hai assalammualaikum


Aku Yang Dulu Bukan Yang Sekarang - Tajuk je tajuk Tegar tapi isinya bukan macam tegar ye..hahaha..Nampak tak kelainan dalam gambar ni..baju songket yang sama tapi ada perbezaan di situ..hheehhe..Tang tudung beg tu memang la lain..tapi tang perut..kalau dulu kuruihh je..sekarang dah memboyot ke depan..fuh.."baru kau tau rasanya nadia macam mana mengandung"..ke hulur ke hilir berdua..nak jalan pun dah macam kura-kura lambatnya..terpaksa la mr mafia pimpin..siapa lagi nak pimpin kalau bukan suami..ye idakk..

Kalau dulu memang la kuat makan jugak, tak dinafikan..cubalah tanya kawan-kawanku..tapi takde makan sekuat sekarang..sekarang nak tambah makanan je..mulanya makan nasi, pastu nanti nak kek pulak..pastu nanti nak buah pulak..pastu nanti makan aiskrim pulak..nampak tu..tu semua untuk baby dalam kandungan..maknya tetap maintain..hahaha..tak membulat pun..anak dalam kandungan yang membulat kot..hahahhaa...sebab tengok cermin pipi still sama, kaki still sama, tangan tetap kuruih jugak..jadi anak yang makan semua..hahaha..

Sekarang masuk enam bulan..kejap lagi nak masuk 7 bulan..cepat betul ye..semoga anak mommy sihat dalam kandungan dan keluar dengan baik ye..dia pun dah menendang sana sini..nak tidur pun dah susah..tolong doakan kami berdua baik-baik je..terima kasih..(sambil update sambil makan aiskrim..kihkihkih)
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. kira perut kecik la ni still blh pakai baju lama..hehe.. sm2 lah kita jaga kandungan.hehe..sy bru masuk 8bulan

    ReplyDelete
  2. Bestnya preggy tp badan tetap maintain je..semoga sihat dan dipermudahkan urusan bersalin nti

    ReplyDelete
  3. jaga diri nad.
    ee..tak lama dah..

    ReplyDelete
  4. memboyot sebab preggy takpe... nanti dia keluar.. huhuhu

    ReplyDelete
  5. Untung ler badan.. Lepas bersalin sure slim melim.
    Heheh best nya.. All the best untuk bulan ke 7

    ReplyDelete