hai assalammualaikum

Bila Kau Kawin!!! - dah dua orang kawan instagram dan facebook nad komen cakap macam ni..hahaha..tu pun gambar berbaju pink (baju ibu mengandung) yang nad post..alahaii kawanku..dah setahun lebih nad kawin..ni pun tengah tunggu masa untuk jadi mommy..Mula-mula nad terfikir..oo mayb dah lama tak stalker nad, tak keluar dekat timeline dia kot..sekarang baru keluar timeline..tu terkeluar ayat "bila kau kawin"..haahha..

Tapi bila nad pikir balik, nad jugak yang salah kot, sebab nad jarang post gambar berdua dengan husband..gambar kawin pun tak pernah post..hahaa..cuma sikit-sikit je..ade pun dekat blog..tapi tu pun gambar nikah..hahaha..bukan nad taknak post, tapi husband memang tak suka gambar dia dipostkan sangat..jadi ikutla rentak dia..tu yang posing sorang-sorang...kadang-kadang jahat jugak, post gambar dia..hehhehe..biasalah perempuan, kalau tak post nak kenalkan suami dekat public tak sah..bukan sebab nak menunjuk, nak bagitau ni laki den yang tak hensem..kot-kot ada yang terpikat..ahhahaa..

MISZROCKERS

MR MAFIA

Ni ha gambar kawin nad..maafler haritu pun tak buat entry sebabnya gambar lambat siap..tu pasai tak update pasal bab kawin ni..ni kita bagi sikit jela gambar kawin..hahaha..Sekurang-kurangnya dah tau nad dah kawin..kihkihkih...


Tanggal 12 April 2014, tarikh nad sah menjadi isteri orang. Sepatutnya ada dekat masjid pukul 10 pagi, sebab ada orang lain yang akan kawin jugak, tapi mak anadam nad datang lewat, jadi paham-paham jela makeup amik masa berapa lama. Jadi nad pun lambat datang..hahaha..pihak laki dah lama datang..itupun nad yang pesan kat dia jangan lewat..huishh on time pihak sana datang..pihak perempuan yang lambat..


sampai sana pengantin lagi sorang dah sampai, jadi tok kadi bagi yang sampai dulu nikah..maknanya nad kene tunggu bagi pengantin sorang lagi nikah..takpela tokkadi, bagi jele pengantin tu, sebab nad tengah neves..hahaha...mula-mula dengar ceramah, relaks je..takde ape-ape, time turn nak akad nikah tu tiba-tiba debor. Bolehkah mr mafia lafaz ni, takut dia lafaz banyak kali..hahaa..almaklumla pertama kali nikah..ayoyoyo..


alhamdulillah sekali lafaz, dah sah jadi isteri orang..kihkih..nangis lakunun-kunun...okla layan gambar sat erk..

ini dua orang hah sudah kamcing..banyak gosip ni dua orang..ayah ku yang hensem..hahaha..


Sedikit gambar..kang masuk semua jenuh nak scroll..hahaa...sikit-sikit jela erk..hehe..mengimbau kembali saat den nikah..ayoyoyo..tengok balik rasa macam baru je semalam nikah..(ok poyo sangat)..hahahaa...nanti citer sanding pulak..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Hehe seronok eh throwback hihi. Moga dipermudahkan urusan nak bersalin nanti kak Nadia <3

    ReplyDelete
  2. Cantik sungguh akk... badan preggy pun still nampak cam budak2 sekolah lagi.. ohhh jeles... T_T

    ReplyDelete
  3. Cantiknya adik akak...tahniah dah nak.jadi mommy dah..lepas nie..coming soon entri baby...

    ReplyDelete