hai assalammualaikum

Ephyra Skin Bar Memberi Kesan Yang Menakjubkan - Ephyra!!..Ephyra!!..Ephyra!!..asyik ephyra je..elok ke..Halooo kalau tak elok takdenya nad nak heboh-heboh pasal Ephyra ni, Sebab die beri kesan yang positive la nad tetap setia dengan Ephyra...hehee...

Masalah nad sekarang ialah Lingkaran bawah mata yang gelap. Dah macam panda dah mata nad ni, sebabnya setiap malam nad tidur lewat. Bukan sengaja, tapi kadang-kadang temankan suami buat kerja, lagi satu sebab rumah nad berdekatan dengan jalan raya, jadi setiap malam akan terlalu bising dengan bunyi kenderaan..tidur pun jadi tak lena. Kadang lepas subuh baru dapat tidur. Macam mana mata tak jadi panda.

Selain itu, masalah kulit berjerawat. Memang masalah ni, nad hadapi sejak dari sem 1 masuk Universiti, lagi.. Cuba bayangkan selama bertahun muka nad terpaksa berdepan dengan orang dengan muka yang problem ni sehinggal meninggalkan bekas. Bekas jerawat yang masih ada membuatkan nad tak yakin nak keluar jumpa orang. Kadang-kadang perlu keluar jugak, yela keje blogger, pergi event sana sini. Jadi jalan penyelesaiannya kene mekap tebal-tebal..Dah kalau mekap tebal, mesti lama-lama muka berminyak..sebab muka berminyakla jerawat tumbuh balik. Dah macam-macam produk pencuci muka nad guna, berkesan pada mulanya tapi tak lama.

 Mukalah tempat yang paling penting dalam hidup kita, sebab orang menatap wajah kita kan. Ephyra macam paham-paham je masalah nad kan. Love it Ephyra...


Ephyra seperti memahami masalah diriku..hehee..kini Ephyra mengeluarkan satu produk baru tau..ape dia..ahak... Seperti yang korang tahu, Ephyra mengeluarkan minuman suplemen kesihatan yang memberikan kebaikan  dalaman dan luaran untuk kecantikan badan kita supaya sentiasa sihat, cantik dan bertenaga, tapi sekarang Ephyra sudah menambah produk terbaru mereka iaitu Ephyra Skin Bar. Ephyra Skin Bar ni produk berbentuk sabun khas untuk muka dan badan.

Ephyra Skin Bar berfungsi dengan begitu pantas bahawa hanya dalam satu malam, anda akan mula melihat, kulit lebih lembut, kedutan berkurangan, jerawat mengecut dan kulit yang lebih cerah. Hasilnya akan lebih terserlah jika penggunaan berterusan yang konsisten. Macam mana nad tak teruja kan bila dapat cuba sabun muka keluaran terbaru Oceanlife ni..huhuhuhu..

Maklumat sedikit tentang Ephyra Skin Bar ni..:
- Menggebu dan mencerahkan kulit
- Menghaluskan kulit dan menghilangkan jeragat
- Menghilangkan parut dan kedutan
- Membantu menghilangkan bintik- bintik hitam
- Melembapkan kulit dan menaikkan seri wajah

EPHYRA SKIN BAR mengandungi :
  • Bearberry Alpha Arbutin A Extract paling berkesan, cepat dan selamat untuk mencerahkan kulit. Bersama-sama dengan Glutathione ia membantu menjadikan tona kulit lebih sekata dan bersih dari bintik-bintik hitam
  • Glutathione. Kaya antioksida yang melindungi protein enzim dan mencegah kerosakan kulit yang boleh menyebabkan kedutan dan parut. Glutathione boleh melambatkan proses penuaan dan memperbaiki keadaan kulit. Ia mengawal kesan-kesan bahaya radikal bebas dan mengelakkan pembentukan parut tebal.
  • Kolagen. Menyokong ketahanan fizikal dan keanjalan kulit dan menggantikan sel-sel kulit dengan lebih cepat untuk menjadikannya lebih tegang dan anjal.
Nak tau lebih lanjut boleh baca dekat SINI 


Nad guna 3 kali sehari..sebab nak kesan yang berkesan dan cepat..Nad guna waktu pagi, malam dan sebelum tidur. Cara nak guna sabun Ephyra ;
- Basuh muka
- Basahkan sabun Ephyra dengan sedikit air.
- Gosok Sabun Ephyra di telapak tapak tangan sampai keluar buih. Nad suka sabun Ephyra sebab buihnya banyak..lagi banyak lagi bagus untuk muka.
- Gosok dekat muka selama 5 minit, kasi bersih seluruh muka. Sapu lembut je. Takyah ganas-ganas..
- Lepas tu bilas dengan air.
- Kalau waktu malam, sabun ni nad buat mask..biarkan sekejap dalam 30 minit..pastu baru basuh..;)
- Bau sabun ni sangat wangi..

