hai assalammualaikum

Maacara Norafurla Mega Volume


Mascara Norafurla Melentikkan Dan Melebatkan Bulu Mata

Mascara Norafurla Idaman Kalbu - Sejak kebelakangan ni, timeline lalu dengan Mascara Norafurla ni. Memang selalu cari mascara yang boleh melentikkan dan melebatkan bulu mata dengan cepat ni. Maksudnya, nad suka kalau pakai mascara nampak bulu mata kita tu, tak perlu pakai bulu mata palsu yang berat dan menyakitkan tu..hahaa. Yela, dengan bulu mata palsu, kena gam la, lepas tu kena cabut , sakit oii.

Mascara Norafurla melentikkan, melebatkan dan memanjangkan bulu mata

Lagipun, nad bukan bukan selalu nak pakai bulu mata palsu tu. Memang tak pernah beli pun sebab macam membazir je, dah pakai lepas tu buang. Lebih baik cari Mascara yang boleh lentikkan dan lebatkan bulu mata terus, lepas tu mudah dicuci. Sebelum ni asyik tengok kawan yang pakai, ni, nad dah tergoda pulak dengan mascara Norafurla yang ternyata berkesan dalam beberapa saat. Bulu mata melentiks, kalah Che Ta tau..hahaha.

Skinny brush

Jumbo brush

Bestnya Mascara Norafurla ni ada dua brush. Satu jumbo brush dan satu lagiset skinny brush. Skinny brush untuk memanjangkan bulu mata manakala jumbo brush pula untuk melentik dan melebatkan bulu mata. Masa nad apply 3 kali dah nampak start bulu mata nad memang panjang la. Melentik lagi tau. Best giler..Tetapi pastikan cara penggunaan yang betul jika ingin mendapatkan effect yang kebabommmm.

Mascara ni mengandungi castar oil bagi memelihara dan menggalakkan pertumbuhan bulu mata. Jangan terkejut tiba-tiba bulu mata korang bertambah, lagi-lagi yang bulu mata halus tu..hehe.

Perbezaan sebelum dan selepas

Bila pakai Mascara Norafurla ni terus rasa confident di bahagian mata, duk kenyit-kenyit mata je..hahaha. Bila pakai pun tak rasa comot , dan bestnya mascara ni mudah dicuci. Basuh je bulu mata tu dengan air, gentil-gentil dia pelan-pelan. Tanggal la nanti. dan tiada mata panda, maksudnya takda kesan hitam bila nak cuci. Yela kadang ada sesetengah mascara, habis mata hitam masa dibasuh. Tak suka nad mascara macam tu. Tak pun, kalau kena hujan ke, atau yang suka menangis, tiba-tiba hitam mata..hahaha. Tapi mascara Norafurla ni ok je. Sebab dia waterproof.

Best sangat Mascara Norafurla ni..

Ni kelebihan Mascara Norafurla:
- Fiber mascara in 1 stick. Dapat memanjang,melebat dan melentikkan bulu mata denagn sekali sapuan.
- Mempunyai dual brush micrifiber skinny dan jumbo. Skinny brush untuk memanjangkan bulu mata manakala jumbo brush untuk melebat dan melentikkan bulu mata
- Mengandungi castor oil untuk memelihara dan menggalakann pertumbuhan bulu mata.
- Mudah dicuci, hanya menggunakan air tak perlu makeup remover.
- Wudu' friendly
- Waterproof
- Tidak menghitamkan bawah mata ketika cuci
- Tidak menanggalkan bulu mata original ketika cuci




Untuk perempuan yang suka solek simple tu, bolehla pakai Mascara Norafurla ni, sebab bila nampak bulu mata kita lentik tu, macam nampak wow sangat solekan kita. Yela dari mata turun ke hati gituu..hahaa. Bila orang tengok mata kita, mesti diaorang cakap, " wowww bulu mata dia, cantiknya, lentiknya "..hah!!..suka kan. Boleh tengok video nad ni apply Mascara Norafurla.

Dapat Freegift

Hah!!, Mascara Norafurla ni tengah ada sale tau. Harga sebenar RM89, promo RM 59, diskaun RM30 kaww!!..memang murah. Jadi boleh grab secepat mungkin. Lagi satu, setiap pembelian akan dapat freegift. Macam nad, dapat sponge lembut warna hijau tu. Best betul. Promo ni akan tamat bila-bila masa sahaja.

Korang boleh dapatkan Mascara Norafurla ni di
Website: https://seqyleptosnorafurla.blogspot.my
FB - https://m.facebook.com/AnnaSyazza
IG - @beautee.my
WA - http://maskaraNorafurla.wasap.my

Grab cepat, harga murah, ada FREE GIFT lagi. Jangan lepaskan peluang ini untuk dapatkan bulu mata lentik seperti Che Ta tau. Penggunaan pun tahan lama tau..

Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

40 comments so far,Add yours

  1. Mascara viral ni ramai sungguh kawan2 sis pakai tau...eh nak terjebak sama la mcm dh lama x beli haha

    ReplyDelete
  2. Eh norafurla ada keluarkan mascara jenama sendiri ke? Dulu2 emi follow norafurla ni dekat ig, tapi rasanya masa tu belum ada mascara under brand dia sendiri.

    ReplyDelete
  3. Wah..melentik habis... Norafurla mmg best... Dah lama dok kenen2 je.. Nnti nk beli la...

