan boleh menggunakan produk ini.


HARGA


Semenanjung: RM 33.00
Sabah Sarawak: RM 39.00
Brunei: BRD 18.00
Singapura: SGD 18.00


Apakah kegunaan atau khasiat Secret Laxing ni?

       Membakar kalori lebih berganda
       Meningkatkan metabolisme
       Meningkatkan tenaga dengan membakar lemak dalam badan 
       Mengecilkan saiz badan

TIPS :
   Jangan makan lebih dari yang dianjurkan.
   Dilarang makan oleh ibu hamil dan menyusui, memiliki sakit gastrik, tekanan darah tinggi dan gangguan jantung
   Sesuai dimakan dari umur 18 – 50 tahun.
   Hindari minuman bersoda dan minuman beralkohol, kerana akan mengurangkan efek produk.
      Perbanyak minum air putih dan buah untuk melancarkan sistem metabolisme tubuh dan meningkatkan kerja suplemen ini.

Secret Laxing ni adalah sebanyak 250 ml sebotol dan cara penggunaannya adalah, boleh diminum terus, boleh diambil setiap hari dan digalakkan untuk mengambil 2 kali sehari sebelum makan.

Bahan-bahan dalam Secret Laxing ialah Honey, prune, delima, goji berry, sireh, beet root, L-carnitine, senna leaf, garcinia cambogia, green tea, acai berry, dandelion, white kidney bean, grape extract and rose water.


Bagaiman Mengenalpasti Produk Legacy Secret Yang Original?


Ramai yang telah mencuba produk daripada Legacy Secret dan memberikan pandangan yang positif..anda mau cuba!!.. macam mana nak tahu  produk Legacy Secret original atau tidak? hah.disebabkan dah terlalu banyak produk sampai orang lain sanggup membuat tiruan ke atas sesuatu produk. Jadi anda perlu berhati-hati ketika membeli produk Legacy Secret  supaya tiada kesan negatif dekat badan kita. Meh nad share bagaiman ingin mengenalpasti Produk Legacy Secret yang Oridginal.

1. Pengesahan Melalui Visual


 

Lihat perkataan “LS”dari sudut serong 15 darjah. A
pabila serongkan ( holo QR ) kepada 15 darjah ... korang akan nampak tulisan 'LS' . Jika ada , bermakna produk yang korang beli itu adalah original .  


2. Pengesahan Melalui Sentuhan






Cetakan timbul yang dapat dirasa menggunakan jari

3. Pengesahan Melalui QR Wechat




   

Imbas kod produk dan info akan diberikan. Install apllication wechat dan add WeChat ID : harummalam. Cara ini lebih mudah dan anda boleh membeli tanpa was-was kerana melalui QR WeChat , anda boleh scan ( holo QR ) daripada produk Legacy Secret ni  dan segala info-info yang berkaitan akan diberi.


PERINGATAN !!! 


1 QR kod hanya boleh di imbas 5 kali sahaja .  Sekiranya melebihi had, anda akan diberikan no telefon syarikat kami untuk pengesahan produk.


Pastikan beli barangan original kerana takut akan kesan sampingan.

Bawah ini untuk mengenalpasti produk Original Harum Malam daripada Legacy Secret


Wechat ID : harummalam






Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Lepas ni kena perati betul2 bila nak membeli... Macam2 tiruan sekarang.. berbahaya pula tu

    ReplyDelete
  2. aina..tau takpe...kalau semua produk buat mcam ni senang..tak teragak-agak nak beli

    ReplyDelete
  3. pasti kan yang original baru bli

    ReplyDelete