hai assalammualaikum

Dua Kad Raya Yang Ditunggu Dah Sampai - Still lagi mood raya kan..hhehhee..masih lagi ada orang nak buat open house ok. Macam tu jugak dengan kad raya..ada lagi yang masih dapat kad rya..sebab masa sebelum raya , posmen tak hantar..jadi beberapa hari ni posmen baru dapat hantar kad raya ni ha..hah ni la dua kad raya yang nad tunggu..sebab cuma dua orang ni je yang tinggal..hehhee..cuma dua orang ni je yang mintak alamat aritu. Setengah kad raya haritu dah dapat..boleh klik SINI..kalau nak tau dari siapa..pastu dua kad ni pulak..

Tunggu punya tunggu kad dari dua orang ni..ingatkan tak dapat..nasib baik dapat...nak tau dari siapaa..hah seorang ladies seorang jejaka..hehehe..ok..ni la empunya kad raya tu..



Terima kasih awok berdua..walaupun lambat nasib baik dapat..



Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Sama-sama kak nad. alhamdulillah dah sampai pun.

    ReplyDelete
  2. bestnye dpt kad raya..
    skrg nk dpt sekeping pon ssh.. uwaaa

    ReplyDelete
  3. raya belum habis..dapat lewat pun tak jadi masalah..heheh

    ReplyDelete
  4. wah seronoknya dapat kad raya :-)

    ReplyDelete
  5. Bestnya dapat kad raya, nanti boleh la simpan buat kenangan hihi

    ReplyDelete