Perubahan Nad alami dengan menggunakan Ephyra Skin Bar


Selepas sebulan nad guna, kesannya sangat menakjubkan. Apa yang nad tengok, perubahan yang ketara bila menggunakan Ephyra Skin Bar ni. Nad dapati kulit bawah mata nad dah semakin kurang gelap, malah ia memutihkan muka nad..hahaa..kita nak hilangkan mata panda tapi dapat lebih dari tu..memang best la...Kalau perasan dekat gambar, lingkaran bawah mata nad dah takde macam sebelum tu..mata nampak lebih cergas je..dah hilang dah mata panda..hehee


Nampak tak bekas jerawat pun dah makin hilang walaupun tak 100%..yang penting bekas hitam-hitam dah tak nampak. Lagi satu sekarang nad keluar tak pakai makeup tebal-tebal. Kadang just tempek bedak compact je..anyonyonyo..Sabun ni sebenarnya bukan sahaja untuk muka, malah untuk badan juga..wahh best kan..Nad ade cuba pakai letak bawah lengan ketiak ni..hehehe..memang best..Kesan boleh dilihat seawal seminggu iaitu 7 hari..dah la wangi..

Kesan ni hilang bukan sekelip mata sahaja, tapi ambil masa sahaja..Jadi penggunaan Ephyra Skin Bar memberi kesan yang menakjubkan kepada wajah anda.

Sabun seberat 50g ni mampu bertahan selama sebulan..Tapi nad terpaksa potong sebab sayang, nanati cepat habis..hehe.. Berapa harga Ephyra Skin Bar ni? Sudah tentu mampu dimiliki oleh semua hanya RM40 sekotak
 
Nak tau lebih lanjut..boleh layari:
Official Facebook : https://www.facebook.com/oceanlife2u
Official Instagram : @ephyra2u
Hotline : 019 3999 238 / 03 41417889 (office hours only)



Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com ini dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh Oceanlife Marketing Sdn Bhd. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.

** Ejen/dealer Ephyra lain dilarang membuat promosi di ruangan komen entri review peserta giveaway ini. Harap maklum.
SHARE 19 comments

Add your comment

  1. Tahniah nad.memg Ephyra trbaik kan

    ReplyDelete
  2. la sian kak nad mcm mn la blh naik banyak mcm tu .. liz ingt lagi jmp kak nad bfore kawin kt shell gombak takda pn jerawat .. tp bgslah dah nk pulih semula.. minum jus bnyk juga tau, mmperceptkan pemulihan cell kulit

    ReplyDelete
  3. ramai yang kata ephyra ni memang bagus...good luck untuk GA :)

    ReplyDelete
  4. fuyyo.. tu selimut tudung ker? Hehehe

    ReplyDelete
  5. gudluck..sy pn ad review

    http://cammylia.blogspot.com/2015/01/review-ephyra-skin-bar.html

    ReplyDelete
  6. memang ketara perbezaannya..harap ianya memberi manfaat kepada mereka yang memerlukan..

    p/s:Tambahkan ilmu untuk minda dengan membaca blog Buku Online

    ReplyDelete
  7. ketara betul hilang jerawat tu . rasa2 mcma nak try jugak . good luck kak nad :)

    ReplyDelete
  8. wah,..wahh.. makin lawo la kak nad.. shad pun suka guna produk yang natural ingredient jugak.. tapi kadang2 tergoda jugak,terbeli benda yang indah khabar dr rupa.. hehe :D oppss.. tapi ephyra awesome.. :D

    ReplyDelete
  9. tahniah..memang nampak perubahannya..
    good luck ye

    ReplyDelete
  10. Hi hi hi☺!! Goodluck hehe. Menjadi kan Ephyra?
    Alhamdulillah kan hiks.
    Qila pun singgah dari GA sama jugak weeee! GOODLUCK to both of us~

    ReplyDelete
  11. Salam... Terima kasih sudi hantar entri review ini sebelum 11.59 malam 14 Januari 2015 di

    http://www.mialiana.com/2014/12/giveaway-ephyra-skin-bar-review-ephyra.html.

    Keputusan akan diumumkan pada 20 Januari 2015.

    Gud luck (^_^)

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum nad...semakin berseri n gud luck...;)

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum nad...semakin berseri n gud luck...;)

    ReplyDelete
  14. makin berseri2 laaa...gud luck

    http://www.bakul2011.com/2015/01/testimoni-ephyra-cabaran-30-hari.html

    ReplyDelete
  15. WAHHHHHHHHH !!!

    makin cantik lah lepas nie,

    http://www.azneyshamsuddin.com/2015/01/official-facebook-httpswww.html

    ReplyDelete
  16. dh ilang dah mata panda...
    jerawat pun hilang.
    mmg hebat effect ephyra skin bar nie.
    lepas ni boleh jadi duta pulak :p

    ReplyDelete

  17. Salam... Tahniah ya....

    http://www.mialiana.com/2015/01/pengumuman-pemenang-giveaway-ephyra.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  18. terimakasih atas informasinya gan, saya mencari informasi tetang jerawat yang selalu mengganggu penampilan wajah.
    .

    ReplyDelete

© Ceritera Si Gadis Biru · THEME BY WATDESIGNEXPRESS