hai assalammualaikum

Kalau Lah Betul!! - Alhamdulillah..syukur..menang duit sebanyak ni..hahahahha..Kalaulah betul, dah lama aku kaya..memang seronok aku dapat duit sebanyak ni..makcik kayo..mackik kayo..semua orang aku belanja..tapi masalahanya ni semua TIPU!!!.. Sekarang ni spam berada di mana-mana. Dekat email berlambak lahai spam dengan dari luar negara la..kene tekan linktu ..link ni la..Dapat hadiah la..kalau korang pandai korang takkan tertipu dengan muslihat diaorang ni..kalau korang jenis terdesak memang mudah kene tipu


Berani diaorang guna nama company..ingat senang-senang ke diaorang nak bagi duit sebanyak ni..memang tak la..duit korang yang lesap nanti..haishh..idea orang sekarang macam-macam..semua nak mudah..

Boleh pulak guna duit luar negara..hahaha..lawakla diaorang ni..adehh..udah-udahla buat kerja sebegini..ermmm malas nak tengok..last-last padam je emel macam ni..k bai..huhuhu...
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Banyak sgt dah kaedah camni utk cari makan. Kita je jgn mudah terpedaya, kan

    ReplyDelete
  2. kayo..! aku kayo..hahaha
    gilalah..kononnya kta bertuah..huhu..memandai2 ja diaorang..

    hrtu dapat dr nestle..tp bawah nya ada alamat dr taiwan..scam china tu..

    ReplyDelete
  3. pernah jugak dapat dari nestle. macam betul2 lak sbb dr email kan. hehe. tp jgn mudah percaya :D

    ReplyDelete
  4. HATI-HATI DALAM SEGALANYA...
    http://jmbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. cik nor slalu dapat tp ignore jer..:)

    ReplyDelete
  6. Banyak dapat camni..kadang xbaca pon...terus delete...takut terpengaruh

    ReplyDelete
  7. sebab tu benda2 gini kita kena sebarkan supaya ada yang tak tertipu..

    ReplyDelete
  8. Bahaya betullah mcm ni.. mmg kena berhati2lah skrng. Bnyk sgt penipuan mcm ni kan. Thanks sharing Nad..

    ReplyDelete
  9. Kalau lissa dapat benda macam nii. delete teruss. tak kuasa baca smpai habis sebab tau benda nii penipuan semata-mata.. haha

    ReplyDelete
  10. mana ada org nak bagi duit free . mmg sah menipu . mrk nak tau no acc kita jer utk songlap duit ...

    ReplyDelete
  11. Tak tahu org macam mana yg boleh kene tipu dgn scam macam tu hahahaa.. :P

    ReplyDelete