hai assalammualaikum

Belanja Mr Mafia Di Delifrance - Haritu nad dapat voucher dekat Delifrance, jadi gunalah voucher ni untuk belaja Mr Mafia sempena hari lahir die tu..dah penat buat surprised hari lahir, esoknya nad belanja die dekat Delifrance..Sebab haritu die tak ikut, jadi kali ni bagi dia rasa..Delifrance ada banyak cawangan..kalau nak tau dekat mana boleh baca dekat SINI..nad pergi Delifrance dekat Ampang Point sebab dekat dengan rumah..
Sampai je sana, dia pun suruh nad order..tak kisah order mana, sebab nad yang belanja kan..haha..nad suruh pilih tak mau pilih..nasib baik dekat Delifrance ade pelbagai menu yang sedap dan lazat. Ada macam-macam menu, meatball ada, lamb ada, ikan ada, roti ada, ada juga menu yang disertakan dengan nasi..Disebabkan voucher hanya ada RM30 jadi pilih menu yang agak-agak harga sikit la..hahaa..

credit pic kerex studio
 Meatball Pasta

https://www.facebook.com/kerex.photography
credit pic kerex studio
Provencal Lamb Shoulder

Untuk mr mafia, disebbakan die suka lamb..jadi nad order Provencal Lamb Shoulder dan nad pulak meatball pasta..disebabkan harga terlebih daripada RM30, jadi bayar jele yang lebih-lebih tu..takdela banyak sangat leihnya..hhahha

https://www.facebook.com/kerex.photography
credit pic kerex studio

Selfie-selfie dulu..hahaa


https://www.facebook.com/kerex.photography
credit pic kerex studio

https://www.facebook.com/kerex.photography
credit pic kerex studio

Gambar kite je yang lebih kan..haha..mr mafia takmau masuk dalam gambar dah..private katanya..kihkihkih...poyoo..hhaaha..


Hah ni untuk pengomen bulan february..siapa yang akan dapat..ditaja oleh Delifrance..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. hari special baik jangan makan nasik..kan??walaupun kat situ ada nasik..hehehe..hari tu baca entry Nad kata kat taiping ada..kan??akak nak pi la nanti..nak try pasta dia tu..pasta tu macam sedap je..

    ReplyDelete
  2. sedap semuanya tu . klu dapat voucher , lagi lah teruja ...

    ReplyDelete
  3. Wahh..macam sedap jer..boleh la terjah nanti :)

    ReplyDelete