hai assalammualaikum

Lamb Chop Khas Untuk Birthday Si Dia - Sepatutnya masa birthday die, nad buat lamb chop sekali.sebab lamb chop ni kegemaran dia. Sebab kalau makan chop-chop ni, die mesti order Lamb hop..tapi terlupa pulak nak beli lamb chop frozen ni..hahaha..jadi nad gantilah dengan beli lasagna dekat secret recipe..tu pun salah satu makanan kegemaran dia..Lepas tu nad tetap beli Lamb Chop..yela kot-kot sesaja hari cuti nak makan simple je..dah boleh buat dekat rumah..

Lamb Chop Frozen ni nak beli dekat seorang budak perempuan yang nad kenal dekat instagram. nama dia Una..Comel je budaknya..haha..dari situ tetiba kitaorang dah rapat..sebab die yang tegur..borak punya borak tup-tup dia de cakap die buat kek, buat Lamb Chop frozen..wahh nad pun excited la..sebab memang plan nak cari lamb chop frozen. Kalau beli dekat luar, satu je dah RM10 kot..



Jadi nad beli dengan Una lamb chop ni..ade 9 slices..dia dah siap perap dan dah sediakan kuah untuk lamb chop ni..senang kan..harganya semua RM40..okla..berbaloi..masuk petia ais, insyallah boleh tahan.


Esoknya nad baru masak Lamb Chop ni untuk birthday boy..nad masak guna Periuk Goreng ajaib ni..hehee..senang dan mudah.

Dah siap Lamb Chop untuk mr mafia..sampai licin dia makan..hehee..alhamdulillah...

Kalau korang nak order korang boleh order dengan una di no 01123211021
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Wah.. siap ngm sos ni yang best. Dia pos ke camne ni?

    ReplyDelete
  2. Wahh best.. Happy birthday buat mr Mafia. Semoga sentiasa sihat dan diberkati kehidupan sekeluarga.. aamiin. Salam ceria selalu.. :)

    ReplyDelete
  3. maknanya bhn perapnya sedap ...

    ReplyDelete
  4. terliur pulak..
    tgh lapar ni..

    ReplyDelete