    ReplyDelete
  4. Amboiii Nad makin melentik laa bulu mata pasni hehehe.. bagus gak produk ni sebab akak tgk ramai yg dah terjebak guna jenama ni skarang..

    ReplyDelete
  5. Memnag nampak melentik bulu mata tu. Suka maskara macam ni sebab sejenis bulu mata yang tak berapa nak panjang

    ReplyDelete
  6. Wahhh...bolehlah cuba nanti. Sis memang gila gan mascara, tak reti nak pakai bulu mata pelsu so mascara lah penyelamat..hehehe. Suka mascara yg buat bulu mata pjg n meletik

    ReplyDelete
  7. Teringin nak bulu mata lebat dan lentik. Sbb tak suka pkai bulu mata palsu

    ReplyDelete
  8. Wow kerlas nad pakai brand norafurla.. Melentik.. 😍 mmg pnh dgr jenama ni tp blm cuba lagi..

    ReplyDelete
  9. wah, cantik yer bulu mata dia lentik cam che ta gitu..

    ReplyDelete
  10. Wow terbaik la mascara norafurla ni.. Tertarik nak pakai tapi agak susah sikit la nak pakai kita pakai spek..

    ReplyDelete
  11. Ramai betul ni pakai mascara ni...Sally yg x suka mekap ni pun jd nak cuba..lepas ni Che Ta taklehhh jual bulu mata dah..haha

    ReplyDelete
  12. Mascara ni lama dah tapi kali ni baru jadi viral..mungkin sebab dah ramai yang tahu betapa best nya mascara ni..

    ReplyDelete
  13. Wahhh kena beli ni, nak melentik jugak! Hehehee.

    ReplyDelete
  14. otototot, makin menyerlah mata dia tu

    ReplyDelete
  15. Mcmni.. melentik aja.. laam2 akan melentik sndri..

    ReplyDelete
  16. ramianye yang review ni . hahahhaa... lisa tak berapa minat dengan maskara sebab malas nak tanggalkan smpai btul2 bersih. . tp minat gak kalau leh panjangkan bulu mata ... pakai sekali sekala boleh la...

    ReplyDelete
  17. K.el nah dgr produk ni...ramai yg bg feedback bulu mata lentik..nti nak beli tuk try hihi

    ReplyDelete
  18. suka kumpul mascara.. cm bes ni

    ReplyDelete
  19. Time- time ada sales ni boleh grab mascara ni kan . CCL kena belajar pakai mascara lepas ni . Nak bulu mata lentik panjang juga

    ReplyDelete
  20. teringin nak pakai mascara tapi tak reti nak pakai, tengok nad pakai macam senang jer. nak cuba jugak la!

    ReplyDelete
  21. Sana sini dengar mascara notafurla ni . Teringin juga nak cuba.. nampak lentik kan pakai ni dan tak comot!

    ReplyDelete
  22. wow memang nampak beza melentik tu.. memang tak perlu pakai bulu mata palsu dah

    ReplyDelete
  23. Hehehe tak payah pakai bulu mata palsu. iday selalu pakai mesti tercucuk mata. hahaha panjang bulu mata nad. nak cari yang boleh pannjangkan bulu mata. haha

    ReplyDelete
  24. Org kata bulu mata kita ni tebal & pnjng. Agknya klau pkai lg lebat la kn. 😄😄
    Mcm nk try jee..

    ReplyDelete
  25. Byk jugak produk norfurla lalu di timeline. Kalau ibu sy baca nie confirm dia beli. Nk belikan jugaklah satu utk dia

    ReplyDelete
  26. wow...super the lentiks...me like! If it was me...I wouldn't even bother wearing the eyeliner...

    ReplyDelete
  27. Mascara kalau melentikan bulu mata memang pilihan hati. Ditambah dengan senang cuci lagi lah rasa ini produk yang betul. Nak cuba lah Mascara Norafurla ni.

    ReplyDelete
  28. Ehhh macam nak cuba la mascara ni. Lagipun ia senang nak dicuci! Tiada masalah lagi la nak guna mascara lepas ini

    ReplyDelete
  29. Menarik maskara ni. Boleh Marsha cuba sebab bulu mata Marsha pendek dan jarang. Senang cuci pula tu. In my wishlist la gini

    ReplyDelete
  30. Wah nak cuba pakailaj nanti. Nampak senang dan praktikal

    ReplyDelete
  31. Menarik gak ye. Erm. Tetiba terfikir nak pakai sedangkan kat simpanan ada banyak dan tak pakai pun hahaha... jarang ada event

    ReplyDelete
  32. first time hearing this brand. looks good on you

    ReplyDelete
  33. Bulu mata qaseh mmg lurus gila , agak2 lentik tak pakai ni .. mcm best

    ReplyDelete
  34. ala...k.sal tak pandaila pakai mascara tapi teringin ..

    ReplyDelete
  35. wah, betul2 nampak ada perbezaan ya!
    nak beli satu sementara ada harga promosi !

    ReplyDelete
  36. Wah...
    Dah viral ya
    Dulu founder ni bwk masuk mascara douya dr korea kan..
    Skrg da buat mascara sdri..bgus lah

    ReplyDelete
  37. Amboi. Lentiknyaaa bulu mata dia heheh *kelip3 mata :p

    ReplyDelete
  38. macam menarik je ni, Nad..akak mmg bulu mata halus je..haha..boleh la cari norafurla ni...

    ReplyDelete