hai assalammualaikum

Pakaian Kanak-kanak Rock Star Collection - Nad ni suka tengok baju kanak-kanak..sapa suka tengok jugak angkat kaki!!!..hehee...comel je kan bila tengok baju budak-budak ni. Kalau nampak mesti rasa nak beli..rasa geram je..itu nak beli..ini nak beli..hehe..dasyat ko. Kalau nad ada rezeki dapat anak nanti mesti kami berdua seronok je nak beli pakaian budak-budak ni, lagi-lagi suami jejaka mafia,isteri mrsrockers...ahhahahaa...anak-anak mesti carikan pakaian yang simple, tak panas , selesa dan yang paling penting ROCCKKKK!!!...hahaaa..






Hah dekat sini la tempatnya yang paling bagus nak cari pakaian ROCK STAR untuk kanak-kanak. SARAHH.ALI S & KIDS.. menyediakan pakaian tshirt ROCK STAR untuk kanak-kanak nampak lebih ranggi dan rock. T-shirt ni diperbuat daripada cotton, selesa dan berkualiti. Baju ni sesuai digunakan untuk berjalan atau pergi ke mana sahaja. 






Selain itu, SARAHH.ALI S & KIDS juga menjual jegging dan dress untuk kanak-kanak. Baju kanak-kanak sesuai untuk mereka yang berumur 12 bulan - 7 tahun bergantung pada saiz badan budak tersebut. Harganya pun berpatutan...terbaikkkk nad cakap..hehehe..bagi yang dah ade anak boleh beli baju ni untuk anak, bagi yang belum ade..boleh beli untUk anak saudara, anak kawan atau sepupu..hehehe..




Apa tunggu lagi..jom usya pakaian kanak-kanak Rock Star Collection ni di
email: sarah.hashimali@gmail.com











Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. comelnyaaa.. geram tengok baju budak budak kecil ni...

    ReplyDelete
  2. aina..memang comelll...lagi-lagi rock ni

    ReplyDelete
  3. Akak julia nak beli boleh hehehhehe...suka tgk koleksi rock star ni...nampak macho...haish Qi jaga mak ko nak dandan ko sampai encem lebam2 hahhaha...thanks adik nadia johari review...akak doakan adik cepat dpt baby ye

    ReplyDelete
  4. salam jumaat, jln2 blogwalking smbil follow2 blog yg sya blum follow :)

    http://ssurianahyana.blogspot.com/

    follower ke-635 kat sini ^_^

    ReplyDelete
  5. Kak julia..bolehh..belila...hehe

    Surianah..thanks follow..nanti saya follow balik

    ReplyDelete
  6. uncle suka yg lidah terjelir tu!

    ROLLING STONE!

    ReplyDelete
  7. Uncle..pe tunggu lagi..pergi belii

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum..nad :)

    mana tau nnti nad dpt baby..boleh la pakai baju2 ni kan..hehe

    ReplyDelete
  9. Lisa Nurulain, belikan untuk anak kawan dan anak buah pun boleh ;)

    ReplyDelete