hai assalammualaikum

Banjir Di Sekitar Jalan Meru, Setia Alam Dan Klang Sentral

Petang semalam memang hujan lebat betul dekat Meru. Kilat berdentum kuat. Nad masih berkampung dekat kampung. Petang tu adik ipar balik kerja, cakap " fuh meru jem giler sebab banjir "..Masa tu baru tau Meru banjir. Dapatlah gambar whastup tunjuk gambar banjir tu.

Memang teruk banjir kali ni. Rasanya sebelum ni pernah banjir juga, tapi takde pulak sampai ke jalan nak ke Setia Alam dengan Klang Sentral. Ke nad yang jarang balik tak tau banjir teruk macam ni..huhuhu..tapi rasanya tak juga..ermmm..

Tengok gambar yang dihantar, banjir memang dalam. Sampai ada kereta yang tenggelam. Laluan ni la yang nad selalu guna ulang alik ke Kuala Lumpur dan Meru. Jalan ni la yang nak ke Setia City Mall dan stesen bas Klang Sentral.

Suasana Banjir Di Meru

Meh nad tunjukkan suasana banjir kilat di Meru Klang.




Dikatakan dah surut. Tapi tadi ada kawan post, masih banjir lagi..macam tu la kalau dah banyak sangat pembinaan. Saluran air pun dah tak tau dekat mana.
SHARE 6 comments

Add your comment

  1. moga banjir kali ni bukannya dari kemurkaan Allah.
    Blogwalking kejap kat sini. Jemput join segmen saya. Ada hadiah misteri utk dimenangi.
    http://huseinrider.blogspot.my/2016/12/segmen-pray-4-aleppo-by-husein-rider.html

    ReplyDelete
  2. Area sini memang selalu banjir, Azwar walaupun duduk area klang, nasib baik tak kena..

    ReplyDelete
  3. Hello, Adakah anda memerlukan pinjaman dari syarikat yang paling dipercayai dan boleh dipercayai
    di dunia? jika ya maka hubungi kami sekarang untuk kami menawarkan pinjaman kepada semua
    kategori pencari sama ada syarikat atau untuk kegunaan kakitangan. kami menawarkan
    pinjaman pada kadar faedah 3%, Hubungi kami melalui e-mel:
    mrwilliam751@gmail.com

    (1) Nama Penuh
    (2) Alamat Penuh
    (3) Negara
    (4) Umur
    (5) Pekerjaan
    (6) Beritahu nombor telefon
    (7) Seks:
    (8) Jumlah Pinjaman yang diperlukan:
    (9) Tempoh Pinjaman

    Email kami di: mrwilliam751@gmail.com

    ReplyDelete


  4. Do you need an urgent loan we offer worldwide loan to who in need of loan the business opportunity you having being looking for is here again. email us now at: mohanmendcompany01@gmail.com
    LOAN APPLICATION FORM
    1) Full Name:
    2) Gender:
    3) Loan Amount Needed:.
    4) Loan Duration:
    5) Country:
    6) Home Address:
    7) Mobile Number:
    8)Monthly Income:
    9)Occupation:
    )Which did you here about us.

    Best Regards.

    ReplyDelete
  5. WE OFFER LOAN FINANCIAL ASSISTANCE FOR EVERYONE APPLY NOW
    Do you need a Loan?
    Are you looking for Finance?
    Are you looking for a Loan to enlarge your business?
    I think you have come to the right place.
    We offer Loans at low interest rate.
    Interested people should please contact us on
    For immediate response to your application, Kindly
    reply to this emails below only.
    Whats app +918256953815
    firstfinance000@gmail.com
    Please, do provide us with the Following information if interested.

    1) Full Name:………
    2) Gender:………
    3) Loan Amount Needed:………
    4) Loan Duration:………
    5) Country:………
    6) Home Address:………
    7) Mobile Number:………
    8)Monthly Income:…………………
    9)Occupation:………………………
    )Which site did you here about us…………………

    Thanks and Best Regards.
    firstfinance000@gmail.com
    +918256953815

    ReplyDelete
  6. WE OFFER LOAN FINANCIAL ASSISTANCE FOR EVERYONE APPLY NOW
    Do you need a Loan?
    Are you looking for Finance?
    Are you looking for a Loan to enlarge your business?
    I think you have come to the right place.
    We offer Loans at low interest rate.
    Interested people should please contact us on
    For immediate response to your application, Kindly
    reply to this emails below only.
    Whats app +918256953815
    firstfinance000@gmail.com
    Please, do provide us with the Following information if interested.

    1) Full Name:………
    2) Gender:………
    3) Loan Amount Needed:………
    4) Loan Duration:………
    5) Country:………
    6) Home Address:………
    7) Mobile Number:………
    8)Monthly Income:…………………
    9)Occupation:………………………
    )Which site did you here about us…………………

    Thanks and Best Regards.
    firstfinance000@gmail.com
    +918256953815

    ReplyDelete

© Ceritera Si Gadis Biru · THEME BY WATDESIGNEXPRESS