Lazada Online Revolution, Lazada, Lazada Sales, Box Of Joy, Lazada Online Revolution sales.

hai assalammualaikum


Lazada Online Revolution 2016 (#LZDMYRevolution )  - Harini dapat satu parcel besar punya. Punya teruja, apa barangnya ye?? Sekali buka,tu dia.. tengok kotak dia dah lawa , buka kotak, kemas je dia susun barang dalam tu. Kita pun belek la satu-satu apa yang ada dalam tu. Macam-macam jenis barang daripada pelbagai jenama ada. Jenama bukan yang biasa tapi jenama-jenama yang hebat tau tak..Teruja sangat bila dapat. Nak tau apa barang dalam Parcel Of Joy ni?? Hah baca sampai bawah ok.

Lazada Online Revolutio: Box Of Joy


Box of Joy hadiah daripada Lazada sempena berlangsungnya Lazada Online Revolution bermula harini iaitu 11 November dari pagi tadi. Siapa tak kenal Lazada, shoping online yang terkemuka. Lazada sekarang tengah ada sales yang giler-giler ok!! Siapa tak suka shoping online, lagi-lagi kalau ada nampak harga barang tu murah. Pelbagai produk yang menarik di sediakan oleh pihak lazada dengan harga yang pasti membuatkan korang teruja. Rebut jangan tak rebut korang semua. Tadi pun nad dah buka link Lazada, terus berpinar mata nak pilih barang..hahaa.. Jangan risau Lazada Online Revolution sehinga 12 December 2016. Semuanya dihujung jari. Tak perlu nak berpusu-pusu pergi shoping mall, bila time sales, dengan ramai orang..huhu


Ada waktu-waktu tertentu jualan ni. Jadi korang savela date mana tempat yang korang suka.  Lagi senang korang save je gambar ni supaya tak lupa..huhuhu..

Tema untuk Lazada Online Revolutions ialah "Brands for All"  . Lebih 1000 jenama yang menjadi kegemaran rakyat Malaysia dan termasuk lebih 50 000 peniaga tempatan dan luar negara yang mengambil bahagian. Antara jenama yang akan turut menyertai acara “Online Revolution” pada tahun ini termasuklah Drypers, L'Oréal, Nestlé, Samsung dan jenama-jenama lain seperti Prodiet, Microsoft, ZTE, Goon, Bosch, Tesco, Mattel, Sports Direct, dan pelbagai lagi.

 Mengapa Anda Perlu Membeli-belah semasa Lazada Online Revolution?
- Bagi keseluruhan bulan, korang akan dapat pelbagai tawaran eksklusif.
- Korang boleh membeli-belah produk dan barangan dari pelbagai kategori dengan mudah melalui desktop / laptop atau aplikasi mudah alih
- Korang akan berpeluang untuk menikmati tawaran wang penjimatan istimewa dan diskaun yang anda tidak akan dapat dari mana-mana jualan yang lain!

Apa dalam Parcel Of Joy Ni??


Hah ni la dia yang dalam parcel tu. Nampak tak, Macam-macam brand ada. Ada mamypoko, nescafe, olabola nestle , tefal, maggi , fuh.memang buat hati ni gembira.. #lzdmyrevolution .Dekat Lazada ni semua ada,dari kelengkapan rumah, dapur, kecantikan, makanan, korang tinggal klik je mana korang nak beli. Memang lengkap semua. senang dan mudah bila beli online ni. Lagi-lagi bila tengah sales ni. Dari korang berebut dekat luar, berpusu-pusu dengan orang kan.

Ni antara barang nad dapat
Mamy Poko Wipes : http://www.lazada.com.my/mamy-poko/
Maggi Royale White Tom Yam : http://www.lazada.com.my/maggi/
Loreal Hair Treatment : http://www.lazada.com.my/l-oreal-paris/
Nestle Milk : http://www.lazada.com.my/nestle/
Nescafee White Coffee Pandan : http://www.lazada.com.my/nescafe/
Sandisk Dual Drive : http://www.lazada.com.my/sandisk/
Lactokid : http://www.lazada.com.my/lactokid/
Tefal Manual Chopper : http://www.lazada.com.my/tefal-official-store/
Ola Bola Bag Milo : http://www.lazada.com.my/milo/
Voucher Shopping Lazada : http://www.lazada.com.my/online-revolution-vouchers/


Cantik kan beg Ola bola tu, korang boleh dapatkan dekat SINI untuk pembelian milo bundle. Beg ni boleh bawak balik kampung..


Yang ni untuk anakku Fariza. hah!!, lepas buka je terus dia nak sambar..Sabar nak ye..sabar.. Nak dapatkan produk Nestle boleh ke SINI. Nescafe tu minum masa hujan, waktu pagi tekak segar je..

Mamypoko, buat lap untuk Fariza. Memang best guna jenama mamypoko. Lembut je.


Maggi Royale Thai white ni, sedap sangat di makan waktu malam..hehee. Tengah-tengah lapar, nasib ada maggi. Rasanya masam-masam manis gitu..nyum,nyum.. Memang terangkat bila minum sekali dengan Nescafe White Coffee perisa pandan tu..aummm..


Yang biru tu pertama kali nad tengok..hahaa. Speaker kau..fuh, nak cuba ni. Pendrive sibuk pulak suami kita nak..hahaa. Nak gajet, boleh pergi ke SINI.


Kalau bab kecantikan mestilah nak sangat kan..hehe..boleh pergi ke SINI. L'Oreal Professionnel Mythic Oil dapat melembap dan menyuburkan rambut. Dirumuskan dengan gabungan mewah alpukat dan anggur minyak serta Vitamin A, B1, B2, D & minyak Omega 3 agar dapat melembapkan rambut, anggun dan berkilat. Mythic Oil Nourishing Oil sesuai untuk semua jenis rambut. saiz 125ml

Manfaat Utama:
- melembapkan dan menyuburkan rambut.
- perlindungan haba.
- mengurangkan masa pengeringan.
- rambut nampak bersinar


Yang ni paling best weii..Tefal manual chopper ni. Nad kan surirumah, selalu masak. Mudah bila ada benda ni. Wah, terus rasa nak chop-chop je..hahaha.. Rezeki bila dapat tefal ni, dahla warna hijau, memang sesuai letak dapur sebab dapur semua barang warna hijau..syukur sangat. Boleh tengok dekat SINI.

http://www.lazada.com.my/online-revolution

Hah korang apa lagi. Sila-silalah tekan link http://lazada.com.my/online-revolution ni atau klik je banner tu. Lazada buat setahun sekali je weii..Lazada Online Revolution ni dari 11 November sehingga 12.December 2016. Selamat bershoping korang. Tadi nad pun dah tershoping..hahaha.
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Akak pun dah 2x terbeli ni terusss tutup.. mmg habis kerja nak beliiii jerrrr

    ReplyDelete
  2. Nice sharing... Pada saya pula yg biasa membeli nih.. takdelah murah mana sebenarnya...

    ReplyDelete
  3. Semuanya murah-murah, rasa nak beli semua je ;)

    ReplyDelete
  4. banyak juga tu dpt alhmdulillah rezeki

    ReplyDelete
  5. memang banyak gila sale kat lazada..kena tengok kejap je..nanti semua bnda nak beli..hahah

    ReplyDelete
  6. meriahnya kak nad.. memang joyful lah kalau dapat hadiah cenggituu.. hehehe :D

    ReplyDelete